Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 güzel şarkı güzel tema tabi ama bu şarkının bide klibi olduğu söyleniyo doğru mu? Doğruysa nasıl bi klip nerden bulunur?[hline] (başlığıda yanlış yazmışız ya) [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 20 June 2003 19:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Tamam basligi duzelttim de imin sarkisi bu nedir?[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Cradle of filth in şarkısı senin başlığı düzeltiğini önceki birkaç saniye boyunca habinallah noluyo ya allah allah gibi ünlmler kullanmak zorunda kaldım :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 başlık hala daha yanlış :lol: kazaada yaz CrueltyBroughtTheeOrchids.mpg die çıkar karşına[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 konser kaydı var "another track another track.. a nother track... from the new album this is titled cruelty brought thee... öaaoaaöaoaöooaaççaaoaaoaoaoaaaoaoaoaaoaoa" dırınırınırının[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ehe o kayıt vr bende Dani bi türlü giremiyo aaaa nother track demekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 süper gırtlak var herifte dokuzbin tür vokal yapabiliyo. öküz brutalden direk screame geçiyo falan. yaşasın dani bi de ufacık olmasa...[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 cruelty brought thee orchids'in nottingham konserinde çekilmiş videosu var. Ama CoF'la ilgileniyorsan ben bu şarkıdan ziyade from the cradle to enslave'i (hem şarkıyı hem klibini) tavsiye ederim. her ghost in the fog da tadından yenmemektedir.[hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 cradle to enslave in klibi berbat bence ne konsept var ne de başka birşey[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 yapma arcane noolur yaa from the cradle to enslave ingilterenn en büyük korku filmi yönetmeni tarafından çekilmiş bir klip. Lanetli tapınak ve grup üyelerinin canlarının mumlarla sembolize edilmesi ve daha bir çok detay çok iyi düşünülmüş (kanlı küvetten çıkan kadının ağzındaki jiletin üstünde "made in england" yazması saçmalığı hariç tabii)[hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar