dunno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aceleci bi ruhum var.... tembel belki de anliamiyorum. hizli hizli yazip kurtulmak istiyorum yazilari ama daha sonra yapicaim seyin de bi farkı yok suandan.... bos mu geliyor acaba yaptıklarim hızla gecmek istiyorum suani... uyumak hic istemiyorum... ozlemini duydugum bisiler var demek ki ama olmiyor... bos bekleyisler vs... sacmaliyorum tuketiyorum kendimi...cars kalici deisiklikler yapicam kendimde... belki o deistirir beni pozitif etkiler.... hersey icinde olmasina ragmen insanın... relief.. bi rahatlik coktu smdi de icime...tatilin geldigini ozgurlugu hatırladim birden.... ayh kafami salladim... futursuzca... iyi gelio... mutluluk istiyorum ama gecenin bu saatinde mutluluk gereksiz olurdu.. o kadar da gec diil saat aslinda... hernese uzuluyorum simdi senin de zamanini calmisim harcamism gibi geldi... amaan hayat da bi harcayis olup cıkmıs zaten artik.... el?veda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 elveda? temiz hava gerek sana.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ilk okuyusta bisi anlayamadim, ikinci kezde okumadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bunalımdasın, psikologa gitmeni tavsiye ederim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 haha okuma bence de.. degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ilk okuyuşta anladım Bazen bende garip hissediyorum Senin gibi Çıkış yolunu bulamadım ben Yemek yiyip uyuycam yarın post kasarım vaktim olursa[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Fazla derin konular bunlar, sığ başlık açsan sex cinsellik hatun falam bak nasıl kaynar burası : P[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 garip bi durum bazen kısa kısa aynı nobetleri bende yasıyorum nedeninin noldugunu bilmiyorum hiç ama deişiklik yap soyledgn gibi işe yarar[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ehe sıg konu acalim hadi..zaten ksiselin %70i ole olmus... ben de yaziorum ole arada ama bunlari da gozardi etmielim d mi... cok kalabalik olmaz belki ama biz guzel konusuruz... hatun hatun baydim ya... baslarim kızın tribine de "olay"ina da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar