Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Var mı böyle bir şarkı ve de süper ötesi klip.Hayatım boyunca dinlemekten sıkılmayacağım tek şarkı.Klibi ilk izlediğimde çarpılmıştım zaten.Madonna'nın sesinin bazen ne kadar güzel olabileceğine bir (belki de tek) örnek:)Şu anda bile dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Klibi sıkıcı gelmişti bana ama şarkı güzel.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Klibinden bayaa hoşlanmıştım.Her ne kadar şarkısıyla alakasız da olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 klip sıkıcı degildi de değişikti, madonnadan beklemezdim pek yani öte yandan parça güzeldi, madonnanın en güzel parçası olması bir yana, pop oalrak da en güzel parçalardan birdir bana göre yalnız bir parça var, mutlaka dinlemeniz gerekli Talisman - Frozen frozen ın rock-metal sayılabilecek bir cover ı , benim en cok begendigim coverlardan birisidir kendisi, kaçırılmaması gerekli[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Onu da dinledim ama Madonna'nın Frozen'ı kadar yumuşak ve rahatlatıcı gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 You only see what your eyes want to see How can life be what you want it to be You're frozen When your heart's not open ... süper ya .. sarki güzel ,klipte ayri bi güzellik,ilginclik katmis.[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ''Love is a bird she needs to fly'' en çok buna bitiyorum.Ahanda imzam yaptım bilene:)[signature][hline]''Love is a bird she needs to fly'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Madonna'nın en iyi şarkılarındandır , klibi ayrı bir güzeldir...sözler ayrı bir anlamlıdır , ne diyim kusursuzdur işte...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 daha önce bir konuda tartışılmıştı bu...madonnanın en iyi şarkısı bencede...çok dinlendirici...[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Mandoo Moda'da veledin tekiyle top oynamaya başlar ve bödöf diye düşer...Yanımıza gelip "off düştüm abi" diye sızlanmaya başlarken çocuk gelir ve şöyle bir diyalog oluşur : çocuk : ahaha düştü bu az önce Mandoo : hade len... yaklaşık iki saat sonra netline'dan çıkılır ve top görünce dayanamayan Mandoo , sokakta oynayan çocukların topunu alır ve koşmaya başlar... çocuk : aaabi sen kafadan salak mısıın ? Mandoo : ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Klibin ilk 30 sn.si ilgi çekici sonra fıss oluyor..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben de çok severim. Hatta kendi dalının kraliçesidir madonna benim için.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Spike Jonze süper yönetmendir (görürseniz önünde eğilin o derece) Ha o frozen'ın olduğu bütün albüm iyidir. Madonna dan pek hoşlanmam ama o albüme William Orbit abimizin eli değmiştir (ki o da eli öpülesi adamdır)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız [Bu mesaj dasaaa tarafından 17 Haziran 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Neyse sonuçta harika bir klip çıkmış oldu...[signature][hline]''Love is a bird she needs to fly'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 güzel şarkı. sözleri de çok güzel.madonna bu işi iyi yapıyor. özel hayatı pek bir tuhaf ama müzik konusunda üstad.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben bu sarkı cıktıgında kısın okuldan gelmıstım.antalyada sel goturuyodu o gün.sırılsıklam geldım usuyorum tv acık baktım frozen basladı nefret ettım...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 summer jam cıksaydı cok sevecektin yani?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 18 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki: summer jam cıksaydı cok sevecektin yani? evt. tamamen psikolojik bi olay ya bu. mesela ıgrenc bı sarkı dınlerken cok guzel bi kızla berabersındır... anladın demi[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 eheh baştan kaybetmişin o zaman=) yine de dinle arada sırada, alışırsın bence zamanla, kaçırılmaması gerek çünkü...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Dinlediğim zaman tüylerimi diken diken eden tek pop şarkısı. Bide tanita tikaram vardı ama ona pop denmez sanırım canım tanitam benim.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Evet gerçek yaşamı seninde dediğin gibi oldukça garip,yine de bu klibine bakış açımı değiştirmiyor...[signature][hline]''Love is a bird she needs to fly'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar