Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2005'e Girecek Herkese Başarılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 19 Haziran 2005 06:47 tarihinde demiş ki:
Çok ilginçtir, mis gibi uyudum tüm gece... 23.15de yattım 6.30da kalktım... Hiç beklemiyordum böyle uyuyabileceğimi...
[Bu mesaj karpuz tarafından 19 Haziran 2005 06:55 tarihinde değiştirilmiştir]

aynisi... 6 da kalkmayi planliyordum. 6.30 da alarmin sonuna kalkabildim.normalde tekrar uyurdum ama yerde bi bocuk turu bir sey gormem uyandirdi beni :) 6.30 da butun aile uyuyodu. bugun ne var diyorum herkes ya bi git uyu diyodu. ahuash[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
kardeşim giriyor şu an ondan çok heyecanlıyım ben girdiğimde bile bu akdar kasmamıştım . çalışanların kazanmasını dilerim[signature][hline]BuyucuCeycey
Japko-Adonis
5x-Fire Paper
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 19 Haziran 2005 07:32 tarihinde demiş ki:
sacmalamaya gerek yok. diger topicte diyordunya. alti ustu sinav diye...

Tamam işte altı üstü sınavda stres yapıyorsunuz onu da bize veriyorsunuz damardan.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Bende sabun gibi bir silgi var onu götürücem :p kafaya atsan yarar yani milan ın oluyor ya gigante silgileri eheehah[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
Benim yanımda 5 uçlu 2 normal olmak üzere 7 kalem, bir sürü de (8-10 tane) silgi var. Neye yarayacak bilmiyorum ama öyle işte yani kalem kutumdakilerin hepsini götürüyorum (:[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
ahaha milanin o silgileri super. biz okulda `adama silgi nasil saplanir` cilik oynuyorduk. tabi biri revirde geciriyordu gunu. o ayri mesele :) bide silip silip butun ders sildikten sonra dersin sonunda onumuzdeki kizlarin basindan assagi atiyorduk. iki ciglik hemen tuvalete kosan iki kiz... Ama bitti bohuhu. lise 2 bitse sevinidirdim. Okul bitti kac sene sonra uzuluyorum simdi.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
adama bak , sanki savaşa gidiyor :)
ben bi tane bolero tombul 0.5 bide özel mat hocamdan aldığım uğurlu olduğuna inandığım bi kalemde gidicem.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
Aslında öss'ye girenleri biraz da kıskanmıyor değilim. Bi rahatlama basacak şimdi, o duygu süper.

Ha bi de hiçbir yeri kazanamadığınızda onun soğuk terler şeklinde geri dönmesi var ki ehuh.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
çıkmıştır herhalde, kalmamıştır kimse

o rahatlama duygusuna hastayım hoca da bitmiyor işkence yine de

girsen bi türlü girmesen bi türlü yani=)

şahsen ingilizce bölüme girmeyi planlıyorum, girdikten sonra hazırlık sınıfını atlayacak kapasitem olduğuna inanmama rağmen hazırlık okuyum 1 sene yatmayı kafama koydum...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
  • Yeni Oluştur...