Mithr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Oyuna girmeye çalışırken invalid password dio sürekli.Az önce yoktu bu sorun şimdi oldu.Kimseyle trade fln da yapmıordum.Bide knightonlineworld.com a şifremle girebiliorum ama oyuna giremiorum.Hacklendimmi yoksa oyun hatasımı.Eger hacklendiysem ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Sanmıyorum, oyundan çıkıp girmek isteyen herkeste aynı şeyi yapıyor. Bir sorun var sanırım.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ilginctir su an ayni sey bana da oluyor.. var bir gariplik ama cozemedim. oyuna girdim; klasik eslant kapisinda DC'mi yasadim. tekrar girmeye calistigimda artislik yapti. invalid pass dedi. siteden sifremi degistireyim dedim information does not match dedi bu sefer de. sanirim server kaynakli bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende giremiyorum oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Acaip tırstım içim cızz etmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Aynı Sorun ßendede var arkada$Lar..Hatta $uanda Siteyi ßiLe açamıyorum.. [Bu mesaj EvoLation_Priest tarafından 19 Haziran 2005 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ewt oyunda sorun var zaten bu hep türklerin başına gelio cekemiyolar bisi :D no panik[signature][hline][b]KO Ares Server Nick=LoRd_ArWeN lvl=5+ Orc Clan=Oldies&co-leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tekirdagli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bir An Hack Yedim Zannettim Yüreğim AĞZIMA GELDİ NE BİÇİM İŞ BU YAA acaba otamatik şifremi oluşturacaklar bize o geliyor aklıma benim...[signature][hline]Knight Online Mario_TR Puma Clan leader ( 53 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Tekirdagli, 19 Haziran 2005 14:34 tarihinde demiş ki: ....... acaba otamatik şifremi oluşturacaklar bize o geliyor aklıma benim... Otamatik Şifre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 OHHHHHH be çok kotu olmustum hecklendım dıye yüregime soguk su doktunus rahatladım bırazda olsa ama nasıl gırecez :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tekirdagli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 japon sunucularında bir ara takılmıştım orada şifreyi server belirliyordu o geldi aklıma e-mail adresime yollamıştı şifremi bunu kastedmiştim...[signature][hline]Knight Online Mario_TR Puma Clan leader ( 53 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Japon Serverındaki gißi ßir $ifreLeme Sistemini Ancak ßu saatten sonra üye oLanLar için uyguLayaßiLirLer..[signature][hline]Name: EvoLation_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tekirdagli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oda olabilir ama ne bileyim işte o geldi aklıma başka ne olabilirki...[signature][hline]Knight Online Mario_TR Puma Clan leader ( Level 53 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 neyse sakin olun.. bu firsatla aksattiginiz yeme, icme gibi gunluk rutin faliyetlerinize agirlik verin. iyidir iyi. hatta benim icin cok cok iyi; yarin sinav var malum.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Login server çökmüş [14:32] wtf? invalid password bug? :/ [14:32] yes, i think [14:32] :( [14:32] zzzz [14:32] * ABRADAB_PL (kasiora21@=a9hsy66.internetdsl.tpnet.pl) has joined #knightonline [14:33] no bug u are banned [14:33] nope, i was ;P [14:33] ahah [14:33] :)) [14:33] nwm [14:33] there is no bug and ban just servers down [14:34] nope, servers are online [14:34] some ppl still in game [14:34] dupe items deleted [14:34] ahahah [14:34] login server are down lol[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hacklendı m dıye heyecan yaptım bussuru sıfre demedım gırmek ıcın ip kitlendi napacam a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ehuehu.. ßende zaten rahatLa sigara içiyorum..Oyundayken rahatLa ßir sigara içemiyordum..Sigara kendi kendine ßitiyordu KüLLükte :D[signature][hline]Name: EvoLation_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: zestoretic, 19 Haziran 2005 14:41 tarihinde demiş ki: hacklendı m dıye heyecan yaptım bussuru sıfre demedım gırmek ıcın ip kitlendi napacam a.q Modeme reset çak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aklım cıktı hacklendim die ohhhhhhh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ama bi sorun var: ben hack oldu die şifreyi deiştirmek istedim tam eski şifreyi yeni şifreyi falan yazdım UPDATE e nastım sayfa görüntülenemiyor dedi.Şimdi BENİM ŞİFREM DEİŞTİMİ YOKSA ESKİSİMİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Deişmemiştir Sanırım Sayfa Açılamadığına Göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XANTOR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oyun sitesine bağlanabiliyorsan sorun yoktur customer sport tan bağlanmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hani arada kalma muhabbeti... şifreyi deiştirmek için bastım pass sıfırlandı ama yenisi kaydedilmedi gibi bişi sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Login server ile site birbirine bağlı olmalı ordan şifreyi değişince direk aktif oluyor. Yalnız ordan gidip şu anda "edit game password" dediğiniz zaman "wrong information" gibi bi hata verio :D hehe bilmem bi izahı varmı bunun[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: LordGargamel, 19 Haziran 2005 14:51 tarihinde demiş ki: Deişmemiştir Sanırım Sayfa Açılamadığına Göre sayfa goruntulenemiyor ama girdigi bilgiler send'e bastiktan sonra DB'ye kaydoluyor bir sekilde. aynisi bana da oldu ve sifre degisti.[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar