Ivor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 yeni bir bilgisayr toplıcam artk farketmissinizdir heralde sizi bu konuda baya rahatsız ettiöm. ekran kartı orta fiyatlı ve pci -e istiom hangisini almalıyım. herkes 6600gt al dio 3 marka vr i olan ma hangisini alım? Asus,Msi,Leadtek veya baska kart oneriniz var mı? smdidn tessekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1223 http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1421 leadtek i al, daha sessiz diyolar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 veya kutusunda hangisi daha fazla, oyun, program ıvız zıvır veriyosa onu al.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 asus tan şaşma en iyi peerformans aha..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 256 mb a grk yok dime bu ekran kartında. baktım ikisine de Leadtek in hızı fln da yuksek ama Asus un da kalitesi karar veremedim :=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben daha 10 gün önce Leadtek aldım. Şu an için gayet memnunum. İçinden "Prince of Persia: Warrior Within" ve "Splinter Cell: Pandora Tomorrow" (Dikkat "Chaos Theory" değil) Dvdleri çıktı. Kartlar arası performans farkı bence sçimi etkileyecek kadar fazla değil (Asus ve Leadtek için) bence içeriğine ve fiyatına falan bak öyle karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 warrior within için leadtek alınır :D[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 valla warrior within oynamadım. ama sands of time, kendi türünde oynadığım en iyi oyundu diyebilirim. yani ben playstation tarzı arcade oyunlarını pek sevmem. böyle adam dövmeceli, atlamacalı puzzle'lı oyunlar pek sarmaz beni. ama sands of time'ı 3 kere bitirmiştim. grafikler mükemmel, savaşlar aşırı zevkli, senaryo sürükleyici ve çoook eğlenceliydi. warrior within bulmaya çalışıyorum şimdi. sands of time'ın devamıysa, warrior within'den önce onu oynamak lazım. ama kesin oynamalı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 hız icin istiyosan 1200 mhz ile palit siyriliyor .kutu icerigi icin istersen msi rakipsizdir ,fiyat/performans da basarili olsun istiyosan leadtek den sasma ..[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 HIS[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 6600 gt sli kullaniorum bende... soleyim once asus almistim. inanilmaz gurultulu. simdi msi a gectim. cok memnunum. ama 2sindede silencer var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 msi da neden silencera ihtiyac duydun..birde bu kartta (ayri bir baslik olabilir ..)biosa sicakligi gomemiyormuyuz ,yapan varmi en azindan[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sicaklik gormekten degilki gurultulu bir sogutmasi var aletin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar