sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Oss'den sonra giren girmeyen herkese söylüyorum yarın akşam gidelim paşalar gibi öss stresinizi, büt, final, yaz okulu başlangıcı yada artık ne pok varsa onun stressini atalım, içelim kendimize gelelim... Mekan: Taxim Saat: 18- 04 düşünüyorum kimler gelir???? İstanbul sana sesleniyorum :) hade içelim :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 denerim gelmeyi.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kıskandım lan allah belanızı antalyalılar bi iş beceremiyonuz :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 abi buluşma saati 13:00 olsa ve mekan moda sahil olsa nasıl olur :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 össden çıkıp modaya koşmak zor olur :D 19.00 TAxim kim gelir=??[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kermit biz hergun iciyoz ya bosver..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Gerçi Rockistanbul'a gideceğim ama kıskanmadım değil. Servis saatlerine bakayım bir de, eğer geceyarısı Solar Beach'e servis varsa geleyim..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 @spide ah maddi manevi büyük bir heyecanın (düğün(arkadaşın) - mezuniyet(benim)- karşılama(kankamı)) dünya para gitmese solar'a gelecektim 3 gece ama işte bizde böyle avunacağız. sen takıl bize istersen son servise yetiştiririz biz seni...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya off salı büt var ya[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben yarın kız arkadaşımlayım stres i atarım onunla :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 en güzeli stresi hatunla atmak :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sen nerden biliyon?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 niye bu buluşmaların hepsi "içelim kendimize gelelim" edasında oluyor? içmeden eğlenemiyor mu yeni nesil?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Prawler, 18 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: en güzeli stresi hatunla atmak :) said: Fistan, 18 Haziran 2005 20:24 tarihinde demiş ki: sen nerden biliyon? ahahahahaha sap prawler :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 @mum chamber içmeden olur mu ya?? ayrıca bende kız arkımla gelecem, sizde gelin yengeleri alıp :) 3 kişide gelse çıkmak taraftarıyım ben :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Son servis 22'de Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nun önünden kalkıyor. 22'e kadar gelebilirim ama söz vermeyeyim, sırtımda eşşek kadar çadır olacak çünkü bir de =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 spidee 30 dakka da kalsan gel...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 18 Haziran 2005 20:24 tarihinde demiş ki: sen nerden biliyon? ehehe son hatun sınav dönemine rastlamadı ama, beni direk karanlık bi kafeye götürdü üzerime saldırdı. Ordan biliyorum. Evine gidiyorsan bi de daha delidir aksiyon.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: eagle_dnz, 18 Haziran 2005 20:27 tarihinde demiş ki: said: Prawler, 18 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: en güzeli stresi hatunla atmak :) said: Fistan, 18 Haziran 2005 20:24 tarihinde demiş ki: sen nerden biliyon? ahahahahaha sap prawler :) sana uçan kafa atmak lazım ama neyse.. bilip bilmeden sallamak hoş tabi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olm sen genel sapsın su an olmayabilirsin ama seni tanıdığım zamanın %90 ında öyleydin :D[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kimler geliyo şimdi msnden gelsin söylesin bana.. [email protected][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olm deniz en son ne zaman gördün beni de böyle sallayosun ya[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 geyik ve muhabbetten öte kimler geliyo onu söylerseniz ve msnden ulaşırsanız daha ii olur..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yarın Öss+Babalar Günü+Doğum Günüm Aldığım istibahrata göre arklar party flan düzenliolarmış ii bi moral olacak benim için. [Bu mesaj DaraKoma tarafından 18 Haziran 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iiki doğdun gel içelim ve kutlayalım :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar