GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hahaha bu gün eski mezun olduğun arkadaşlarla buluştum. 5 tanesi ile aynı sınıfta sınava giriyorum. :) aynı zamanda dayımın oğlu tam arka sırada sınav olacak :) öss deneme sınavı değil arkadadaşlarla tavla keyfi falan yapcaz sınıfta süfer bi$i :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Gözetmenleri alın da oynayın bakalım.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bende eski kız arkadaşımla aynı sınıftayım önümde oturacak Haha :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konsantre bozmaktan baska hıcbır ıse yaramaz...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bakalım görecez pazar gününü iple çekiyos :D[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yok be bişey farketmez ki , sınav başlayana kadar geyik yapar rahatlarsınız...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: konsantre bozmaktan baska hıcbır ıse yaramaz... +1 bence de kötü olmuş :P konsantreler bozulucak :)[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: konsantre bozmaktan baska hıcbır ıse yaramaz... +1[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 alalal alalal nie be bi$i olmaz herşey daha iyi olacak :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: HymnOfSnuk, 17 Haziran 2005 14:30 tarihinde demiş ki: yok be bişey farketmez ki , sınav başlayana kadar geyik yapar rahatlarsınız... bencede başka bi işe yaramaz bence kötü bile olabilir senin için[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 la osman 43 kaçtı la olm ne cimri herifsin olm sınav bitcek sie konusma bida olm bari 44 ü sole hşş la bak yuru lan...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 öss sınavı değil, öss.[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi soyadıyla ayarlamışlar herhalde bu sene ya ondan öle olmuştur[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ne alaka :)[signature][hline]~®âi ~ blackchaos, 15 Haziran 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Git annene sor bakalım ayşenin zarı delindi nasıl diktiricez diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: konsantre bozmaktan baska hıcbır ıse yaramaz... Sonuna kadar haklısın, katılmamak elde değil.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi neye konsantre bozuyo onu anlamadım :) "aha komşunun oğlu arkada , aha dayımın kızı önde uff yapamiciim" olayı olmaz herhalde :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Coldwind, 17 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki: öss sınavı değil, öss. +1 bencede dikkat dağıtır sadece ulan o naptı bu naptı flm...[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Dingaer, 17 Haziran 2005 15:34 tarihinde demiş ki: abi soyadıyla ayarlamışlar herhalde bu sene ya ondan öle olmuştur Soyadıyla değil kimlik numaralarına göre ayarlanmış. Gerekli açıklama için buraya tıklayın.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 benim bildiğimde bu sene bir karışıklıktan dolayı soyadlarına göre aynı yerde girecek soyadları aynı olanlar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Verdiğim url'de yazıyor herşey.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 weöw freeedoom ;)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Coldwind, 17 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki: öss sınavı değil, öss. tebrikler coldwind.. yalnız nikinle çok uyuştu düzeltme tavrın... ;)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: freeedom, 17 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 17 Haziran 2005 14:27 tarihinde demiş ki: konsantre bozmaktan baska hıcbır ıse yaramaz... konsantre ne demek abı konsantrasyon denır konsantre konsantre edılmıs anlamına gelen bir sıfattır konsantre meyve suyu orneğindeki gibi konsantre etmek (veya olmak) 1 . Düşünceyi, duyguyu, gücü bir noktada toplamak. 2 . Bilenmek. konsantre bozmakta bu manada düşünceyi dagıtmak anlamına gelir.tabi sen sadece konsantre lafını meyve suyu kaplarında okudugun ıcın boyle yorumlar yapıyosun.soyledıgımın yanlıs oldugunu ıddıa etmeden once elıne bı sozluk alıp karıstırsan arastırsan daha ıyı ederdın. neyse ogrenmıs oldun.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bakın şimdiden konsantram bozulmaya başlamış öss sınavı flan =)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 konsantrasyon Fransızca Bir sıvı içindeki su veya sıvı miktarı azalarak koyulaşma, yoğunlaşma. konsantre Fransızca Yoğunlaştırılmış, yoğun. goruldugu gıbı ıkısıde aynı ve ıkısınınde dusunce yogunlugu gibi anlamlarıda var onları yazmadım biliyoruz heralde*[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar