muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet Nasıldı?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kimden cıkacak topic diye bekliyordum ben de, senden cıktı hımm[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kötü Bişeymi Sence ?Sadece Sevinclerini ( olmasını istemesekte Üzüntülerini ) Paylaşalım....[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 iyi geçmiştir iyi ;)[signature][hline]chuck!
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 durun daha adamlar sınavdadır hala hele bi çıkıp evlerine gelsinler
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben olsam cıkıp da evime gelmezdim kayaardım direkt ortama...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paticikten iyi Ortammı var yws :) Neyse cıkan Yazsın Merak ettim.Ahh ah o heyejan yokmu ah :-o[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bekle bekle bitmiyor sınav yahu :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 12:00[signature][hline]chuck!
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bakalım ilk Patiye Giren Kim Olcak Sınavdan sonra :lol: Ödüllendirelim onu.Pati Bağlılık Ödülü diye.Ama Ispat etmek icin Bir Soruyu Buraya da yazsın[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 12 de bitiosa hmm yeni çıktılar.. heycan hala geçmemiştir[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 10 dakika olmu$ biteli :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
duende Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 12.30da bitiyo[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 9'da başlamıyo mu ? 3 saat sürüyo diye biliyorum...[signature][hline]chuck!
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 umarım iyi geçmiştir herkesin sınavı[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
muratty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hyr 9:30 da baslıyor 12:30 da bitiyor.O eskidendi Şimdi Gencler 30 dk daha fazla uyuyolar :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hmm güzel olmuş da , kim uyuyabilir öss arifesinde :B[signature][hline]chuck!
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sınavdan sonraki boşluk hissi hiçbir şeye değişilmiyor. tabii bir de sınav iyi geçtiyse ne ala :) son 5 dakika, ha gayret.[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aaaaaaaaa 2 dk kaldı :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 az kaldı gençler[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 90 dakkada yaptım 90 soruyu evime geldim dün sabahladığım için şimdi yatacam 5e kadar sonra ver elini stress out party :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bu arada sorunlar öyle kolaydıki anlatamam :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Şu aralar biticek sınav 1-2 dakikası kaldı en fazla[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Öne çıkan mesajlar