Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İlla tıklamak mı lazım yoksa stealth e tuş atanabiliyor mu ? illa mod mu kurmak lazım ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 undraggable!! Valla ben en son denediğimde heryere drag diyodum mis gibi.[signature][hline]Beş Hececiler
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 koy left bottom bar'a , f1 diye ata , stealth ol babalar gibi[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kelimeyi hatalı yazmış olabilirim doğrusunu da öğretirsen iyi olur ... Bakalım deneyelim bir de nedense taşımaya * gelmiyor stealth bende mi bir sorun var acaba ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 spellbook'tan drag edicen.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çözdüm eyvallah çok hazırcı olmamak lazımmış Saol yardımın için[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 umarım sournunu yanlış anlamamışımdır ama interface menusunden lock actionbars seçiliyse action barları taşıyamıyosun. ona dikkat et. iyi oyunlar...
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kelimeyi yazarken bi yanlışlık yapmadın ben öle bi terim duymamıştım (yanı kelimeyi duydum ama wow da değil) o yuzden şaşırdım.[signature][hline]Beş Hececiler
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 shifte basılıyken stealthe bir tıklayın sonra drag edin[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 normalde tuş nasıl atanıyo ki ?[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sorun halloldu yardımlar için saolun hepiniz Drag & drop varsa taşınamayana da undraggable demek geldi o anda içimden kelime de doğruysa ne mutlu bana :) Wowda da duyarsın yakında ben başladım artık oyuna :p[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iyidir iyidir ceşıt olsun oyunda lfg wtb rfk uld derken kafayı yıycem duzgun yazılmış bi kelime goremiyorum general chat'te[signature][hline]Beş Hececiler
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 misal.[signature][hline]valandil ownz j0o!she is the one that i adore creed of my silent suffocation .WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 mesela huun gerekince rahat basıyım diye heryere sthealt koyuckamış nerdeyse.[signature][hline]Beş Hececiler
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Anlamayan varsa arkadaşlar bu konuyla ilgili dün gece halletmiştim yatarken :) içimde kalacaktı yoksa Key bindings menusunden bakın misal orda 2. bar ctrl + X serisi 2. barı temsil ediyor benim yaptığım stealth i 2. barın 1. slotuna koymak key bindings den de Ctrl+1 olan tuşu F1 ile değiştirmek bu sayede Stealth F1 olmuş oldu Kafam kazan gibi inşallah açıklayıcı olabilmişimdir[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ctrl+space yaptım ben mis gibi oldu :P
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben tıklayarak yapıyorum, memnunum :).[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ctmodda mesela hide class bars gibi bişey vardı onu secerseniz yukarda bide hotbarda olmaz ben öyle yaptım.ayrıca gayette draggable spellbooktan sürüklemeyi deneyin.
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla benım (") tuusnda cokda rahatım :D
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Stealth Key Binding'de "Special Action Button 1" diye gecen sey rogue icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Öne çıkan mesajlar