MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu oyunda oynayan herkes yazarsa sevinicem %60 larda yüklendi yarın bakıyorum kesin. Böylece daha kolay anlaşırız benim adım bi sorun olmazsa AlperXp olucak artık bakarız ben mecha manyağı olduğum için bu oyuna bayılacağımı düşünüyorum sizde söylerseniz daha çok bayılıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 www.raycrash.net.sg sitesinden indirebilirsiniz bir mecha savaşı oyunu . Ben bunun pacth yerinde sorun çekiyorum oynuyan biri varsa yardım edebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 patch te hiç sorun çekmedim patch bekleyince oluyodu bende sendeki sorunu bilemicem :( girebilirsen nickim darsh, aliciayım bu arada bu oyunu yazmıştı bellow önceden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 buyrun yardimi olcaksa oyun hakkinda genel bilgi ve eskiden oynayanlarin nickleri :) Ray Crash[signature][hline]Ölümün sessizliğindeki deli eşeklerin buluştuğu noktada seni bekliyorum... Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar