Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Mevzunuz Nasıldı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Nasıldı?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mesaj tarihi:
Kötü Bişeymi Sence ?Sadece Sevinclerini ( olmasını istemesekte Üzüntülerini ) Paylaşalım....[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Mesaj tarihi:
Paticikten iyi Ortammı var yws :)

Neyse cıkan Yazsın Merak ettim.Ahh ah o heyejan yokmu ah :-o[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Mesaj tarihi:
Bekle bekle bitmiyor sınav yahu :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Mesaj tarihi:
Bakalım ilk Patiye Giren Kim Olcak Sınavdan sonra :lol: Ödüllendirelim onu.Pati Bağlılık Ödülü diye.Ama Ispat etmek icin Bir Soruyu Buraya da yazsın[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Mesaj tarihi:
Hyr 9:30 da baslıyor 12:30 da bitiyor.O eskidendi Şimdi Gencler 30 dk daha fazla uyuyolar :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Mesaj tarihi:
sınavdan sonraki boşluk hissi hiçbir şeye değişilmiyor. tabii bir de sınav iyi geçtiyse ne ala :)

son 5 dakika, ha gayret.[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon.
Mesaj tarihi:
aaaaaaaaa 2 dk kaldı :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Mesaj tarihi:
Şu aralar biticek sınav 1-2 dakikası kaldı en fazla[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
  • Yeni Oluştur...