CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aklıma geldi bende char yaptıydım orda zaten aresde dolanıyom sıkıldım gelem kasam orayı 38 lvl wardı idare et artıq :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: CursetH, 13 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki: aklıma geldi bende char yaptıydım orda zaten aresde dolanıyom sıkıldım gelem kasam orayı 38 lvl wardı idare et artıq :P gel gel yaparız güzellik.[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 up[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 human olun ben size lvl atlatıcam 57 lvl. Paso dk keseriz 40 a kadar. Sonrada bakarız bişiler 1 haftaya kalmaz 50 olursunuz :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 canni kafa atarım baq. dokanma orglarıma. ymn ederim sölerim bütün orglara pazarta tek çöp satamazsın :P[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D:D:D orctan dönme her humana a 1 milyon :D[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hemen döner :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Aaa benı de alın bıraz lvl kastırın ama :([signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eet benide kastırın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 canni cz ye bomba gibi geliom lan kesecem seni görmim seni cz de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ule benim arkadaş after the sunset in leader i beramus a başlasam doru grade 3 clanla başlıcam :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Başarılar dilerim sizee....[signature][hline] World:Beramus Nick:Darkling Job:Priest Race:Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Marl0_on, 13 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: ule benim arkadaş after the sunset in leader i beramus a başlasam doru grade 3 clanla başlıcam :D o clan liderin arkadaşınsa adamlarına solesin ks yapıp bide millete küfür yadırmasınlar elemental_t die adamdan şikayetciyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 tmm sölerim :D du bakem msn de online mı :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 deil :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur Lvl:61 Clan:ANCIENTS Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares National Point : 5xxx ( buff scroll alcak para kalmadı :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 benide alırsanız aranıza sevinirim lvl 53 assasin im fazla eksiğim kalmadı sayılır bi tek lvl işte ama artk kaskasda sıkıyor muhabbet olan biir clan iyi gider simdi :) sapına kadar orc uz bide :P her humandan donme orcada wolf da benden 7 nıze bırden basarım valla beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben üstüne lupine eyes ve cure curse basıyorum herkese. + olarkta swiftler şirketten :D hadi bakalım :)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 geçen gün swift istedim 5k yazdı :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ooo ben onlari saymadım bile ama gelin gatelerden geciş paranizda benden birinci sınıfda eslanta ucun sıra derdi yok gate basında beklemek yok vip den gecircem hepinizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben de eslanttan veya herhangi biryerden moradona aktarmasız direkt yolculuk saglıyorum haberiniz olsun,yol ucretsizdir.eger moradona gecerken denk gelirseniz yanıma alırm sizi de :D[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 UPS [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 14 Haziran 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Eslandtan moradon a ok de tam tersini nasıl yapıyosun ? (arenaya uğrıcaksınız :))[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Clan: SlaShTown Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
084 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hiç thiefclan'ı duydunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
084 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 heheheh adonisteki cahırım a girdim lvl 70 olmus kedısı herkez 70 cz heç bu kadar eglencelı olmamıstı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 adoniste 6 ya da 7 tane level 70 war sadece..[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar