dexter Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ares-Xig_diez serverlarıdnakı tum dupe ıtemlerı sılınmıs ve yenı patchten sonra oyuna tekrar gırebıclekmısız kımse meraklanmasın azcık sabır :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 lan ılk sılınmede buyuk zararım vardı yıne mı zarr etcez ya yıne ne sılıncek kı kıçımızda donumuz harıcınde bişi kalmadı ne sılcekler daha?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu CLan: The_Others Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bende girmeye korkuom![signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 meuehuhe complete glovelarla bootlar düpe deilmiş çok sevindim :D:D:D:D:D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya yıne mı sılınn ler var ben acamıom suan ama gıtden bişiler varsa dıe de tırsıom[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu CLan: The_Others Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Hadi hayırlısı diorum başka bişi demiyorum. UO'ya dönüş kaçınılmaz oldu ama okçu olmanın tadı da 3d'de çıkıyo.[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar