delici123 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben kendım shepre kurmak sıtoyurm ama boyle 300 dolar felan odemek ıstemıyorum sadece ben staff olcam ve arkdaslarım benim kendı server ımde oynayacak kımsseye duyrulmayacak yayınlanmıyacak ben Ip yı vercem acc ve sfıreyı alcam onlar ıletcem olar gırıp oynayak. Lutfen ban bu konuda Yardım cı olurmusnuzu ? Cevabınızı en kısa zamanda beklıyorum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Arama yapsan 5dakika içinde bulurdun fakat ben yaptım söyle oluyor.Sphere.iniye gir ilk 127.0.0.1 yazanı sil kendi ipni yaz en alttaki 127.0.0.1 kalsın.Snra ipni ver arklarına girsinler. Eger ki olmazsa direkt en alta in söyle bi yer varya Deli UO 127.0.0.1 2593 buraya kadar var sonra Deli UO Shard ipn ne ise 2593 yap arklarına yine ipni ver ilki oluodu yanlıs yazmadı isem eer olmazsa ikinciyi dene olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar