Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS Countdown-High Stressable!!!

Darestan

Öne çıkan mesajlar

heh
Uplamayın şunu arkadaşlar işte
sınava az kaldı stres yapmayın

Ya boğaziçi ya hafta içi çok saçma bence..
Kendi okulumdaki insanlardan utanıyorum
Bazıları embesil insanlar, 2 yıldır afedersiniz köpek gibi kasıyorlar. Muhtemelen boğaziçinde bir mühendisliğe girecekler. Ama gelip bana ''abi Boğaziçi hariç diğer üniversiteler iğrenç'' diyorsa benim diyecek birşeyim yok. Zekası gelişmemiş.

Öss böyle birşey işte
Saçma..
Neyse herkese başarılar[signature][hline]
Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın !
mix online gaming cmmnty

Bitse de gitsek...
Sosyal ağlarda paylaş

Eve 5 dakka mesafede giriyom, cillop gibi.

Bir terslik olmazsa, seneye sabancıdayım, onur veya başarı burslu.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected]
I feel peace within as your soul meets a new world
A world where you may step up to a higher learning
Take my hand and walk down the path of forgiveness
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmayın yaw böle...İddia ediyorum 2003 ÖSS, o sene okulda,dershanede girdiğim Tüm sınavlar arasında en kolayıydı.
Zaten aralarında en yüksek puanı da össde yaptım(358.8)...
Eminim ki şu an görseniz sınav sorularını birçoğunuz anaa çok kolay lam bu der...ama öss'nin asıl numarası yaptığı heyecan ve strestir.eğer bunu aşarsanız size de hayatınızın en kolay sınavı gibi gelcektir...
Rahat olun,çalışmayı hafifletin ama asla bırakmayın,girceğiniz yeri düşünün,ASLA ''bu hayatımın sınavı'' demeyin...
ÖSS hayatta karşınıza çıkacak en basit engellerden biri ve hiç yaptığınız strese değmeyecek...
Ha dersen nereye girdin, ege dişe girdim son derece de memnunum ve keşke zamanında o kadar stres yapmasaydım diyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

walla arkadas doru solemis oss nin stresi heyecani bi baska
gerci o sansliimis en ii derecesini oss de yapmis bense son 3 ayin en kotu derecesini yapmistim
291 ham puanda toplamda da 259 oldu
simdi de odtu insaattayim
ha en kotu derecemi yaptim ama sorarsaniz memnun muyum
walla hic ummadiim kadar mutluyum:)[signature][hline]My Command is Your Wish
Sosyal ağlarda paylaş

capul arkadaslari rahatlatmissin abi en guzeli de bu kendinizi kasmayin ancak kardesimin dedigi gib ol bu sinav en kolayi olacak demeyin ben genelde 85 -80 net arasi yapan bir ogrenciyken sinav da sayisalda 76 net yaptim bu benim 100 e yakin sinavda yaptigim en kotu netti hele sozel ortalamam 75-80 arasiydi ancak 55 net yaptim .....burdan hic bir sonuc cikarmaniza gerek yok eger sakin rahat huzurlu bir bicimde sorulari dikkatlice okuyarak olaya baslarsaniz ve aklinizda sadece sorular olursa benim gibi olmayacaktir ......evet size ii ornek olmadim olmayayim zati....2002 de 220 puan alirken yani 360-370 edio 2003 de ...201 aldim yani 19 puan farketti ..(335 eder 2003de ) siz kimseyi dinlemeyin sinavda kendinizi hep rahatlatin su icin dinlenin kcuuk aralarverin 2-3 dakika falan gibi ......
Sosyal ağlarda paylaş

high stressable yazabilirler bunda ne warki??
ama tabii yanına türkçe mealini de yazsalarmış iyi olurmuş herkes anlamyabilir.. herkes ingilizce görmüo sonuçta..

öss'ye gelince..
86 saat kaldı öss sınavına..
stres yapmıyorum nedense sıfır heyecan ve stres var her sınavımddan daha ii olcakmış gibi bi his war içimde.. eski öss'lere şöle bi bakıorum da.. daha kolay oluo galiba..
nese ya görücez bakalım.. hayırlısı bi sabancı başarı bursu kapalım da..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 16 Haziran 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
high stressable yazabilirler bunda ne warki??
ama tabii yanına türkçe mealini de yazsalarmış iyi olurmuş herkes anlamyabilir.. herkes ingilizce görmüo sonuçta..
öenmli olan insanların anlamaması değil terim ve isim olmadığı halde türkçesi olan bişeyi artistlik olsun diye ingilizce yazmaları.Anlamıyorum ben bu insanları ya benmi çok geri kafalıyım yoksa insanlarmı çok artist[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu dağıttığım için özür dilerim ama bu sorun bence basit bir forum kirlenmesinden önemli ha bende uyarıyorum kirlilik yapan insanları ama bazı şeyleri yerinde konuşmak daha makul geliyor bana.Şimdi benim söylemek istediğim şu d&d serisi türkçeye çevrildi mahlukat klavuzu gibi abuk subuk şeyler çıktı hepimiz yadırgadık,bende yadırgadım ama bunun sebebi sadece kulak alışkanlığı değil artık bunların "terimleşmiş" olmasıydı.İsimlerde aynı şekilde soyadlar türkçeye çevrilince çok sırıtıyor bence AMA gayet güzel bir şekilde TÜRKÇE karşılığı olan kelimeler yerine anlamsız bir özentilik yüzünden ingilizce kelimeler kullanmak hem acı hemde komik bence neymiş HIGH STRESSABLE yokmu bunun karşılığı dilimizde gayet güzel var.Ha ben bu konuda çokmu duyarlıyım diye soruyorum bazen kendime malesef hayır ama bunun sebebi sadece kulak alışkanlığı olması ve her seferinde kendi kendime kızıyorum.Bence birileri bişeyler yapmaya başlasa iyi olucak yoksa geleceğimiz pek parlak olmayabilir :(
Sabredip okuduğunuz için teşekkürler
Konuyu dağıttığım için tekrar özür dilerim
[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 16 Haziran 2004 18:23 tarihinde demiş ki:
bence neymiş HIGH STRESSABLE yokmu bunun karşılığı

var varda orda high stressable elektronik aletler üzerinde yer alan ve ingilizcede yüksek voltaj! tehlike ! anlamına gelen High Voltage! Danger! a bir göndermeydi herkesin anlaması beklenemez (yanlış anlama şimdi)

özentilik suçlamasını ise bir insanı tanımadan yapamazsın sevgili arkadaşım bende seni tanımıyorum ama madem benim ingilizce yazmama laf atıyorsun sen niye nickinde X harfini kullanıyorsun?insan düşündüğü gibi davranmalı

herneyse polemik yapmak istemedim lütfen alınma
said:
fizban fi tarihinde demiş ki:
kendinize gelin

budur :)
Sosyal ağlarda paylaş

öss ye gircek arkadaşlara birkaç tavsiye
1.artık dışardan yemek yemeyin mideniz rahatsızlanmasın
2.konuları tekrar edin yeni konu öğrenmeye çalışmayın
3.sınavdan birgün önce cep telefonlarınızı kapalı tutun aile akraba arkadaşların atacağı yüzlerce başarılar mesajı sizi strese sokabilir
4.kendinizin saatini ayarlamaya bakın hergün sabah 7(yada ne zaman kalkmanız gerekiyosa) de kalkmaya alışın en erken 11 de yatın
5.yeni alışkanlıklar edinmeyin sınav öncesinde her sınava nasıl giriyosanız öyle girin
6.sınav sırasında kesinlikle kağıdınızı korumaya alın.siz bakmasanız bile başkalarının bakması sınavınızın iptaline yol açar
7.sınav görevlileriyle muhatab olacaksanız kibar konuşun
8.sınavda birinin üstünüze kusması görevlinin geç gelmesi nedeniyle sınava geç başlama durumlarında moralinizi bozmayın çişiniz gelince salın gitsin bidaha oradaki kimseyi görmeyeceksiniz sorun olmaz
9.en az 2 silgi 4 kalem gidin silgilerden yada kalemlerden biri yere düşerse almakla uğraşmayın zaman kaybolmasın
10. ve en önemlisi bu vakitten sonra işler artık kısmet biraz.siz fonksiyon bilmezsiniz 3 soru gelir geo da bir formülle 3 soru çözersiniz gibi.tamamen şans

ve dahada önemlisi kendinize güvenin arkadaşlar.uzun zamandır hazırlanıyosunuz millet askerliğini uzatmak için giriyo bunu düşünün ve savaşı başlamadan kazanın

*!sınava gircek kahraman patilere selam durur*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...