mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arkadaslar biz klan olarak aksam taksimde bulusacagiz saat 9 gibi.Gelmek isteyenleri beklerim pm atmak icin 15 dakikanız war.hadi bekliyorum.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 napıcaksınız[signature][hline]unholy ownz u
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bol geyik ve biraaaaaaa[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Wiskiden aşşası kesmez :D[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Oha Oha, istersen Buluşmaya gittikten sonra wap'lı cep telefonundan atsaydın bu mesajı MrProblem?? hani gelme ihtimalimiz o zmn daha düşük olurdu. :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gun saat tam mekan adı pls sw pls +++ pls lr pls vs...[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oynu cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hadi iyi içişler... :D Biz de stüdyoya gireriz :D
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 euhehehe yenı gordum bu aksam 9 da bulusuolarmıs gec kaldık:D ztn gıdemezdık ya neyse bu arada 2 lunar war mevcut bu gece ee orclar bol ekacarsa bız kımı kescez durun lem brethde keselım zevkle np 13k küsürde:P kaldı hadı kaçmayında keselım sızı[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oynu cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lol olur? bu ne ya saat e bak taksıme besiktas tan gıdıcem desem vakıy yetmez bea[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oynu cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 :D şu an içiyorlar ha? vay şans be...bizde yok öle..öss den önce iç de kafa ol lol
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben izmirde oturuom :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D
teufel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben gelirimde pek samimi deil ve yaş ortalamısı kaç olcak en aşağı? bide nezmaan?[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
teufel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 formu okuyunca geç kaldıgımı anladım ne ise kolkay gelsin[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yash ortalaması 24tu.ictik geyigimizi yaptık simdi alkolllu danalar gibi(nasıl bi benzetmeyse) oyuna saldırrcaz.dort saat boyunca icki sadece ve sadece KO geyigi oldu.COk zewkliydi.3. buluşmaya beklerm.BUgun zaten birden oldu.bi haftadır bulusalım diodk.Sonra saat yedi gibi oyuna girdim gaza getirdik klanı ve 9 civarı da buraya haber edebildim.Bi dahakine daha erken buraya haber edecegim sizi de mutlaka bekleriz arkadaslar. Hatta bir geyik de dondu,Bir mekan kapatım Unofficial KO night event yapsak icki ve geyiin dibine wursak die :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 olablüb. bi daakine gelicem.. görüşmek dileğiyle. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Murtaza, 19 Haziran 2005 01:09 tarihinde demiş ki: olablüb. bi daakine gelicem.. görüşmek dileğiyle. :D beklerm herkesi. murti wala bizim warriorlarla saglam geyik yaparsınız masada bi priest,iki mage iki assasin(biri heklenen simdi bashka bir archerda),iki de warrior wardı. iki warrior demishken,ortamda gecen bi geyik daha geldi aklıma: wedding event gelio KE ile :D olay human orc evliliginden lezbiyen gay evliligine kadar geldi en son iki orc warrior un gay evliligne geldi,olayı dusunemeyip kopmushtuk orada..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 höyytttt, ne lam level 61'e kadar kestaneyi koruduk bu zamandan sonra Değil KE, alemin en kral oyunu gelse çizdirtmem. :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Murtaza, 19 Haziran 2005 06:31 tarihinde demiş ki: höyytttt, ne lam level 61'e kadar kestaneyi koruduk bu zamandan sonra Değil KE, alemin en kral oyunu gelse çizdirtmem. :D lem seni ewlendirmicez merak etme. ama mesala rogernak war gay BP miz isteyen oglancı warriorlar olursa onla ewlenebilir.gerci hatun gorunumlu ama reelde...[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Murtaza nın ilk aşkıdır olm o roger :D gerci commander a her gorduunde opucuk ver die yırtınıodu ama gönlü aslında murtazadaydı bu arada hose nin maria ya caktıgını Priest minevra knight clerk e solemiş captain kunabarl kafayı yemiş vs vs. :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Öyle Bi sonbaharda ölücemki vefasız sevgilim mezarıma koyacak kuru bir gül dahi bulamayacak...
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 dana kisilik.aksam saat sekizde uykuyla ne isin war.bak gelseydin super geyii kacırdın.. P.S: imzana da bi ara el at :D [signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 19 Haziran 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 olm 4 gun uykumu uyudum 4 te yat 10 da kalk alısıkmıyım a.q :D anam agladı zati 1 gun calısabildik :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Öyle Bi sonbaharda ölücemki vefasız sevgilim mezarıma koyacak kuru bir gül dahi bulamayacak...
Öne çıkan mesajlar