Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2005'e Girecek Herkese Başarılar

karpuz

Öne çıkan mesajlar

e lol herkese başarılar dilersen gene bi şey farketmez :)
herkese fazladan bir soruda versen farketmez :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

oo 9 daysa şimdi yawaş yawaş gitmeye başlıyorlardır :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

Dershanedeki matematik öğretmenimiz genelde 2-3 derste bir aynı şeyi söyler/yapardı; dönüp sınıfa doğru nah çekerdi ve okkalı bir ses çıkardı. sonrada eklerdi. istenene hiç bir zaman 2x deme, 5x deme, x/3 deme. x de ... bunu yapmazsan sınav çıkışında bu sesi duyacaksın derdi. cidden çoğumuz ve özellikle ben oldukça fazla duydum. heh aklınızda bulunsun sınav öncesi :)

[Bu mesaj Zopik tarafından 19 Haziran 2005 06:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ilginçtir, mis gibi uyudum tüm gece... 23.15de yattım 6.30da kalktım... Hiç beklemiyordum böyle uyuyabileceğimi... Abi resmen ÖSS geldi çattı ya... Çok ilginç bir his. Geldi çattı abi bitti işte bu kadar... Allah allah çok garip... Neyse, girecek herkese tekrardan başarılar (:
edit: yeni telefonumla mesaj atmayı denedim ilk defa, beceremedim, yarım çıktı (: hatta bırak yarım çıkmayı 2 kere atmışım...

[Bu mesaj karpuz tarafından 19 Haziran 2005 06:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...