Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo yu bıraktım sonunda..

circirbocugu

Öne çıkan mesajlar

Evet sonunda bu ıletten kurtuldum bır daha oynamıycam..Hayatımın ıcıne etmıstı..Uoyla yatıp kalkmaktan bıktım...En sonunda en cok deger verdıgım serverda tum acclerımle ban yedım(TUVALET KAGIDIM NERDE DEDIM :))Her neyse sonunda kurtuldum...Oh be HOSCAKAL Ultıma Merhaba dunya..Insallah bundan sonra cok daha guzel olucak ..Nıye yazdım bılmıyorum ama canım sıkıldı ıste:)..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Önemli olan bırakmak değil, bence herşeyi istediğinde yapabilmek, oyunu hayatını etkileyecek şekilde etkilemesi değilde, devamlı bir oyun olarak kalması daha iyidir..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Lıse 2 olucak bu sene ...Sonunda Bıttı..Sırf Uo yuzden cok sey kaybettım vallla..Dısarı cıkmaz oldum..Arklaarımla bıle gorusmuyordum..Nese artık bıttı ..Sımdı tabı bos kalıcak degılım...Bu yaz olmaz buyuk ıhtımal ama Yenı oyunlar bulurum..:)Olmadı Sıngle oyun takılırım falan..Bu arada Insallah OSS ye gırenler haketmıslerse ıstedıklerı yerlerı kazanırlar...Su an bır kac arkadasım zor durumda ...:)Acaba nasıl gıdıyor yaw..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

bende eskiden arklarla dışarı çıkmıodum ama arklarla birlikte uo oynuyodum.. bende bıraktım (1-2 hafta fln oluyo) şimdi uo oynamıyorum dışarı çıkıp geziorum.. ama param kalmadı :D

Abi 200 gp plss
[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!

[Bu mesaj Desolator tarafından 19 Haziran 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Khaldern, 19 Haziran 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Evet sonunda bu ıletten kurtuldum bır daha oynamıycam..Hayatımın ıcıne etmıstı..Uoyla yatıp kalkmaktan bıktım...En sonunda en cok deger verdıgım serverda tum acclerımle ban yedım(TUVALET KAGIDIM NERDE DEDIM :))Her neyse sonunda kurtuldum...Oh be HOSCAKAL Ultıma Merhaba dunya..Insallah bundan sonra cok daha guzel olucak ..Nıye yazdım bılmıyorum ama canım sıkıldı ıste:)..

AYnen[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grimwolf, 19 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
Uo mu kaldı yaw?Valla hala oynayan varsa helal olsun...

Var var wallahi var :). Daha msn'den birisi uo serveri açıyoz diyodu 2 gündür açacaklar heralde ehehe[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
PHP CodeMaster
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Lise 1 de oynamıştım 1 sene o zaman çok modaydı şimdi üniversitedeyim hala oynanıyor demekki.O kadar ahım şahım bir oyun da değildi.Gidin wow oynayın knight online oynayın ultimadan gözünüz bozulur 2 boyotlu böö ata biniyosun dıgıdıkdıgıdık çok kötü cıss yani bırakın...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chuck, 19 Haziran 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
Korkma başlarsın yeniden bnm ark 4 kere bıraktı :D Ben hala bırakamadım ama sadece oynamayı azaltabildim

Zaten yaklasık 7 8 kez kadar bırakıp basladım fakat ılk defa bu kadar baydı ve ılk defa uo yu sıldım kurtuldum..Bundan sonra zaten oynamam..Char kascamda oynıcam..:)...Uonun yalan oldugunu anladım ama...Yenı oyunlar arıyorum zaten buluruz bı sıler...[signature][hline]www.sindarin.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendi isteğim dışında bırkamıstım.Acaip sıkıldım haal yüklü pcde ama nefret etme derecesine geldim o kdr sıkıcı ki çok bayık bi oyun olmaya başladı :) 6 aydır oyanmıorum ama şimdi yeni bi server bulkursam başlicam evde yapcak bişşe yok.Asla hayatımı uo yönetmedi ztn istediim an yine bırakırım ya...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...