Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madonna-Frozen

Kartan

Öne çıkan mesajlar

klip sıkıcı degildi de değişikti, madonnadan beklemezdim pek yani

öte yandan parça güzeldi, madonnanın en güzel parçası olması bir yana, pop oalrak da en güzel parçalardan birdir bana göre

yalnız bir parça var, mutlaka dinlemeniz gerekli

Talisman - Frozen

frozen ın rock-metal sayılabilecek bir cover ı , benim en cok begendigim coverlardan birisidir kendisi, kaçırılmaması gerekli[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce bir konuda tartışılmıştı bu...madonnanın en iyi şarkısı bencede...çok dinlendirici...[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur :
çocuk : ahaha düştü bu az önce
Mandoo : hade len...

yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar...
çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ?
Mandoo : ...
Sosyal ağlarda paylaş

Spike Jonze süper yönetmendir (görürseniz önünde eğilin o derece) Ha o frozen'ın olduğu bütün albüm iyidir. Madonna dan pek hoşlanmam ama o albüme William Orbit abimizin eli değmiştir (ki o da eli öpülesi adamdır)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

[Bu mesaj dasaaa tarafından 17 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

güzel şarkı. sözleri de çok güzel.madonna bu işi iyi yapıyor. özel hayatı pek bir tuhaf ama müzik konusunda üstad.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...