enema Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 sistem kepler veya galileo desem =)[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 anlamadım desem ? :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bulundugun sistem icin yorum yaptim da gemi ne oyle anlayamadim sabre falan mi?[hline]sleepin, weepin, with you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 sistem california (cal. minor) gemi ise star wars tan tie fighter Rebel Ships: X-Wing - Pilotable Y-Wing - Pilotable A-Wing - Pilotable B-Wing - Pilotable Corellian Corvette - Pilotable Nebulon-B Frigate - Pilotable/Dockable MC80 - Dockable MC80a - Dockable Home One - Dockable Imperial Ships: TIE Fighter - Pilotable TIE Interceptor - Pilotable TIE Bomber - Pilotable Lambda Shuttle - Pilotable Corellian Corvette - Pilotable Nebulon-B Frigate - Pilotable/Dockable Imperial Star Destroyer I - Dockable Imperial Star Destroyer II - Dockable Super Star Destroyer - Dockable Neutral Ships: YT-1300 Transport - Pilotable Medium Transport - Pilotable Bulk Freighter - Pilotable[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bu arada titan en iyi gemi dğei larkadaşlar turret ı one ateş etmiyor neydi outcastlerindki.. sabre mı.. onunki hem one hem arkaya.. çok daha iyi..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar