Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanlarin gözlerinin içine bakmak

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bu hastalikmidir ben insanlarin gözlerinin içine bakamiyorum. Baktigimda da o insanin sanki içindekileri okuyor gibi garip bir duygu yasayip aci çekiyorum. Off bu ne biçim istir bunun çözümü varmidir veya nedeni nedir sizce ? Çocuklugumdan beri böleyim :([signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların gözlerinin içine dik dik bakarım. Ve düşünürüm: benimle ne kadar bağlantıyı sürdürebiliyorsa o insan o kadar güçlü bi kişiliğe sahiptir. (yanlış anlama sana lafım yok kendi düşüncem)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

nlp'ye göre görseller konuşurken düşünürken havaya, kinestetikler(böyleydi sanırım) yere, işitseller kulak hizasına(göz yani, ama kitapda öyle yazmıyordu o_o) bakarlarmış. ancak toplumda insanların gözlerinin içine bakmak olayına dürüstlük, cesaret gibi anlamlar yüklendiği için pek geçerli olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

güvensizlik yaratır insanların gözlerinin içine bakmaman, ayrıca onlarla ilgilenmediğin ve kötü bir dinleyici olduğun sonucuna da varabilirler.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 16 Haziran 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

genelde karşınızda biri konuşurken gözünün içine bakmanız, gerektiği yerlerde konuşmasında onu desteklemeniz ve kısa yorumlar yapmanız veya soru sormanız (hepsini gözünüzü ayırmadan yapacaksınız!) çok etkili olabiliyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 16 Haziran 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
güvensizlik yaratır insanların gözlerinin içine bakmaman, ayrıca onlarla ilgilenmediğin ve kötü bir dinleyici olduğun sonucuna da varabilirler.

Bende bunu yazacaktım.. Çok kötü bir huy, baya yanlış anlaşılırsın.. Ciddi bi sorun bence...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende gözünün içne bakarım zevkli oluyor hele kortuğunu hissemek inanılmaz zvkli bide ne düşündüğünü o anda benim için neler düşünüyor onları anlamaya calışıyorum ki geneledede belli oluyor bide nadiren yüzüne bakar neler düşündüğünü anlıyabiliyorum insanların.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

ya güvensizlik vs. deil delinin tekiyim :p öle bakamiyorumn içim kötü oluyor ölcek gibi aci çekiyorum birden neden bilmiyorum :([signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR.
Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...