Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Sizce oynayabilirmiyim dialup la pingliyorum 500ms civarında çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 crafter rahat oynarsın. pvp ve pvm'de biraz sıkıntılı olur dial-up.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 500 cekılmez ya 350 bıle bayıyor[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 oha simo abarttın iyice burda birsürü insan -ben dahil- 700 civarında ping le uzuunnca süre oynadık bu oyunu. tamam 700 le insanın canını sıkıyodu. ama 350 ile pve falan çok rahat yapılır... (700 ping le pve yaparak para kastığımı bilirim) 350 ping le, birbiriyle anlaşabilen bir party ile pvp bile yapılır. GANK yaparsınız bol bol. çok da eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bugun bır ara 350 ye cıktı,ınan o an hıc cekılmedı.Oyunu eglenmek ıcın oynamıyormuyuz.Ben sahsen rahatca oynamadıkdan sonra neden oynayım.Insanı gerıyor o durum.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 eheh 600-700 ping le faction olayına girdiğimizi hatırlıyorum ben. tabi sadece moongate etrafında takılıp gank yapıyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 300-350 ping alıyor olman gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar