MAD_ali_MAX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben oyunun içinde iken oldu bu sorun sadece türklere değil yani, pazar kurup gitmiştim geldiğim de ortada sadece bir kaç pazarcı ortada dolaşan 1-2 kişi kalmıştı. biraz kendi kendime oynadım. teleport u kullanırsam muhtemelen DC olup ben de giremem dedim ama sonunda zaten tek başına oynamanın bir anlamı yok değip gatede girdim ve DC, artık giremiyorum.
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 SON HABER Bir IRAKLI database lerin olduğu binayı bombalamış 3 orc 5 human yaralanmış 7 npc hala kayıp :/[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla burial durum gercketen bole.Bende haberi yeni aldım.Gercketen silinmiş ortalık karısık belki geri gelir ama nolcak belli deil :([signature][hline]***GM has defeated Duper***
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 galiba girecek artık yorum yapmıyom ne desem yalan cıkıo yalancı olcak forumda[signature][hline]***GM has defeated Duper***
KINGAN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şu anda ares 3de oynuyorum ama ares 2ye giremedim charlarım duruyor ama 20. lvl ve 16. lvl dı :([signature][hline] Ultima Online Bi Anda OffLine Oldu Napalım Knight Online Oynıyalım Dedik . Her Türlü Bilgiye Açığım
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 herşeyim sapasaglam maşallah
Öne çıkan mesajlar