Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Değişen ben

PZ958

Öne çıkan mesajlar

Değişen BEN

Spor kariyerim boyunca hep showa önem vermeyen, takım oyunu oynayarak bir yerlere gelmeye çalışmıştım. hiçbir zaman hakemler hakkında yorum yapmamış, hep iyi olanın kazandığı yönünde demeçler vermiştim. ama bu sene farklı birşeyler vardı. değişiyordum belki de.

ilki nisan ayında oldu değişmemin. basketbol takımımın maçı vardı ve ben 6. adam olarak benchteki yerimi almıştım. takımıma gerekli taktikleri veriyordum. fakat sonra birşey oldu, masa hakemine itiraz ederken gördüm kendimi. seyircilerin ilgisini mi çekmeye çalışıyordum diye düşündüm de tribündeki kızların hepsi arkadaşımdı ve henüz gay olmamıştım.
ikinci periyotta yorulan ayhan'ın yerine oyuna girdim. her zamanki gibi gösterişten uzak, asist ve ribauntlarla birşeyler yapmaya çalışıyordum ki... o ana kadardı herşey. ilk yarının bitmesine 10 sn kala topu elime almış, serbest atış çizgisine doğru penetre etmiş ve uçar'ın üzerinden hook shot'ı bırakmıştım. herkes şaşkındı. ben de öyleydim. çünkü basket olmuştu. tribünlerden muhteşem bir alkış duyuldu. ve ben bu hareketin gazıyla maç boyunca hiçbir şey yapmadım. ama maç sonunda uçar yanıma geldi ve " formaları değişelim mi abey?" diyerek bana olan hayranlığını ifade etti.

haziran ayına geldiğimizde ise 9lar karması - 10lar karması şeklinde bir voleybol maçı düzenlenmişti. ve ben antrenörümüz YAPRAK HASAN'ın kadrosunda yer almayı başarmıştım.
maçın ilk dakikalarıydı. ben yine dikkat çekmeden takımıma faydalı olmaya çalışıyordum. tam o sırada önlerden bana doğru bir top yaklaşmaktaydı. manşetimi hazırlamış bekliyordum ki birden yüksek bir top gibi geldi bana. bu sefer parmaklarımı açmıştım fakat alçaktı da aynı zamanda. o sırada kafama bir fikir dank etti. daha sonra farkettim ki dankeden fikir değil toptu. ve seyircinin müthiş çığlıkları çınladı kulağımda maç boyu. karşı takımın smaçörü bile bu kadar alkış almamıştı yani o derece. ve ben bu alkışın verdiği yavşaklık hissi ile takımıma bu dakikadan sonra faydalı olamadım.

ve dönelim birkaç gün öncesine, mustafa ile kompi eğlence merkezine gitmiştik. ben street fighter oynarken mustafa beni izliyordu sadece. ryu ile tüm karakterlerin tozunu dumanına katmıştım. aduken'i , foryuken'i , depdepduket'i esirgemiyordum mustafadan. o sırada elemanın biri " oyuna giriim mi abi ehi ehi." şeklinde teklif sundu. mustafa'ya kendimi göstermeliydim. teklifi kabul ettim ve elemanın yanıma oturmasına izin verdim. guile'ı seçmişti. ve ben onu ryunun birbirinden şık hareketleriyle k.o yapmıştım. mustafa artık benim fanatiğimdi. yine gaza gelmiştim. ve sonra chun li 'ye 4 jeton yedirerek yine yavşak bir ruh haline büründüğümü ispatladım.

değişen neydi bende? chun li'nin eteğinin altına bakmaya çalışırdım önceleri. şimdi aynı hazzı vermiyordu bana. ben hook shotların değil, etkili savunmalarının adamıydım. para değiştirdi beni dostlarım. affedin[signature][hline]Sevdim ama kimi
En güzel birisini
Nasıl anlatsam sana
İlk harflere baksana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...