Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 donnie darkoyu çektim netten ama hiçbir altyazı olmadı tam ismi dosyanın: DonnieDarko.DVDRip.XVID.AAC.3AudioTracks.Matroska.MentalRG.1CD yardımcı olabilir misin,çok minnettar olucam?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 buyrdan.. bi bak istersen..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 her topiğin bir kusurunu bulan adam :yapma: Nasıl da böyle bir hata yapar ?[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 www.divxplanet.net www.divxforever.com[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hakkaten ya nereye açmışım ben,pardon hepinizden özür diliyorum,el kol hareketi yapma banaaaaa yauvvv :P :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Seperate, 19 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki: hakkaten ya nereye açmışım ben,pardon hepinizden özür diliyorum,el kol hareketi yapma banaaaaa yauvvv :P :P Eheem Müthiş :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bu tür konular biçok kez açıldı.. bi arasaydın keşke!..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: che, 19 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: bu tür konular biçok kez açıldı.. bi arasaydın keşke!.. alttan aldık ya bin tane msg atılır şimdi arasaydın,baksaydın,kör müsün görmüyon mu peki :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: lancelotdulac, 19 Haziran 2005 21:09 tarihinde demiş ki: www.divxplanet.net www.divxforever.com hepsini denedim olmuyor[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 www.extratitles.to[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: elvyn, 19 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: www.extratitles.to üye olunmuyo onada üyelik varsa ö.m atabilir misn şifreyi donnie darkoya bakıcam sadece[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Seperate, 19 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki: said: che, 19 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: bu tür konular biçok kez açıldı.. bi arasaydın keşke!.. alttan aldık ya bin tane msg atılır şimdi arasaydın,baksaydın,kör müsün görmüyon mu peki :) alttan aldn?üstten alması mı olur bunun kardeşim.hem yalnış yere açmışsın,hem arama yapmamışsın!..bende insan gibi söledm bakasın die.geçmişte açılan konularda siteler vardır die! ama sen nerenden annadn? ilginç..[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. [Bu mesaj che tarafından 19 Haziran 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Vurmayın garibe..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: che, 19 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: said: Seperate, 19 Haziran 2005 22:54 tarihinde demiş ki: said: che, 19 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: bu tür konular biçok kez açıldı.. bi arasaydın keşke!.. alttan aldık ya bin tane msg atılır şimdi arasaydın,baksaydın,kör müsün görmüyon mu peki :) alttan aldn?üstten alması mı olur bunun kardeşim.hem yalnış yere açmışsın,hem arama yapmamışsın!..bende insan gibi söledm bakasın die.geçmişte açılan konularda siteler vardır die! ama sen nerenden annadn? ilginç.. ben sadece şaka amaçlı sölemiştim 1 sayfa şey yazmışsın : ))) bunun da yanında bütün siteleri denediğim içn açtım bu topici ama boşver sen yardımcı olmak değil amacın belli ettin post kasmak istiyorsan beni seçme lütfen..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Seperate, 19 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 19 Haziran 2005 23:00 tarihinde demiş ki: www.extratitles.to üye olunmuyo onada üyelik varsa ö.m atabilir misn şifreyi donnie darkoya bakıcam sadece Geç oldu cevap biraz ama neyse artık vermiş olalım. Üyeliğe gerek yok uğraş biraz oluyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 teşekkürler edit : sanırım problemi buldum .mkv uzantılı bir dosya bu ondan dolayı subtitle yüklenmiyor,böyle problem yaşayan oldu mu?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 20 Haziran 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 .mkv uzantili dosyalari cok rahatlikla bsplayer ve media player classic ile acabilirsin ve uygun altyaziyi ctrl +l 'yi uygulayarak yukleyebilirsin ..[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar