circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Evet sonunda bu ıletten kurtuldum bır daha oynamıycam..Hayatımın ıcıne etmıstı..Uoyla yatıp kalkmaktan bıktım...En sonunda en cok deger verdıgım serverda tum acclerımle ban yedım(TUVALET KAGIDIM NERDE DEDIM :))Her neyse sonunda kurtuldum...Oh be HOSCAKAL Ultıma Merhaba dunya..Insallah bundan sonra cok daha guzel olucak ..Nıye yazdım bılmıyorum ama canım sıkıldı ıste:)..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hehe darısı başımıza artık :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bırak abı haatım monotonlastı kılo aldım pc den ayrılamıyordum eskıden hep ara verırdım 1 ay falan sımdı Tamamıyle bıraktım ılk defa uo yu sıldım VE OYnayacak charım kalmadı Oh be Bırakın..Uo yalan...[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 en iyisini yapmışsın[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 wow'a başlarsın inşallah! (ulan tam beddua gibi laf ama eheu)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Önemli olan bırakmak değil, bence herşeyi istediğinde yapabilmek, oyunu hayatını etkileyecek şekilde etkilemesi değilde, devamlı bir oyun olarak kalması daha iyidir..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kaç yaşındasın? Lisedemisin daha?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 daha lisede , daha ufak...rofl uo bitti başka bir oyuna başlarsın artık :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 eskisi kadar, sabah akşam oynanmıyo ya zaten, bende bıraktım sayılır; evleri yeniliyom. ama yukarda dedikleri gibi uo yu bırakırsın, başka bir oyuna başlarsın önemli olna pc ye daha az vakit ayırmak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet Lıse 2 olucak bu sene ...Sonunda Bıttı..Sırf Uo yuzden cok sey kaybettım vallla..Dısarı cıkmaz oldum..Arklaarımla bıle gorusmuyordum..Nese artık bıttı ..Sımdı tabı bos kalıcak degılım...Bu yaz olmaz buyuk ıhtımal ama Yenı oyunlar bulurum..:)Olmadı Sıngle oyun takılırım falan..Bu arada Insallah OSS ye gırenler haketmıslerse ıstedıklerı yerlerı kazanırlar...Su an bır kac arkadasım zor durumda ...:)Acaba nasıl gıdıyor yaw..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oh iyi iyi, iyiki bulaşmamışım şu oyuna.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende eskiden arklarla dışarı çıkmıodum ama arklarla birlikte uo oynuyodum.. bende bıraktım (1-2 hafta fln oluyo) şimdi uo oynamıyorum dışarı çıkıp geziorum.. ama param kalmadı :D Abi 200 gp plss [signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj Desolator tarafından 19 Haziran 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Khaldern, 19 Haziran 2005 00:12 tarihinde demiş ki: Evet sonunda bu ıletten kurtuldum bır daha oynamıycam..Hayatımın ıcıne etmıstı..Uoyla yatıp kalkmaktan bıktım...En sonunda en cok deger verdıgım serverda tum acclerımle ban yedım(TUVALET KAGIDIM NERDE DEDIM :))Her neyse sonunda kurtuldum...Oh be HOSCAKAL Ultıma Merhaba dunya..Insallah bundan sonra cok daha guzel olucak ..Nıye yazdım bılmıyorum ama canım sıkıldı ıste:).. AYnen[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 İnsanlar nie uo'nun yalan olduunu bıraktıktan sonra anlar ki :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Uo mu kaldı yaw?Valla hala oynayan varsa helal olsun...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Grimwolf, 19 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Uo mu kaldı yaw?Valla hala oynayan varsa helal olsun... Var var wallahi var :). Daha msn'den birisi uo serveri açıyoz diyodu 2 gündür açacaklar heralde ehehe[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Korkma başlarsın yeniden bnm ark 4 kere bıraktı :D Ben hala bırakamadım ama sadece oynamayı azaltabildim[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben Lise 1 de oynamıştım 1 sene o zaman çok modaydı şimdi üniversitedeyim hala oynanıyor demekki.O kadar ahım şahım bir oyun da değildi.Gidin wow oynayın knight online oynayın ultimadan gözünüz bozulur 2 boyotlu böö ata biniyosun dıgıdıkdıgıdık çok kötü cıss yani bırakın...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Chuck, 19 Haziran 2005 15:28 tarihinde demiş ki: Korkma başlarsın yeniden bnm ark 4 kere bıraktı :D Ben hala bırakamadım ama sadece oynamayı azaltabildim Zaten yaklasık 7 8 kez kadar bırakıp basladım fakat ılk defa bu kadar baydı ve ılk defa uo yu sıldım kurtuldum..Bundan sonra zaten oynamam..Char kascamda oynıcam..:)...Uonun yalan oldugunu anladım ama...Yenı oyunlar arıyorum zaten buluruz bı sıler...[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben kendi isteğim dışında bırkamıstım.Acaip sıkıldım haal yüklü pcde ama nefret etme derecesine geldim o kdr sıkıcı ki çok bayık bi oyun olmaya başladı :) 6 aydır oyanmıorum ama şimdi yeni bi server bulkursam başlicam evde yapcak bişşe yok.Asla hayatımı uo yönetmedi ztn istediim an yine bırakırım ya...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla bırakmadım bırakmak da istemiyorum :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bir kez bıraktım sonra server işlerine atladım oynamadık oynattık baktık oda baydı sonunda hayatımla ilgili hiç bir şeyi kalmadı uo nun. sırf uo için bi zamanlar cafe bile acmıstık... tey tey tey...[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hehe bızımde server calısmamız vardı..Sonra baydı baya da hazırdı aslında ama ....Arkadasların bazıları tatıle gıttı bazılarıda ıstemedı sonucta olmadı ıyıkıde olmadı uo yu bıraktım en azından..Bole guzel..:)..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 uo nun yeni oyunu geliyor yaw durun sıkılmayın...[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray And other times it's hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar