Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Ne Yapmalıyım

muratty

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Ya Bi kıza Sırılsıklam Aşıgım.O kızda Benim Yıllardır Hastası Oldugum Kadına Benziyor ( Bridget nin gunlugunde Oynayan Kadın.Adını unuttum caktırmayın :)) Zaten Kafe De Bana Bakıp Gülümsemesi Yetti Bana.Ve Nedense O gunden sonra haftada 1 maillerine bakmaya gelen bu kız 3-4 kere gelmeye başladı ( Bilmiyorum belkide işi cıkıyordur ama ) ve Bi Gun 3 arkadaşı ile geldi.Cafenin ust katına Cıkarken Bana Deli gibi baktı . ( Not Bizim cafenin alt katı int cafe üstü normal cafe ve biraz sosyetik ) Neyse Cafede Yukarı cıktı ve ben bizim Cafede Calısan Arkadaş fln var.biz Arklarla konusurken oda gelir muhabbete katılır fln.Neyse O o gun cıkıp yukarıya siparişleri alıcak fln.Benim Kız Ya aşşagıdaki Beyaz T-shitrli Mavi Gözlü cocugu Gordunuzmu demiş arkadaşına.Bizimki geldi Bana Uçurdu Ve Soruyorum Ya Ben Ne yapıcam Offff offf Su cekingenlık beni mahvedicek.Bizim Salak Garsonda Biraz Daha Kıyıdan dinlese Ne olcak.Acaba Ne dedi sonrasında.Off o dedigi Lafa gore Hareket Etmem Lazım.Buna inanıyorum :(

Ne Yapmalıyım :(

Not = Konuşamamamda 2 Etken var.

1. si İlk teklıfım ( orta okulda olmustu taaaa ne zamandırrr ) ve Rred ile Karşılık gelmişti.
2.si ise en son ilişkim ise Aldatma ile bitti.Traji komik yani Hayatım =/

Birde Dalga Geçmek Maksatlı Arkadaşlar Gelmesin Lütfen..[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Aslında Fistan Giremezmi yazsaidim ? :)

Abi ya Bi Çözüm Arıyorum Helpimsi bişi yapın Arkadaşlar.

Not = Konuyu Yanlış yere açtı isem affola..[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Sosyal ağlarda paylaş

· İftira atanlar gelmesin.
O kız belki mavi tshirtli kıroyu gördün mü sapık gibi bakıyor anlamında söylemiş te olabilir arkadaşına. O yüzden bir işaret daha bekle. Olumlu olursa işaret hemen bulaş hayat beklemeye gelmez çünkü.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi topici yanlıs yere acmıssın möhüm deil ben sikayet ettim tasınır..

olaya gelince.. o arkadasın seni yemesin? eger oyle bisey dememisse kotu olur yani.

madem acılamıyorsun emailini ogrenip telefonunu versene diye direk bi mail at ben suyum cafede calısan cocugum de. eger telefonunu vermezse kesin bi mail atar olay cozulur.telefonunu verirse msj atarsın ben senden hoslandım diye.
kız zaten oyle bakıyosa msjlarına karsılık verecektir. kolay gelsin.
ama en iyisi gidip senden hoslandım demektir yüzüne.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

gaffen Bende Onu diyom ya.Kız Cok sey soylemiş olabilir.

1 ) O Beyaz t-shirt li Cocuk şaşımı ne fln?
2 ) O Beyaz t-shirt li Cocugun Sacları Eski erkek arkadaşımınki gibi mi.
3 ) O Beyaz t-shirt li Cocuk Kac Gundur bana bakıyor ve tav oldum
4 ) O Beyaz t-shirt li Cocuk varya Cok Yakışıklı da olabilir :)

Not = Ciddi derecede Tip bakımından kendime güveniyorum ama işte Korkuyorum.muhabbedimde Tatlı derler arkadas ortamında.Yani sevilirimde Ama işte Gelde Bunu deli gönlüme anlat.

Off Yukarda yazdıklarımı icimden Gecirmek bile Kotu etti beni :(Yukarda yazdıklarımı

Fistan Hojam Guzel dogru Dedim işte de Arkadaşım Yok yemez Beni.Off Diyorum ya Bilmiyorum :(

Edit Renkler..
[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

[Bu mesaj muratty tarafından 20 Haziran 2005 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj muratty tarafından 20 Haziran 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 20 Haziran 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
...
Beyaz T-shitrli Mavi Gözlü cocugu
..

said:
muratty, 20 Haziran 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
gaffen Bende Onu diyom ya.Kız Cok sey soylemiş olabilir.

1 ) O mavi t-shirt li Cocuk şaşımı ne fln?
2 ) O mavi t-shirt li Cocugun Sacları Eski erkek arkadaşımınki gibi mi.
3 ) O mavi t-shirt li Cocuk Kac Gundur bana bakıyor ve tav oldum
4 ) O mavi t-shirt li Cocuk varya Cok Yakışıklı da olabilir :)

Not = Ciddi derecede Tip bakımından kendime güveniyorum ama işte Korkuyorum.muhabbedimde Tatlı derler arkadas ortamında.Yani sevilirimde Ama işte Gelde Bunu deli gönlüme anlat.

Off Yukarda yazdıklarımı icimden Gecirmek bile Kotu etti beni :(Yukarda yazdıklarımı

Fistan Hojam Guzel dogru Dedim işte de Arkadaşım Yok yemez Beni.Off Diyorum ya Bilmiyorum :(

[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan Dikkat etmedim :lol: Beyaz thsirtli mavi gozlu diye uzatmıyım bla bla derken C/p ettim orayı o denli şeysi oldu Sorry Edikliyim hemen onu :)[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 20 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
sen ediklersinde ben ediklemem.affetmem ulaaan!

Abi Ben ettim sen etme :(

Ya Hadi Yardım plz Ne yapmalıyımmmm

said:
kermit, 20 Haziran 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
mavi gözlüyüm diye artismi oldun

Öyle Bir Derdim yok Ama Kıskanclık Kötü Bi meziyet :lol:

Ya Hadi Yardım plz Ne yapmalıyımmmm[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Sosyal ağlarda paylaş

murat. bak. beğendin mi kızı? git açıl o zaman. yanlış bir olay olursa paticik komünü olarak çözeriz. nerdesin sen istanbul mu? muratı everme buluşması mı ayarlıyalım yani? git konuş işte bişey olmaz.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!

[Bu mesaj geffen tarafından 20 Haziran 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Konuşayımda Ne diyim abi.Kesiştiğin Kıza Nasıl Acılabilirsinki?!?[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Sosyal ağlarda paylaş

ulan yeminki çileden çıkarırsınız adamı
güzin abla gibi oldu burda gerkes
sınavdan çıktık kardeşim anlamıyomusun ya
ağlıycam ya
bizde aşık olduk ve aşğımda şu anda
ve imkansız gibi bişi
patronun baldızına aşık olmak sence nasıl bi duygu ?
ve bu baldızla 2 senedir süper bi şekilde arkadaşlık yapmak ?
ben nasıl söyleyim bunu nasıl açılıyım
gelipte burdaki insanların sınav günü kafasını ağrıtıyommu
başka bi gün mü yoktu kardeşim
hay sallamn ne aşkmış ya
bbenimkisi imkansız işte ordan yak bide
kodumun aşkı nerde imkansız var gidip onu seviyo yok ötesi
yeter gelmeyin üstüme !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit Arkadaşım Mademki Hoşuna gitmeyen Bi topic Bak Sag Ustte X işareti var Yada Sol Yukarıda (<- ) Bu işaret var.Öss Günüymüş.Oss bitmiş sen ne Konuşuyorsun.Patronun Kızı diyor. ya Askerde Subayın Kızına Aşıktım =/ Ne yani Zırvalıyormuyum Hayır.Burda Begenmeyen Cıksın Abi.Yardım istedim ne yapabılırım diye.

Abi Fistan Tokat yemek icin ne yapıcam demiyom ya.Bu kızı seviyorum ne yapıcam =/ Off offfff..

Kız dicek ne elliyon pis sapık seni.[signature][hline]Yüzüklerin Efendisi ( Pati Version ) Durma Tık Tık Tık...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 20 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Konuşayımda Ne diyim abi.Kesiştiğin Kıza Nasıl Acılabilirsinki?!?

ben en sonuncusuna 1iyigünler kusura bakma bişieler sölicektim ama umarım rahatsız etmiyeceğimdir blabla""ha yok buyur""böle böle ben seni bi süredir görüyorum ye beğeniyorum eğer senin için bi sorun yoksa tanışabilirmiyiz" demiştim gayet medenice.sarkıntı olmadan asılmadan kendine güven yada güvenemiyosun sen en azından kendinden emin görün azcık rahat ol zaten karşılıklıysa olumlu cevap alırsın alamazsanda suratın kızarmadan utanmadan teşekkür et uzaklaş ve kendinden emin olmaya devam et.yani tipim iyi diil suratıma az makyaj yapsam kııçıma benzer triplerin olsada rahat ol kız olmazsa el var elbet birini bulursun sonrasında[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar

[Bu mesaj ozkolous tarafından 20 Haziran 2005 01:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...