Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6600 GT alcam ama hangi marka?

Ivor

Öne çıkan mesajlar

yeni bir bilgisayr toplıcam artk farketmissinizdir heralde sizi bu konuda baya rahatsız ettiöm.

ekran kartı orta fiyatlı ve pci -e istiom hangisini almalıyım.

herkes 6600gt al dio 3 marka vr i olan ma hangisini alım?
Asus,Msi,Leadtek

veya baska kart oneriniz var mı?

smdidn tessekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

asus tan şaşma en iyi peerformans aha..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha 10 gün önce Leadtek aldım. Şu an için gayet memnunum. İçinden "Prince of Persia: Warrior Within" ve "Splinter Cell: Pandora Tomorrow" (Dikkat "Chaos Theory" değil) Dvdleri çıktı. Kartlar arası performans farkı bence sçimi etkileyecek kadar fazla değil (Asus ve Leadtek için) bence içeriğine ve fiyatına falan bak öyle karar ver.
Sosyal ağlarda paylaş

valla warrior within oynamadım. ama sands of time, kendi türünde oynadığım en iyi oyundu diyebilirim. yani ben playstation tarzı arcade oyunlarını pek sevmem. böyle adam dövmeceli, atlamacalı puzzle'lı oyunlar pek sarmaz beni. ama sands of time'ı 3 kere bitirmiştim. grafikler mükemmel, savaşlar aşırı zevkli, senaryo sürükleyici ve çoook eğlenceliydi. warrior within bulmaya çalışıyorum şimdi. sands of time'ın devamıysa, warrior within'den önce onu oynamak lazım. ama kesin oynamalı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...