Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Mevzunuz Nasıldı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla Ntv yalan solemiyosa 265 ea var elimde bu da marmara ing iktisat ucu ucuna yetecek.Neyse artık,bakacaz...[signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!!
Mesaj tarihi:
Ya böle ntv de röportaj yapıolar işte adam fen lisesinden mezun dio mat beklediğimizden kolaydı fen kolaydı tarih çok zordu bilmemne arkadaşım sayısalmısın eşit ağırlık mı sözel mi niye hepsini yapıyorsun ki ? böle tiplerede hasta oluyorum über bölüm mü istiyorlar acaba.Tarih i çözsen nolur çözmesen nolur :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
Bizim yanda oturan bi ark 283 mu ne alıyomus.İstiyosanız adres verim beraber dovelim[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
geçen sene giremeyen arkadaşlar bu senede giremiyo zor diolar anlamadım.:([signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 19 Haziran 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Bizim yanda oturan bi ark 283 mu ne alıyomus.İstiyosanız adres verim beraber dovelim

Hemen harcıyalım ver adresi lol[signature][hline]swift,silent,deadly
mercenary
Mesaj tarihi:
şansızlık yakamı bıraksaydı bende o puanlara yakın bi paunı hedefliyodum.[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
255-250 arası birşey bekliyorum Türkçe kolaydı ama sağolsun gözetmen bütün dikkatimi alt-üst etti beyefendi dediki yok efendim sınavda çikolata yiyemezmişim ondan yedirmedi aç aç devam ettim... neyse artık neresi olursa 322-327 arası hangi üni varsa bakacaz neyse umarım diğer paticiklerin benimkinden daha iyi geçmiştir.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Beyler fizik kimya biyoloji yanlislari sozeli etkiliyomu bilen warmi ?[signature][hline]Koynuma idamlar alır, idamlar alır yatarım,
Ve sonra sabırla beklerim,
Bulutları çekersiniz üstümden,
Suçsuzluğumun yargılayıcılarını yargılarsınız.

Mesaj tarihi:
kafamı kırayım keşke kontrol edebilseydim

3m 2f 2t 8s yanlışım var

0.05 dedim kimyada asit baz sorusuna iki katını almam gerekirdi sora matta köklü sayı sorusunada 0.05 dedim o da 0.5 olcak kafamı kırayım kafamı boşu boşuna 3 puanım gitti
Mesaj tarihi:
Beende köklü soruyu yanlis yaptim 1 tane da aptal hatam var 4 puan gitti ordan :([signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
zaten itü elekt. yada bilg olur gibi odtü biraz zor boun işletme belki

izmirde kalmak istersem izmir ekonomi burslu var hem geçen sene 100$ veriolardı belki bu sene artar

zaten yanlız yaşıyorum hemde ekstradan $$$ :) bilmiyorum daha iyi olaydı keşke sınav malım ben mal
[kel abim döfcekse iste gelebilirim tabe :p]

[Bu mesaj slayer__ tarafından 19 Haziran 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
istanbula gel derim , özellere gitme vercekleri paralara kanma gelebiliyorsan boğaziçine gel, itü bıyıklı kız kaynıyor[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

• Admin
Mesaj tarihi:
itü elektronik le boun işletmeyi kesin yaz
kıdemli uni öğrencisi olarak tavsiyelerde bulunabilirim hehe

bilgisayar mühendisliğine pek sıcak bakmıyorum zira piyasada pek çok kurs unide alacagın bilg eğitiminden daha iyisini veriyor ve işe girme zamanına gelince programlama bilgine bakıyorlar.
uni mezunu olmakda önemli o yüzden elektronige girip bir yandan kurslara gitmek açık ara farkla akıl karı baştan sölemesi.

hem tr de bilg mühendisligi diye bir meslek şuan yok sadece eğitimi veriliyor.

endüstri mühendisliği düşünüyorsanda okuması çok kolay ve iş olanakları geniş. ama endüstri mühendisi mi elektronik müh mi dersen elektronik derim çünkü kendim okuyorum ve diğerlerine göre + sı çok daha fazla ( kötü yanı bölümde kız yok)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
  • Yeni Oluştur...