Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSS Stress Out Paticik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oss'den sonra giren girmeyen herkese söylüyorum
yarın akşam gidelim paşalar gibi öss stresinizi, büt, final, yaz okulu başlangıcı yada artık ne pok varsa onun stressini atalım, içelim kendimize gelelim...
Mekan: Taxim
Saat: 18- 04 düşünüyorum kimler gelir????
İstanbul sana sesleniyorum :) hade içelim :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
Mesaj tarihi:
kıskandım lan
allah belanızı antalyalılar bi iş beceremiyonuz :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
abi buluşma saati 13:00 olsa ve mekan moda sahil olsa nasıl olur :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Mesaj tarihi:
Gerçi Rockistanbul'a gideceğim ama kıskanmadım değil. Servis saatlerine bakayım bir de, eğer geceyarısı Solar Beach'e servis varsa geleyim..[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mesaj tarihi:
Ben yarın kız arkadaşımlayım stres i atarım onunla :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 18 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
en güzeli stresi hatunla atmak :)

said:
Fistan, 18 Haziran 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
sen nerden biliyon?

ahahahahaha sap prawler :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Son servis 22'de Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nun önünden kalkıyor. 22'e kadar gelebilirim ama söz vermeyeyim, sırtımda eşşek kadar çadır olacak çünkü bir de =)[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Mesaj tarihi:
said:
sen nerden biliyon?

ehehe son hatun sınav dönemine rastlamadı ama, beni direk karanlık bi kafeye götürdü üzerime saldırdı. Ordan biliyorum.
Evine gidiyorsan bi de daha delidir aksiyon.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 18 Haziran 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
said:
Prawler, 18 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
en güzeli stresi hatunla atmak :)

said:
sen nerden biliyon?

ahahahahaha sap prawler :)

sana uçan kafa atmak lazım ama neyse..
bilip bilmeden sallamak hoş tabi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

Mesaj tarihi:
olm sen genel sapsın su an olmayabilirsin ama seni tanıdığım zamanın %90 ında öyleydin :D[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Yarın Öss+Babalar Günü+Doğum Günüm
Aldığım istibahrata göre arklar party flan düzenliolarmış ii bi moral olacak benim için.

[Bu mesaj DaraKoma tarafından 18 Haziran 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...