stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Dünyanın en kötü geçen sınavı kesinlikle benimdir.Maltepede bir okulda girdim hoca sınav kağıtlarını dağıttı ve "Evet arkadaslar sınav ba$lamı$tır"dedikten 2 saniye sonra yandaki in$aatdan HAMZAAA TUĞLAYIII ATTT diye bir ses ve ardı arkası kesilmeyen matkap sesleriye birlikte geçti öss[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hadi beyler inşallah herkes istediği yere girer... Şimdi tatil zamanı gidin eğlenin şu sınav stresini atın artık.[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ha orda bulunanların velileri de gidip susturmadılar mı gürültüyü? müstahak o zaman ne diyim :([signature][hline]bloody mess all over my clothes! => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Head, 19 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki: konuşmayın arkadaşım artık sınavı geçti gitti ,yazınızı yemeyin lan olm yaz 3 ay değil mi sınavdan sonraki 1 günüm feda olsun 2 sene çalıştım öss den sonra dağıtmayı falan düşünmüorum niye içiyim ki bana zevk mi verecek yooo. herkesin sadece millet yapıo die yapılmasından nefret ederim. istersem evde de içerim =)[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 stormeagle benim de geçen sene dozer ve tır sesleriyle geçmişti[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende 262 diye işareledim ama a nın alabileceği birbirinden farklı değerleri soruyodu orda... yani 10+11 ile 989+99 arasındaki bütün sayılardan bahsediyodu.. ama şıklarda yoktu doğru cevap..[signature][hline]"did you see my butt??" [Bu mesaj xarion tarafından 19 Haziran 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben geçen sene girdim kazanamadım bu sene de güzel sanatlara gireceğim için hiç çalışmadım. Herkes deli gibi heyecanlıyken öss yi takmamak (hatta sınavda uyumak) çok güzel bir duygu... :)[signature][hline]herkes buraya bişeyler yazıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Misal hiç çalışmadım, ama gayet iyi geçti. Misal önceki gün gece 2'de geldim eve. Misal ÖSS beni bağlamıyor zaten. Misal, head ! Silivri Doktor ![signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: xarion, 19 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki: bende 262 diye işareledim ama a nın alabileceği birbirinden farklı değerleri soruyodu orda... yani 10+11 ile 989+99 arasındaki bütün sayılardan bahsediyodu.. ama şıklarda yoktu doğru cevap.. xarion 3 tane 2 basamaklı sayı diodu 2 tane 2 basamaklı deil..[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Fizikteki atıs hareketin sonucu neydi ? Baktım rakam formul felan karıstırmıslar cozmemistim.. Ama 400 mu cıkıyodu ? (kabaca bi bakmıstımda isaretlemedim )[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hahaha millet soruları tartışıyor yahu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ehehe diyoruz tartışmayın diye de hayatta durmam net başında öss den sonra[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Melkor, 19 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Fizikteki atıs hareketin sonucu neydi ? Baktım rakam formul felan karıstırmıslar cozmemistim.. Ama 400 mu cıkıyodu ? (kabaca bi bakmıstımda isaretlemedim ) 100 kinetik enerji 300 potansiyel enerji toplam kazandırılan mekanik enerji yani F kuvvetinin yaptığı iş 400 joule =)[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hadi ya o zaman bala doğru yapmış olabilirim :)[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya herkes insallah istedigi yere yerleşir diyip pozitif enerji yayiyim bare hadi gecmiş olsun[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Prawler, 19 Haziran 2005 13:58 tarihinde demiş ki: ehehe diyoruz tartışmayın diye de hayatta durmam net başında öss den sonra barbaros o hak senin için geçen seneydi, bu sene sınava biz girdik. topic başlığı "ÖSS Mevzunuz Nasıldı ?" ona göre off topic konusma istemiosan okuma[signature][hline][Eternal Rage] Kaghan, Undead Priest (on Sylvanas) (a.k.a. mysterio or nistnesus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Forgotten, 19 Haziran 2005 13:58 tarihinde demiş ki: said: Melkor, 19 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Fizikteki atıs hareketin sonucu neydi ? Baktım rakam formul felan karıstırmıslar cozmemistim.. Ama 400 mu cıkıyodu ? (kabaca bi bakmıstımda isaretlemedim ) 100 kinetik enerji 300 potansiyel enerji toplam kazandırılan mekanik enerji yani F kuvvetinin yaptığı iş 400 joule =) Hehe keske isaretleseydim :)[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Alexi_Septimus, 19 Haziran 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Misal hiç çalışmadım, ama gayet iyi geçti. Misal önceki gün gece 2'de geldim eve. Misal ÖSS beni bağlamıyor zaten. Misal, head ! Silivri Doktor ! eve yaşlı kadın kapatalım , limonata yapsın[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 öss mevzunuz nasıldı? demek sınavınız nası geçti demek. Soruları tartışacaksanız. ÖSS Soru tartışma platformu hedesi diye konu açın.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Prawler, 19 Haziran 2005 13:55 tarihinde demiş ki: stormeagle benim de geçen sene dozer ve tır sesleriyle geçmişti Bide bizim sınıfta iki tane kendini cem yılmaz sanan tip vardı espiri makinaları amına koyim atıldılar ztn sonunda sınavdan[signature][hline]S.Wraith in Nebula/Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 İşte lay lay lom.. 2. de öyle böyle geçti 3.de görüşmek üzere sevgilerle.. tey tey...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kafayı yicem kürsü sorusu 18 değil ha.. böhüü[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: CrayTotem, 19 Haziran 2005 14:01 tarihinde demiş ki: İşte lay lay lom.. 2. de öyle böyle geçti 3.de görüşmek üzere sevgilerle.. tey tey... 180 i geç yaz bari baba kasma daha[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! [Bu mesaj Prawler tarafından 19 Haziran 2005 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 craytotem sinirden gülüyorum.. :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 19 Haziran 2005 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ne zaman açıklancak cevaplar ya merak ediyorum acayip.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar