Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İlla tıklamak mı lazım yoksa stealth e tuş atanabiliyor mu ? illa mod mu kurmak lazım ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 undraggable!! Valla ben en son denediğimde heryere drag diyodum mis gibi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 koy left bottom bar'a , f1 diye ata , stealth ol babalar gibi[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kelimeyi hatalı yazmış olabilirim doğrusunu da öğretirsen iyi olur ... Bakalım deneyelim bir de nedense taşımaya * gelmiyor stealth bende mi bir sorun var acaba ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 spellbook'tan drag edicen.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 çözdüm eyvallah çok hazırcı olmamak lazımmış Saol yardımın için[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 umarım sournunu yanlış anlamamışımdır ama interface menusunden lock actionbars seçiliyse action barları taşıyamıyosun. ona dikkat et. iyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kelimeyi yazarken bi yanlışlık yapmadın ben öle bi terim duymamıştım (yanı kelimeyi duydum ama wow da değil) o yuzden şaşırdım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 shifte basılıyken stealthe bir tıklayın sonra drag edin[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 normalde tuş nasıl atanıyo ki ?[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sorun halloldu yardımlar için saolun hepiniz Drag & drop varsa taşınamayana da undraggable demek geldi o anda içimden kelime de doğruysa ne mutlu bana :) Wowda da duyarsın yakında ben başladım artık oyuna :p[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iyidir iyidir ceşıt olsun oyunda lfg wtb rfk uld derken kafayı yıycem duzgun yazılmış bi kelime goremiyorum general chat'te[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 misal.[signature][hline]valandil ownz j0o!she is the one that i adore creed of my silent suffocation .WoW - Kelvin , Archmage of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 mesela huun gerekince rahat basıyım diye heryere sthealt koyuckamış nerdeyse.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Anlamayan varsa arkadaşlar bu konuyla ilgili dün gece halletmiştim yatarken :) içimde kalacaktı yoksa Key bindings menusunden bakın misal orda 2. bar ctrl + X serisi 2. barı temsil ediyor benim yaptığım stealth i 2. barın 1. slotuna koymak key bindings den de Ctrl+1 olan tuşu F1 ile değiştirmek bu sayede Stealth F1 olmuş oldu Kafam kazan gibi inşallah açıklayıcı olabilmişimdir[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ctrl+space yaptım ben mis gibi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben tıklayarak yapıyorum, memnunum :).[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ctmodda mesela hide class bars gibi bişey vardı onu secerseniz yukarda bide hotbarda olmaz ben öyle yaptım.ayrıca gayette draggable spellbooktan sürüklemeyi deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla benım (") tuusnda cokda rahatım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Stealth Key Binding'de "Special Action Button 1" diye gecen sey rogue icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar