Goarth Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Orduya nasıl katılıyorsunuz ? ben Rheinland ordusuna girmek istiyorumda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 oyunun adına bakıyosun hemen Freelancer neymiş Freelancing yapıyomuşuz görev yaparsın deligibi ama hiçbişeye katılamazsın yani ben max leveldayım ama kimseye katılamadım. kimseden de duymadım öyle bişey. ama istersen kendini rheinlander hissedebilirsin tabü... bu arada oyunu bitirenlere kendilerini nomadleri(evet parlak mavi olanlardan bahsediyorum) ve pek saygıdeğer class 10 blasterlarını aramaya adamalarını öneririm.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Başlığı kilitledim çünkü çok uzamıştı ve okumayı zorlaştırıyordu.... Freelancer bence eğlenceli bir oyun. Biz dergide multi bile çeviriyoruz. Şu titan'ı merak ettim foruma screenshot atarmısınız lütfen :)[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 kitleme ya zaten kitlememişsin :) bak ss leri de yolluyorum C/P yapcaksınız http://www.geocities.com/quah_nomag/titan1.JPG http://www.geocities.com/quah_nomag/titan2.JPG http://www.geocities.com/quah_nomag/titan3.JPG http://www.geocities.com/quah_nomag/titan4.JPG[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 eh screenshotları koymuşken Titan'ın nerede bulunacağını da yazsanıza dostlar.[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 corsairs base omega 41 olması lazım bi de corsair gezegeni crete omicron theta[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 lancersreactor.com alemin en iyi lancer sitesi hangi gemi nerede satar gibi bilgileri oradan edinebilirsiniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 güzel bir mining location buldum leeds sector - strokes mining in 35 km uzağında zaten o sector deki tek mining yeri Noibium mu ne var ondan çıkıyor direk strokes a satıyorsunuz süper fiyattan ! ancak devamlı haydutlar geliyor orada bi mining base var ona yakın durmak lazım ki turret desteği alınsın.. bildiğiniz karlı mining spotları yazınız :) çekinmeyiniz.. :P[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 armored transportlardan da güzel maden çıkıyo özellikle madencilerin gemilerinden :D[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Bir iki bişi soracam cevaplarsanız sevinirim 1-Bu oyun kontrol olarak yada oynanış daha çok simulasyon mu yoksa shoot'em tarzımı 2-Birde İstanbulda bulabileceğim bir yer biliyormusunuz[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 1-simulasyonla ilgisi yok shoter bariz mouse la kontrol ediyosun crossairi 2-orjinalini almicaksan komik bi soru gibi geldi bana bu. orjinalini nerden bulabileceğini bilmiyorum ama netten falan sipariş etmen gerekebilir.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 (Kaynak: lancersreactor forumları) İşte Mining Yerleri : Ne çıktığı , çıktığı yer , çıkma şansı olmak üzere Alien Organisms Omicron Beta Edge Nebula 50% Alien Organisms Omicron Theta Orinoco Cloud 10% Alien Organisms Omicron Theta Amarus Cloud 10% Artifacts Omicron Theta Napo Cloud 5% Artifacts Omicron Gamma Malvada Asteroid Field 5-33% Beryllium Cambridge Cardiff Asteroid Field 10% Beryllium Tau-23 Tau-23 Asteroid Field 25% Cobalt Dresden Lavafeld 25% Cobalt Omega-7 Omega-7 Walker Cloud 25% Cobalt Omega-7 Furstenfelde Cloud 25% Copper Dresden Lavafeld 50% Copper Omega-7 Gubenfelde Cloud 50% Copper Colorado Copperton Field 10% Copper Omega-7 Omega-7 Walker Cloud 50% Copper Omega-7 Furstenfelde Cloud 33% Diamonds Omega-11 Von Rohe Belt 16.7% Diamonds Dresden Schwefelnebel 10% Gold Dublin BMM Gold Field 25% Gold Dublin Independent Gold Field 10% Gold Dublin Hood Asteroid Field 5% Gold Dublin Molly Gold Field 50% Hydrocarbons Manchester Birmingham Ice Field 50% Hydrocarbons Omega-3 Coombe Asteroid Field 33% Hydrocarbons Omega-3 Roth Asteroid Field 25% Hydrocarbons Tau-29 Nago Hydrocarbon Asteroid Field 33% Niobium Leeds Stokes Asteroid Field 10% Niobium Tau-23 Niobium Zones 20-25% Niobium Tau-37 Malvinas Asteroid Field 50-100% Oxygen Tau-29 Tau-29 Asteroid Field 50% Oxygen Tau-31 Tau-31 Ice Crystals 50% Scrap Metal New London Southampton Debris Field 50% Scrap Metal Sigma-13 Yanagi Debris Field 50% Scrap Metal Sigma-13 Yanagi Pocket 50% Scrap Metal Omicron Alpha Hispania Debris Field 25% Scrap Metal Omicron Gamma Tenerife Debris Field 50% Scrap Metal New York Pittsburgh Debris Field 25-33% Scrap Metal New York Detroit Debris Field 33-50% Scrap Metal New York Jersey Debris Field 25% Scrap Metal Texas Pequena & Grande Negra Debris F. 100% Scrap Metal Texas North Dallas Debris Field 25% Scrap Metal Texas West Dallas Debris Field 50% Scrap Metal Texas South Dallas Debris Field 25% Scrap Metal Texas East Dallas Debris Field 33% Scrap Metal New Berlin Ruhr Debris Field 50% Silver Omega-7 Ebersfelde Cloud 50% Silver Colorado Silverton Field 6.7% Silver Omega-7 Furstenfelde Cloud 25% Water Manchester Sheffield North Ice Field 10% Water Manchester Sheffield South Ice Field 10% Water Cambridge Keswick Ice Field 10% Water Cambridge Grasmere Ice Field 10% Water Edinburgh Arran Ice Field 33% Water Edinburgh Skye Ice Field 33% Water Edinburgh Islay Ice Field 25% Water Omega-3 Graham Ice Field 10% Water Omega-3 Wilkes Ice 25% Niobium Tau-37 Malvinas Asteroid Field 50-100% Oxygen Tau-29 Tau-29 Asteroid Field 50% Oxygen Tau-31 Tau-31 Ice Crystals 50% Scrap Metal New London Southampton Debris Field 50% Scrap Metal Sigma-13 Yanagi Debris Field 50% Scrap Metal Sigma-13 Yanagi Pocket 50% Scrap Metal Omicron Alpha Hispania Debris Field 25% Scrap Metal Omicron Gamma Tenerife Debris Field 50% Scrap Metal New York Pittsburgh Debris Field 25-33% Scrap Metal New York Detroit Debris Field 33-50% Scrap Metal New York Jersey Debris Field 25% Scrap Metal Texas Pequena & Grande Negra Debris F. 100% Scrap Metal Texas North Dallas Debris Field 25% Scrap Metal Texas West Dallas Debris Field 50% Scrap Metal Texas South Dallas Debris Field 25% Scrap Metal Texas East Dallas Debris Field 33% Scrap Metal New Berlin Ruhr Debris Field 50% Silver Omega-7 Ebersfelde Cloud 50% Silver Colorado Silverton Field 6.7% Silver Omega-7 Furstenfelde Cloud 25% Water Manchester Sheffield North Ice Field 10% Water Manchester Sheffield South Ice Field 10% Water Cambridge Keswick Ice Field 10% Water Cambridge Grasmere Ice Field 10% Water Edinburgh Arran Ice Field 33% Water Edinburgh Skye Ice Field 33% Water Edinburgh Islay Ice Field 25% Water Omega-3 Graham Ice Field 10% Water Omega-3 Wilkes Ice Field 10% Water Omega-3 Burgess Ice Field 50% Water Tau-29 Shin9 Tau-29 Asteroid Field 50% Oxygen Tau-31 Tau-31 Ice Crystals 50% Scrap Metal New London Southampton Debris Field 50% Scrap Metal Sigma-13 Yanagi Debris Field 50% Scrap Metal Sigma-13 Yanagi Pocket 50% Scrap Metal Omicron Alpha Hispania Debris Field 25% Scrap Metal Omicron Gamma Tenerife Debris Field 50% Scrap Metal New York Pittsburgh Debris Field 25-33% Scrap Metal New York Detroit Debris Field 33-50% Scrap Metal New York Jersey Debris Field 25% Scrap Metal Texas Pequena & Grande Negra Debris F. 100% Scrap Metal Texas North Dallas Debris Field 25% Scrap Metal Texas West Dallas Debris Field 50% Scrap Metal Texas South Dallas Debris Field 25% Scrap Metal Texas East Dallas Debris Field 33% Scrap Metal New Berlin Ruhr Debris Field 50% Silver Omega-7 Ebersfelde Cloud 50% Silver Colorado Silverton Field 6.7% Silver Omega-7 Furstenfelde Cloud 25% Water Manchester Sheffield North Ice Field 10% Water Manchester Sheffield South Ice Field 10% Water Cambridge Keswick Ice Field 10% Water Cambridge Grasmere Ice Field 10% Water Edinburgh Arran Ice Field 33% Water Edinburgh Skye Ice Field 33% Water Edinburgh Islay Ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Bu da yine lancersreactor forumlarından multide baya hızlı servet yapma rehberi (servet yapınca level da yapmış olursun para herşey zaten) Kral spoilerdır ben kendim bulmak istiom diyenler okumasın Warning - this info will destroy MP freelancer for you. If you do this, your game is basicly over. You can go anywhere, kill anything. This is posted mainly as an example of how flawed the economic engine of the game is. The following was done on an open server, with PvP on. No cheats were used whatsoever. 00:00 Launch. Destroyed Cargo dumps. Don't waste batteries or nanobots, just let your ship die if caught. 00:10 Sold all weapons and nanobots. Purchaced 20 light arms at Detroit Munitions Departed for Montezuma base. Nothing in Liberty is agressive anymore. 00:22 Arrived at Montezuma. Sold Light arms. Bought 16 Carmadine 00:35 Arrived at Manhattan. Sold Carmadine. Bought a Rhino and Hfeul 00:39 Arrived at Detroit Munitions. Sold HFeul. Bought 80 Light Arms 00:51 Arrived at Montezuma. Sold Light Arms. Bought 60 Carmadine.Got jumped outside, but easily outran the rogue ships 01:01 Arrived at Manhattan. Sold Carmadine. Bought Hfeul. 01:03 Arrived at Detroit. Sold HEfeul. Bought 80 Light Arms 01:11 Arrived at Montezuma. Sold Light Arms. Left Empty. Total banked: 163k 01:20 Arrived at Mactan base. Bought Dromedary and 132 Carmadine. Got jumped again, and had to use 11/12 shield batteries, but escaped. 01:31 Arrived at Manhattan. Sold Carmadine. Total 198k. Bought Hfeul. 01:34 Arrived at Detroit. Sold Hfeul. Bought Light Arms. Total: 206k 01:43 Arrived at Montezuma. Sold Light Arms. Bought Carmadine. Total 353k 01:52 Arrived at Manhattan. Sold Carmadine. Bought Hfeul. Total 587k 01:54 Arrived at Detroit. Sold Hfeul. Bought Light Arms. Total 595. 02:27 Arrived at Malta. Sold Light Arms. Total 941k. Bought Sabre. 02:49 Returned to Malta with 4 nomad guns, 2 class 9 guns, and enough cash to buy a class 10 shield. Game over. Does this make me a good player? Hardly. My first kill in the game was a nomad. I was able to manipulate the faction system to keep myself virtually unattacked for most of the game. Any moron can pull this off. Even you. 2 saat 49 dakikada oyun bitio hocam.yuh diyorum bu vatandaşa.[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Ben oyunu geçen hafta bitirdim. Nomad sistemine geri dönebiliyorsunuz ancak orada birşey bulamadım ayrıca nomadlerden loot çıkmıyor.En baba gemiyi bile alsanız ölüm tehlikesi omicron theta ve civarında var.Outcast sisteminde bi yerde WILDFIRE diye bi silah buldum (2 tane) 1050 hull 550 shield dmg falan vuruodu.Omicronlara ulaşıncaya kadar anam ağladı.Yolu bulmak kastı valla.[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Bende oyunu yükledikten sonra bu program geçersiz işlem yürüttü diyor ve çalışmıyor. P4 1700 256 mb ram GF4 Ti 4200 kartım var. Bilgisi olan varmı ? Formatlı haldeyken kurdum yine çalışmadı , sanırım bir kart ile uyuşmuyor ama Faq larda falan çözüm bulamadım. Yardım ederseniz ssevinirim. (Ayrıca 3 farklı cd denedim) Yani Freelancer dışında oynayamadığım oyun yok şu anda neden olmuyor bilmiyorum.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 freelancer ın içinde bir readme var onda vardır çözümü[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 ben 6. görevde yarış kısmında takıldım ehe[hline] AO-Swg-WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 nomadlardan loot çıkıyo ama herzaman diil nomad canon ve blaster çıkıyo her ikisi de level 10 0 energy kullanıyolar ss koyduydum bi ara bi bak istersen...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 20 taneye yakın nomadtan 0 loot çıkmasının sebebi nedir o kadar mı şanssızım[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 yarışı bende bi türlü beceremedim başka bi gün ilk deneyişimde oldu yarış başında direk cruise engine ler açılmalı (shift W) ki eminim herkes açıodur boşuna söylüom ama noolur noolmaz :) mouse flight daha iyi olur kanımca çünkü 20 tane mi ne nokta var o süre boyunca sol tuş basılı kasar.[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 İngilizce Windows kullanan arkadaşlar "Bu program geçersiz işlem yürüttü" mesajını ingilizce olarak yazarlasa sevinirim.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 oyun da bütün texturelar b.k rengi bi kahverengiydi bitek ışık efekleri fln normalde başka hiçbii gözükmüyordu.. driver update ettim bilgisayar kitleniyo.. :( bile nbilemyen? gf4 mx 440[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 arkadaşlar oyunun readme tadında bi troubleshooting dosyası var her derde deva çok kapsamlı ve en abuk problem bile var bende de ses çıkmıodu oradan çözdüm bi bakın oraya ben bakıp söylerdim ancak oyun harddiskimde yer kalmadığından yüklü bile değil orada bulamazsanız buradan da bulamadığınız için başka bir yere yazın mesela lancersreactor.com forumları orada oyunun bokunu çıkarmış elemanlar var[hline]There's a shadow just behind me, shrouding every breath I take, making every promise empty, pointing every finger at me. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 abi ekran kartı sürücülerini updtaeledim artık oyun açılmıyo bilgisayar kitleniyor direk :( BÖHÜÜ!!![hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 BEnim sorunu bulamadım orada malesef[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar