Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dumur olms durumdayım su anda arkadaşalr neyse olayı yazıyım bazılarınız bılır heryerde yazarım Rahmetlı babam Kıdemlı Albaydı pek cok yaptıgı ıyı iş vardı orduda ordan yazmışımdır daha once fılan babam aynı zamanda kıbrıs barıs harıkatınada katılan ve bellı surelerde kıbrısta aktıf olan yurdışında fılan egıtımlere katılmıs 3 sene pentagonda kalmış gercekten başarılı bır askerdı evdede bır suru odulu şiltesi filan var evın bır koşesıne ayırdık . Babam kendı hakkında konuşmaktan anlatmaktan nefret ederdı bı caddeye ısmını verdıklerınde sagolsun yore ınsanalrı sevıp vermiş yarın baskasını daha cok severler benımkını cıkarıp onun ısmını takarlar bunu konu yapmayın fılan derdı (burdan baglıycam olayı:)) Geçen gene babamın plaketlerını kurcalarken madalyası ilişti gozume biz onu kıbrıstan aldıgı madalya olarak bılıyorduk kendısıde anlatmadıgı ıcın bahsı bıle acılmamıstı hiç bende merak ettım yakından ıncelemek ıcın ındrıdım tepeden ama kıbrısla alakalı bişey degılmiş ustunde kocaman africa star yazıyordu toz içinde kalmış kararmış biraz kumaşı lif lif olmuş merak ettım nette arama yaptım ve http://en.wikipedia.org/wiki/Africa_Star den gordumkı bu ıngılızlerın 1939-1945 kuzey afrıka operasyonunda verdıgı bır madalyaymış ıngılız ordusuna ve ıngılız ordusunda olmıyan ama savasta basarı gostermiş muttefık subaylarına verılmıs (Eisenhower a fılan) baska kaynakalrada baktım madalya orjınal kesınlıkle ama babamın elıne nerden gectıgını bılemıyoruz malesef anneme sordum halıyle babam onada soylememiş bişey babamın ordudan arkdaşlarınında haberi yok resmen nerden geldıgını bulamıyorum turkıye savasa gırmedıgıne gore kocaman bır soru işaretı var madalyanın kaynagı hakkında kafayı taktım ama nerden cıktgını ve arkasındakı hıkayeyı bulucam[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 feci merak ettim bulunca buraya yaz lutfen.. :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Harbi çok ilginç..Bi araştır bakalım[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 valla merak etmedim desem yalan olur :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 başka ülke askerlerinede veriliyomuş , öyle yazıyo yani sitede. belki bir arkadaşı fln vermiştir. yani çokta enteresan bi hikaye için heveslenme bence babanın nerden baksan en az85 yaşında olması lazım onu alması için. belki dededendir[signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Haziran 2005 06:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dedenin olabilir , ya da başka bir büyük akrabanın...baban asker olduğu için deden tarafından verilmiş olabilir(doğum tarihlerini bilmediğim için sallıyorum :D)...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 akraba dedık veya dede faktorunu soktuk ısın ıcınede Turkıye savasa katılmadıkı :) yanı buyukbabamda askerdı ama 2. dunya savası sırasında erzurum beledıye baskanıymıs ole bılıyoruz bu madalyanın turkıyede ne ısı var yanı kafam basmıo hiç savasa gırmemiş bır ulkede hemde[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aile geçmişini bir daha araştır. Yani büyüklerin nereli vs. onları daha iyi öğren.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 valla bızm evdede kurtulus savasından kalma subay kılıcı var dedemın kan ızlerını sıldırmedık hala duruolar kara bır sekılde[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Babanın eski günlükleri falan vardır mutlaka, neler yaşadıgını tek tek kaleme dökmüstür kesin, onları biryerden bulabilirsin, kesinlikle yazmıstır biryerlere, burdan arastırmaya basla bence.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehe filmlere benzedi be :B *! meraklı genç babasının eski günlüklerini bulur ve lanet yeryüzüne mahşerin kara atlılarıyla döner*[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kedidir ked diyecem vuracaklar beni peki bunu babana sormayı falan denedin mi ?? aslında nasıl soracan oda ayrı bir durum hmmm..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İlginç bi anı olmuş.. Harbi film gibi.. Bak elimde x-files'ın müziği var yeni koydum biliyosun, yollıyım mı sana evde loop yaparsın madalyaya bakarken. Daha güzel olur :P[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bizim evdende çikmisti 2. dünya savasi madalyasi ama büyük dedeme aitmis o :)[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 türk deil ki :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Viktor, babanın Kıbrıs'ta görev yaptığını söylemişsin. II. Dünya Savaşı sırasında Kıbrıs İngiliz toprağı olduğundan ötürü sayıları, abartı olmasın ama, 18.000 civarında olan Kıbrıs Türkü İngiliz ordusu tarafından askere alınmış ve başta Kuzey Afrika'da olmak üzere savaşa aktif olarak katılmışlardı. Belki bu Kıbrıslılardan biri babana kendi madalyasını vermiş olabilir.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehe sımdı gizli servis basar burayı kapatırlar forumu :D[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Its your Destiny ![signature][hline]"gad demit liiroy" [Bu mesaj Daesu tarafından 14 Haziran 2005 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu yazdıklarımız başkalarının kulağına giderse...aman allahım düşünmek bile istemiyorum...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kıbrıslı Türkler, madalyayı belki Kıbrıs'ta yaptığı hizmetlerden ötürü vermişlerdir.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. [Bu mesaj Napoleon tarafından 14 Haziran 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Valeron, 14 Haziran 2005 10:00 tarihinde demiş ki: oha yanlız enteresan bi durum.Hemen bir senaryo yazayım olabilitesi nedir bilmiyorumda.Baban Zamanında Gizli Servis'te görev almışsa ve Gizli Servis ya Jandarma İstihbarat(JİTEM)yada Milli İstihbarat(MİT) ten birinde veya başka bir birimde görev almışsa ve görev doğrultusunda buraya gidip belilri bir olayi cözmeye veya istihbarat toplamaya veya başka bir nedenle gittiyse kendisini kamufule için bu şekil bir üniforma altına gırmış olabilir.Yani o zamanki müttefik misal Fransaysa Fransa istibharatiyla ortak şekilde Fransiz askeri gibi orada görev almış görevi boyunca bu asker formasıyla gezmiş ve esas işini yapmış olabilir diye bir senaryo yazdım hemen ama bu tip bişey olabilir yani mantıkla bakınca askerlerin coğuda görevler alıyolar bu tip ama anlatmak kesinlikle yasak diye biliyorum. mit'e kayıtlı olsaydı zaten gelip dokümanları isterlerdi.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Daesu, 14 Haziran 2005 11:25 tarihinde demiş ki: Its your Destiny ! Hahah yarıldım oluyorum gulmekten biri kurtarsın beni haha =) Kıbrıs operasyonuna katıldıysa ve gizli servise mensupsa, bi sekilde bi operasyonda eline gecmistir belki ( ingilizlerin de adada oldugunu dusunursek ). Bilmiyorum cok saglam bi fikir olmadı ama gercekten cok ilginc.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 araştırdıktan lütfen bizi haberdar et[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eheh daha şimdi kalktım basladım arastırmaya Babam harbıcıden MIT ın askerı kanadında calısıyordu ama aemeklı olduktan sonra oraya gırmıs kıbrıslıların ole hedıye edıcegını pek sanmıyorum yanı dusunsenıze savasa gıdıyor amdalya alıyor sonrada bunu hedıye verıyorsunuz cok buyuk bır etkılenme olması lazım yanı ama en saglam ıhtımal kıbrıs la alakası olması Aılem tamamen turk yanı eıleden gelme ıhtımalı cok dusuk bakalım gunluklerı cıkarıp arastırıcam artık belkı orda adı gecer dıyıcemde babam askerı hayatından cok normal hayatını yazmıs gunluklerde ama bır ıhtımal belkı bulabılırım babana sorsana dıyenler olmuş veya tanışıcam dıyenler olmuş iş o kadar kolay degil işte cunkı babam 3 yıl once vefat etti bende cok sormak ısterdım ama ne yapalım elde degıl :( neyse ben bıraz daha sorusturıyım tanıdıklardan belkı bırıne anlatmıstır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Deutchland Überalles.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar