umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ya bana yardım bi 76 neti geçemedim takıldım kaldım 76 da biraz üstü olsa süper, altı olsa çok kötü tam sınır netteyim nasıl artacak[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 heh Uplamayın şunu arkadaşlar işte sınava az kaldı stres yapmayın Ya boğaziçi ya hafta içi çok saçma bence.. Kendi okulumdaki insanlardan utanıyorum Bazıları embesil insanlar, 2 yıldır afedersiniz köpek gibi kasıyorlar. Muhtemelen boğaziçinde bir mühendisliğe girecekler. Ama gelip bana ''abi Boğaziçi hariç diğer üniversiteler iğrenç'' diyorsa benim diyecek birşeyim yok. Zekası gelişmemiş. Öss böyle birşey işte Saçma.. Neyse herkese başarılar[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 girecekler arasında bende varım.hayırlısı ile atlatcaz bu sıkıntılı seneyi de. ugurmumcu da vakıf ilkogretim okulunda giriom ne guzel minik sıralarda. :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 10 gün kaldı gad demit[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hacettepe uni'nin sıhhiye kampusune gelecek olan olursa bana bi ozel mesaj atsın, ortamları tanıtayım ona (merkez kampuste ne ortamı olcaksa artık) sıhhiye'de hangi bolumler mi var? tıp,hemsirelik,turizm otelcilik,eczacılık,diş hekimligi. bizim uni'ye bekliyorum oss gencligini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 4 days 18 hours... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 süper geçicek biticek işte ;)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bari sonu güzel bitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Eve 5 dakka mesafede giriyom, cillop gibi. Bir terslik olmazsa, seneye sabancıdayım, onur veya başarı burslu.[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Stress yapmayın,çalışın ve girin her ne kadar saçmalık olsada Hayatınızı bir kağıdın içindeki halkaları işaretleyerek belirleyeceksiniz.Girin ve çıkın[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Yapmayın yaw böle...İddia ediyorum 2003 ÖSS, o sene okulda,dershanede girdiğim Tüm sınavlar arasında en kolayıydı. Zaten aralarında en yüksek puanı da össde yaptım(358.8)... Eminim ki şu an görseniz sınav sorularını birçoğunuz anaa çok kolay lam bu der...ama öss'nin asıl numarası yaptığı heyecan ve strestir.eğer bunu aşarsanız size de hayatınızın en kolay sınavı gibi gelcektir... Rahat olun,çalışmayı hafifletin ama asla bırakmayın,girceğiniz yeri düşünün,ASLA ''bu hayatımın sınavı'' demeyin... ÖSS hayatta karşınıza çıkacak en basit engellerden biri ve hiç yaptığınız strese değmeyecek... Ha dersen nereye girdin, ege dişe girdim son derece de memnunum ve keşke zamanında o kadar stres yapmasaydım diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 walla arkadas doru solemis oss nin stresi heyecani bi baska gerci o sansliimis en ii derecesini oss de yapmis bense son 3 ayin en kotu derecesini yapmistim 291 ham puanda toplamda da 259 oldu simdi de odtu insaattayim ha en kotu derecemi yaptim ama sorarsaniz memnun muyum walla hic ummadiim kadar mutluyum:)[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 capul arkadaslari rahatlatmissin abi en guzeli de bu kendinizi kasmayin ancak kardesimin dedigi gib ol bu sinav en kolayi olacak demeyin ben genelde 85 -80 net arasi yapan bir ogrenciyken sinav da sayisalda 76 net yaptim bu benim 100 e yakin sinavda yaptigim en kotu netti hele sozel ortalamam 75-80 arasiydi ancak 55 net yaptim .....burdan hic bir sonuc cikarmaniza gerek yok eger sakin rahat huzurlu bir bicimde sorulari dikkatlice okuyarak olaya baslarsaniz ve aklinizda sadece sorular olursa benim gibi olmayacaktir ......evet size ii ornek olmadim olmayayim zati....2002 de 220 puan alirken yani 360-370 edio 2003 de ...201 aldim yani 19 puan farketti ..(335 eder 2003de ) siz kimseyi dinlemeyin sinavda kendinizi hep rahatlatin su icin dinlenin kcuuk aralarverin 2-3 dakika falan gibi ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya türkçesi yokmu ya niye countdown yazıyosunuz? high stressable mış süfersiniz siz ya?özentilik diz boyu[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 sufer nedir abi o zaman[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 dalga geçme amacıyla yazdım ayrıca süperi süfer yazmanın abi ile ağabey den ne farkı var?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu çarpıtmayalım![signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 high stressable yazabilirler bunda ne warki?? ama tabii yanına türkçe mealini de yazsalarmış iyi olurmuş herkes anlamyabilir.. herkes ingilizce görmüo sonuçta.. öss'ye gelince.. 86 saat kaldı öss sınavına.. stres yapmıyorum nedense sıfır heyecan ve stres var her sınavımddan daha ii olcakmış gibi bi his war içimde.. eski öss'lere şöle bi bakıorum da.. daha kolay oluo galiba.. nese ya görücez bakalım.. hayırlısı bi sabancı başarı bursu kapalım da..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 16 Haziran 2004 17:31 tarihinde demiş ki: high stressable yazabilirler bunda ne warki?? ama tabii yanına türkçe mealini de yazsalarmış iyi olurmuş herkes anlamyabilir.. herkes ingilizce görmüo sonuçta.. öenmli olan insanların anlamaması değil terim ve isim olmadığı halde türkçesi olan bişeyi artistlik olsun diye ingilizce yazmaları.Anlamıyorum ben bu insanları ya benmi çok geri kafalıyım yoksa insanlarmı çok artist[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Insanlar biraz artist, sen de az geri kafalisin, ayrica konunun dibine dari ekiyorsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu dağıttığım için özür dilerim ama bu sorun bence basit bir forum kirlenmesinden önemli ha bende uyarıyorum kirlilik yapan insanları ama bazı şeyleri yerinde konuşmak daha makul geliyor bana.Şimdi benim söylemek istediğim şu d&d serisi türkçeye çevrildi mahlukat klavuzu gibi abuk subuk şeyler çıktı hepimiz yadırgadık,bende yadırgadım ama bunun sebebi sadece kulak alışkanlığı değil artık bunların "terimleşmiş" olmasıydı.İsimlerde aynı şekilde soyadlar türkçeye çevrilince çok sırıtıyor bence AMA gayet güzel bir şekilde TÜRKÇE karşılığı olan kelimeler yerine anlamsız bir özentilik yüzünden ingilizce kelimeler kullanmak hem acı hemde komik bence neymiş HIGH STRESSABLE yokmu bunun karşılığı dilimizde gayet güzel var.Ha ben bu konuda çokmu duyarlıyım diye soruyorum bazen kendime malesef hayır ama bunun sebebi sadece kulak alışkanlığı olması ve her seferinde kendi kendime kızıyorum.Bence birileri bişeyler yapmaya başlasa iyi olucak yoksa geleceğimiz pek parlak olmayabilir :( Sabredip okuduğunuz için teşekkürler Konuyu dağıttığım için tekrar özür dilerim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ingilizce bir konu başlığı olmuş tabi. aslında resmi dili türkçe olan bir forumda anormal kaçabilir. fakat ortamı germemek lazım. 4 gün sonra sınava girecek arkadaşlar. başarılar dileyip kapayalım konuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Başarılar Gesp, Leathas ve diğerleri. pfffft sıkmayın tatlı canınızı okşayın patlıcanınızı.[signature][hline]Candy kendi kendine kendine gelebilir! Hede hödö hödödür bu yüzden hödö hedede hödööööö!!!! Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Proxa, 16 Haziran 2004 18:23 tarihinde demiş ki: bence neymiş HIGH STRESSABLE yokmu bunun karşılığı var varda orda high stressable elektronik aletler üzerinde yer alan ve ingilizcede yüksek voltaj! tehlike ! anlamına gelen High Voltage! Danger! a bir göndermeydi herkesin anlaması beklenemez (yanlış anlama şimdi) özentilik suçlamasını ise bir insanı tanımadan yapamazsın sevgili arkadaşım bende seni tanımıyorum ama madem benim ingilizce yazmama laf atıyorsun sen niye nickinde X harfini kullanıyorsun?insan düşündüğü gibi davranmalı herneyse polemik yapmak istemedim lütfen alınma said: fizban fi tarihinde demiş ki: kendinize gelin budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 öss ye gircek arkadaşlara birkaç tavsiye 1.artık dışardan yemek yemeyin mideniz rahatsızlanmasın 2.konuları tekrar edin yeni konu öğrenmeye çalışmayın 3.sınavdan birgün önce cep telefonlarınızı kapalı tutun aile akraba arkadaşların atacağı yüzlerce başarılar mesajı sizi strese sokabilir 4.kendinizin saatini ayarlamaya bakın hergün sabah 7(yada ne zaman kalkmanız gerekiyosa) de kalkmaya alışın en erken 11 de yatın 5.yeni alışkanlıklar edinmeyin sınav öncesinde her sınava nasıl giriyosanız öyle girin 6.sınav sırasında kesinlikle kağıdınızı korumaya alın.siz bakmasanız bile başkalarının bakması sınavınızın iptaline yol açar 7.sınav görevlileriyle muhatab olacaksanız kibar konuşun 8.sınavda birinin üstünüze kusması görevlinin geç gelmesi nedeniyle sınava geç başlama durumlarında moralinizi bozmayın çişiniz gelince salın gitsin bidaha oradaki kimseyi görmeyeceksiniz sorun olmaz 9.en az 2 silgi 4 kalem gidin silgilerden yada kalemlerden biri yere düşerse almakla uğraşmayın zaman kaybolmasın 10. ve en önemlisi bu vakitten sonra işler artık kısmet biraz.siz fonksiyon bilmezsiniz 3 soru gelir geo da bir formülle 3 soru çözersiniz gibi.tamamen şans ve dahada önemlisi kendinize güvenin arkadaşlar.uzun zamandır hazırlanıyosunuz millet askerliğini uzatmak için giriyo bunu düşünün ve savaşı başlamadan kazanın *!sınava gircek kahraman patilere selam durur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar