Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendimmi ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyuna girmeye çalışırken invalid password dio sürekli.Az önce yoktu bu sorun şimdi oldu.Kimseyle trade fln da yapmıordum.Bide knightonlineworld.com a şifremle girebiliorum ama oyuna giremiorum.Hacklendimmi yoksa oyun hatasımı.Eger hacklendiysem ne yapabilirim
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum, oyundan çıkıp girmek isteyen herkeste aynı şeyi yapıyor. Bir sorun var sanırım.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Web Site

Mesaj tarihi:
ilginctir su an ayni sey bana da oluyor.. var bir gariplik ama cozemedim. oyuna girdim; klasik eslant kapisinda DC'mi yasadim. tekrar girmeye calistigimda artislik yapti. invalid pass dedi. siteden sifremi degistireyim dedim information does not match dedi bu sefer de. sanirim server kaynakli bir sey.
Mesaj tarihi:
Bir An Hack Yedim Zannettim Yüreğim AĞZIMA GELDİ NE BİÇİM İŞ BU YAA
acaba otamatik şifremi oluşturacaklar bize o geliyor aklıma benim...[signature][hline]Knight Online
Mario_TR
Puma Clan leader ( 53 )
Mesaj tarihi:
said:
Tekirdagli, 19 Haziran 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
.......
acaba otamatik şifremi oluşturacaklar bize o geliyor aklıma benim...

Otamatik Şifre ?
Mesaj tarihi:
japon sunucularında bir ara takılmıştım orada şifreyi server belirliyordu o geldi aklıma e-mail adresime yollamıştı şifremi bunu kastedmiştim...[signature][hline]Knight Online
Mario_TR
Puma Clan leader ( 53 )
Mesaj tarihi:
neyse sakin olun.. bu firsatla aksattiginiz yeme, icme gibi gunluk rutin faliyetlerinize agirlik verin. iyidir iyi.

hatta benim icin cok cok iyi; yarin sinav var malum.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
Mesaj tarihi:
Login server çökmüş

[14:32] wtf? invalid password bug? :/
[14:32] yes, i think
[14:32] :(
[14:32] zzzz
[14:32] * ABRADAB_PL (kasiora21@=a9hsy66.internetdsl.tpnet.pl) has joined #knightonline
[14:33] no bug u are banned
[14:33] nope, i was ;P
[14:33] ahah
[14:33] :))
[14:33] nwm
[14:33] there is no bug and ban just servers down
[14:34] nope, servers are online
[14:34] some ppl still in game
[14:34] dupe items deleted
[14:34] ahahah
[14:34] login server are down lol[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Web Site

Mesaj tarihi:
said:
zestoretic, 19 Haziran 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
hacklendı m dıye heyecan yaptım bussuru sıfre demedım gırmek ıcın ip kitlendi napacam a.q

Modeme reset çak :P
Mesaj tarihi:
ama bi sorun var:
ben hack oldu die şifreyi deiştirmek istedim tam eski şifreyi yeni şifreyi falan yazdım UPDATE e nastım sayfa görüntülenemiyor dedi.Şimdi
BENİM ŞİFREM DEİŞTİMİ YOKSA ESKİSİMİ?
Mesaj tarihi:
Login server ile site birbirine bağlı olmalı ordan şifreyi değişince direk aktif oluyor. Yalnız ordan gidip şu anda "edit game password" dediğiniz zaman "wrong information" gibi bi hata verio :D hehe bilmem bi izahı varmı bunun[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
Web Site

Mesaj tarihi:
said:
LordGargamel, 19 Haziran 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
Deişmemiştir Sanırım Sayfa Açılamadığına Göre

sayfa goruntulenemiyor ama girdigi bilgiler send'e bastiktan sonra DB'ye kaydoluyor bir sekilde.

aynisi bana da oldu ve sifre degisti.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
  • Yeni Oluştur...