Aramis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Kendi actigim sphere serverina girerken yeni char aciminda sorun yasiyorum.Craftsman Warrior Merchant yazan yerde buttonlar birbirine girmis durumda.Hangi clienti denediysem ayni sorun oluyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim..
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kendisi zaten patch yapiyor uo yu yukledigimde simdi tekrar denedigimde ise yeni bir patch bulamadi.Ama ayni sorun devam ediyor..Yardimlarinizi bekliyorum.
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 alla alla yasadıgınız sorunu ılk defa duyuyorum sasırdım dogrusu... Yama'dan kaynaklıdır (nbl yamasını falan da cekın)[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡†
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bende de bi kaç kere oldu... her seferinde olmasada genelde oluyor... advanced kısmına girip ordan char yarat...
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 sorun olan char yaratmak degil.Sorunun neyden kaynaklandigini ogrenmek...
Öne çıkan mesajlar