Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 evet arkadaşlar bu böle olmucak izmir karşıyakadan hatta girne yakınlarında oturan varmı birlikte güzel işler yaparız ve runuo ile ilgili sorularmı sorarım oda bana yardımcı olur karşılıklı yanı bugun hemen olabılır cvp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 EXAA sen bigün bu işi çözecen :)[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bide yardımcı olsalar hadescik abi walla para verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya sorunum aslında kucuk ama bilmiyom neden kaynaklanıyor ondan soruyom hadescık evet: oyuna giriyorum encrypto diye bir client varmış onu arıyor bulamıyor verıfyg acc ta takılı kalıyor bunu bır turlu hallemedım bunu nedenı neden evde ınternette yok hep işlerimi kafeden görüyomö sadece siz benim dostlarımsınız yardımcı olan cvp pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Valla ben anlamam runuo felan[signature][hline]Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ya bak anlatıyom iyi dinle şimdi butun gereklı programları ındırdım serveri açtım ama tam baglanıyomö clıentte verıfy account ta takılı kalıyo bu neden kaynaklanıyoer onu merak attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 İstanbul'a gelin efenim ;)[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Ben varım :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar