MAD_ali_MAX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben oyunun içinde iken oldu bu sorun sadece türklere değil yani, pazar kurup gitmiştim geldiğim de ortada sadece bir kaç pazarcı ortada dolaşan 1-2 kişi kalmıştı. biraz kendi kendime oynadım. teleport u kullanırsam muhtemelen DC olup ben de giremem dedim ama sonunda zaten tek başına oynamanın bir anlamı yok değip gatede girdim ve DC, artık giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 SON HABER Bir IRAKLI database lerin olduğu binayı bombalamış 3 orc 5 human yaralanmış 7 npc hala kayıp :/[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla burial durum gercketen bole.Bende haberi yeni aldım.Gercketen silinmiş ortalık karısık belki geri gelir ama nolcak belli deil :([signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 galiba girecek artık yorum yapmıyom ne desem yalan cıkıo yalancı olcak forumda[signature][hline]***GM has defeated Duper*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 şu anda ares 3de oynuyorum ama ares 2ye giremedim charlarım duruyor ama 20. lvl ve 16. lvl dı :([signature][hline] Ultima Online Bi Anda OffLine Oldu Napalım Knight Online Oynıyalım Dedik . Her Türlü Bilgiye Açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 herşeyim sapasaglam maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar