s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oyuna şimdi girebildim arese girdfim ama oyuna 0 dan başladıgım şekilde açıldı ne oluyor ya :D
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ezikleri siliolar :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 senin Assassin'e döndün ve elinde +8 mirage mı var Squall???[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
darth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ewet bende bu konuyla ilgili yazıyom ama cvp weren yok yoksa sorun benim bilgisayardamı demeye başlıcam bilgisayarı parçalıcam bazen KOexe de bir hata oluştu diyerek atıyodu şimdide ya şifreyi dogru bulmuyo yada oyunda bi sorun var
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya boşver +8 miri de küfür edicem şimdi charlarmı silindi fukıcam şimdi ya ezikler silinse önce seni silerlerdi lvl 70 bi adamı kimse silemez
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 falla çoştu amcam düpe silahlar silinince herkes düpeler silinince daılır bozulur bu çoştu :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ya ne çoşması mnq silindi diyom marlon :(:(:(:( fukıcam ya :DD:
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 charlar silindi geri koycaklar ben warriorla girdim baktım SELECT EL KARUS Diyo deli oldum[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 oLm harbi lem a3 ten felan girin a1 girmiosa charlar yok piyasada select karus deincede taqılıo ne ayak bu lavuqlar bu arada squ baarma carparım :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yalnız biri servera girip char DB sini sildiyse ne gulerim.Bu kadar bug ı olan oyunda yapılmaz mı yapılır :D guler guler aglarım sonra da USKO yu terk ederm[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 eferim :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bak monitöre kafa atııcam şimdi :D benim gibi klas bi şahsiyeti silemezler :D valla çok sinirlendim..... omg :(
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben öyle bişey görmedim şu ana kadar, allahtan görmedim, PC'nin başında yığılıp kalırdım billaha...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 squ yannıs yazmısın mal klas deil a' yı unutma kalas kalas :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 meuheuhe :D beni silmesinler asıl ben bi daha kasamam hiç uğraşamam falla[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 murti sen girdinmi oyuna ? ben giriyorum acc. ama 0 dan select karus diyo mnq bugün 1nisanmı ya :D marlon sende denesene olm of ya
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Murtaza, 19 Haziran 2005 16:27 tarihinde demiş ki: Ben öyle bişey görmedim şu ana kadar, allahtan görmedim, PC'nin başında yığılıp kalırdım billaha... wala sırf ole biseyle karsılashmamak icin girmiorm su an KO nun uzerine tıklamıorm. SS ler war onları upload ediom onun yerine.Biraz paylasım yapaym geyikler ve guzel manzaralardan :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 dupe item chars deleted Duped database deleted.... IRC de konusmalar böyle ama Bende Bu KOLADMIN gercegi degil dalga geciyo bizle[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: s_q_u_a_l_L, 19 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki: murti sen girdinmi oyuna ? ben giriyorum acc. ama 0 dan select karus diyo mnq bugün 1nisanmı ya :D marlon sende denesene olm of ya uğraşamıcam[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 dupe chars nası oluomus? 8 tane squall 15 murtaza 45 accuracy felanmı var serverda :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 neden ugraşmıyosun looo
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet IRCdeki KOLAdmin Türk cıktı Olaya bakın milleti kandırıp sifrelerini almaya calısıyo 85.105.33.S5196 IP adresi full namesi : asdsadasd yedek Nicki enigma :D[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Öne çıkan mesajlar