ertem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bu ne ya şurda hem grade 2 olmuşuz hem de 60 a %17 var ben bugün master olup orcları dağıtacaktım ya bu ne saten orda en baştan ırk seçmeye korkuorum ya 0 dan başlarsak uff
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Murtaza evt ben assasin oldum +8 mir varda ben dün sana 1048 vurdum senin gibi bi adama nsl vurdum onu :D debuffmı yemiştin o sıra ??
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Fserve felanda kasar o denyo simdi :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 server LOST DB BROKE :D ahaha m4rky hacked the servers. =X lol we all got hacked * Mavi database down not restart omg db=broken. what if i lose my items db got pooned. Servers not restard database down wait 3 days[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bi db ye sahip cıkamadılar :D isyanım var uleaaaan :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 evet oyuna girsdim sonunda :D biraz townspike yapam :D
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yok assassin olmana sevindim, uzaktan atıp atıp kaçıyodun. şimdi atack yapabilmen için yanıma girmen lazım. Kafana kafana indiricem. Ha yine mi kaçtın??? Bu sefer arkadaşın assassin'iyle giricem oyuna.. öyle de ölüsün böyle de...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
DarkMaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yuhh artık..[signature][hline]KontRolSüz GüÇ, Güç DeğiLdir..
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 murti sen ghost olsanda beni yakalamayan ama sana bigun bi ipnelik yapacam meraklanma boss eventte sammadan one handed giga light dmg lı dusurdum sayende alamadım la benle ne alıp veremediin var de get[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 la hala login server failed daılın pls yazıo ne iş?[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
malboro_man Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya beyler database hatası war şifreler eşletirilemio saolsun türk gmlerdn biri yardım etti yarım sat sonra açılcakmış
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 WHATTTTTTTTTTTTTTTTTT WHATTTTTTTTT İÓÚ NO LİKE? pfffff TÜRKMÜSÜS PLİZZZZZZZZZZZZZZ???????????????????????? god stfu u fag gay * Drag has joined #knightonline İ NEED TÜRKLER PLZ FÜCK MÓTHÉR YÓÚ some1 can check servers? FÜCK MÓTHÉR YÓÚ !!! FÜCK MÓTHÉR YÓÚ !!! FÜCK MÓTHÉR YÓÚ !!! * Linoge was kicked by Solstice`not`gm (autokick - repeat) PLZ İ TİRKLÉRİÉR good. WHÁT loooooool İÓÚ KİCK Mİ İS? WHAT SLM? * Linoge has joined #knightonline :) SLM KARDESİN? lol what the hell damn fuckin kids you're not funny not fair -_- lol ALIN SUNA BAKIN AYIPTIR YA Bunu yaiyorlar Bune smdi okadar adamın icinde türklerin yada türk kılıgına girmiş yabancıların yaptıklarına bakın[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oyunda türk gm mi var?[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 töbe yarabbim nerde denyo nerde ipini koparmıs nerde turk seye hasta var bulur bizi ya kardesim ne alıp veremedikleri var hani biizmkilerde az denyo deil gercide aiptir yaf[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 türk gm ¿ bab senide su eleman keklemesin koladminmidir ne :D yarım saat sonra acılcak falan sen siteye girde sifreni falan deiş hazır oyuna girmiyoken :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 odin turk tur arkadaslar ares ıçın konusuom[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu CLan: The_Others Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kızılderililerde turk du hatta einsteinda :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 al sana bir türk daha I IM A GM U NOOB WANNA GET BANNED GIVE ME UR ID AND PWD AND I HACK U THEY RELY 100% ON MEMBERS TO REPORT KS/DUPE/HACK db not come back[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 giren var beyler deneyın[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu CLan: The_Others Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yaf su irc adresini versenize merak ettim bu sürüyü[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 /server irc.quakenet.com #knightonline[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 * Connecting to irc.quakenet.com (6667) - * Unable to resolve server - ???[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 :S[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 marlon senin yaptıın her işe benzio buda neyse[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
Öne çıkan mesajlar