BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkadaslar bu hastalikmidir ben insanlarin gözlerinin içine bakamiyorum. Baktigimda da o insanin sanki içindekileri okuyor gibi garip bir duygu yasayip aci çekiyorum. Off bu ne biçim istir bunun çözümü varmidir veya nedeni nedir sizce ? Çocuklugumdan beri böleyim :([signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben ise tam tersine...Konşurken mutlaka gözlerimi karşıdakininkilere dikerim.Buda bende alışkanlık oldu.Hatta biriyle konuşurken hatta özellikle tartışırken karşımdaki gözlerime bakmazsa aşırı sinir oluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 İnsanların gözlerinin içine dik dik bakarım. Ve düşünürüm: benimle ne kadar bağlantıyı sürdürebiliyorsa o insan o kadar güçlü bi kişiliğe sahiptir. (yanlış anlama sana lafım yok kendi düşüncem)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nlp'ye göre görseller konuşurken düşünürken havaya, kinestetikler(böyleydi sanırım) yere, işitseller kulak hizasına(göz yani, ama kitapda öyle yazmıyordu o_o) bakarlarmış. ancak toplumda insanların gözlerinin içine bakmak olayına dürüstlük, cesaret gibi anlamlar yüklendiği için pek geçerli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aynı durum bende de var , kimsenin gözlerinin içine bakamam... neden olduğunu bilmiyorum , baksam ne değişir onu da bilmiyorum :) ha güven için bakmak lazım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sebebi nedir utangaç mısın ? gözlerden mi korkuyosun ? önce onu bulman lazım.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aslında bu gözlere bakma olatı kişiden kişiye,dahası senin ruh haline göre de değişir.Mesela konuştuğun kişi hakkında suçluluk duygularına sahipsen genelde gözlerine bakamazsın...Ama ona kızmışsan ya da kesin cevap bekliyosan bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aslında duruma göre değişiyor bu şey, bazen çok iyi oluyo :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 güvensizlik yaratır insanların gözlerinin içine bakmaman, ayrıca onlarla ilgilenmediğin ve kötü bir dinleyici olduğun sonucuna da varabilirler.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 16 Haziran 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ben de direk gözünün içine bakarım, hatta bir süre sonra "Acaba rahatsız oluyor mudur ?" diye düşünürüm =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart - Chiptech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben tanımadığım kişilere bakamıyom. bakmak için kasınca ters tepki veriyo, oda kötü oluyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 nasıl baktığına göre değişir =D[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 uzun süre gözlerinin içine bakmışsam, büyükler ukalalık olarak algılıyo, kızlar umut veriyom sanıyo vb., erkeklerse tepki vermiyo, :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 genelde karşınızda biri konuşurken gözünün içine bakmanız, gerektiği yerlerde konuşmasında onu desteklemeniz ve kısa yorumlar yapmanız veya soru sormanız (hepsini gözünüzü ayırmadan yapacaksınız!) çok etkili olabiliyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende nedense gozlere bakamam :)Bılmıyorum..Bakmaya calısırım sonra gozum bırden baska yonlere gecer duvara bakarak konustugum bıle olur bazen :)..[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: helena, 16 Haziran 2005 21:21 tarihinde demiş ki: güvensizlik yaratır insanların gözlerinin içine bakmaman, ayrıca onlarla ilgilenmediğin ve kötü bir dinleyici olduğun sonucuna da varabilirler. Bende bunu yazacaktım.. Çok kötü bir huy, baya yanlış anlaşılırsın.. Ciddi bi sorun bence...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 benim gözlerimin içine bakan veletler oluyo yolda bende dikdik bakıyom gözlerimi çekmeden sonra cocuk korkuyo utanıyo falan kafasını çevirip anneeeeaaaaaaaaa diye ağlıyo[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kendinizi zorlayın biraz, yenin bu alışkanlığınızı. iletişimin sağlığı açısından yani[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Evet bakın bana...Gerçi bende gözüme bakılmamasını kompleks yapmaya başladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ilgi duydugum kişinin gözlerine bakamam nedeninide bulamadım ama onun harici öle şeyim yoktur :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben psikopat gibi göze bakarım hehe ,bi arkadaşla hatta deneme bile yaptık 5-6 dk falan nonstop kimse gözünü ayırmadı, eşit saymıştık eheh (hiç göz kırpmadan tabi).[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bende gözünün içne bakarım zevkli oluyor hele kortuğunu hissemek inanılmaz zvkli bide ne düşündüğünü o anda benim için neler düşünüyor onları anlamaya calışıyorum ki geneledede belli oluyor bide nadiren yüzüne bakar neler düşündüğünü anlıyabiliyorum insanların.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 adını sanını biliosam yane az cok tanıorsam bakarım da yeni tanıstıysam yada yollda yuruosam zor,bakamam[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya güvensizlik vs. deil delinin tekiyim :p öle bakamiyorumn içim kötü oluyor ölcek gibi aci çekiyorum birden neden bilmiyorum :([signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben kızları kesiyorum gözünün içine bakarak[signature][hline]Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar