Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2005'e Girecek Herkese Başarılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ehu, bizim bi arkadaş giriyor sınava. adam saat 22.10'a kadar wow oynadı dün akşam. gnome char filan açtı stres atmak için. ama işin garibi adamda stres yoktu. stres bahane, gnome şahane yani :p başarılar tüm öss'cilere.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
Öss için şartlar uygun. Sıcaklık yüksek değil, dışarıda güneş yok, zemin kuru vs.
Umarım iyi geçer sınav.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
  • Admin
Mesaj tarihi:
hava süper daha ne olsun
serinledi baya güneş yok
bundan iyisi şamda kayısı

yanlız sınav öncesi pc ile pek haşır neşir olmak iyi değil
gözleri yoruyor zinde olmanız lazım sabah kalkınca
3 saat yani dilekolay performans hiç düşmeden yapman lazım

neyse şimdi ne kasıyorlardır :)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
eahuhuaeh şu anda binlerce kişinin hayatı karardı kararmayada devam ediyo ne biçim stresti...[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
  • Admin
Mesaj tarihi:
ben sınava girdigim sene (2000) baya rahattım
neden bilmiyorum öyle olmam gerektigi için herhalde kendimi o şekilde motive etmiştim. zaten nekadar çalışırsan çalış ve dershanede nekadar iyi sonuclar alırsan al öss ortamı bambaşka
en kral öğrenci bile stres yüzünden hiç ummadığı bir sonuçla karşılaşabiliyor. herkes emeğinin karşılığını alsa bari..[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
said:
Quivalen-soth, 19 Haziran 2005 11:08 tarihinde demiş ki:
off şimdi
inanılmaz bir sinir savaşı
düşününce kötü oluyor insan yaw
allah sabır versin

Tanıdığın birileri giriyorsa gerçekten kötü oluyorsun :(
Elinden gelen hiçbir şey olmamasının verdiği aczziyet de cabası. Esas önemli olan onurları zedelenmesin. Yanlış anlaşılmasın ama ÖSS çok kolay bir sınav. Sınavı geçenler daha iyi anlıyacaktır. Sınav zor değil. Zor olan seneler boyu bir gün için çalışmak. Bütün her şeyi 3saatlik bir sınava endekslemek. Gerçekten çabalayıp, bu koşturmacaya rağmen sonuca ulaşamama korkusu. İnsan kendi girerken farklı hissediyor, sevdikleri girerken farklı. İki durumda bok gibi hissediyosun.
Offffff![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
şu sınav bi bitsede kurtulsak tamamen..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Mesaj tarihi:
Offf manyak zorlandım ya zaman yetmedi, sayısalda çok kastım. Özellikle de Geometri! Normal denemelerde hep 16/16 yapardım şimdi 4 boş 1 de attığım bi soru var yani[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
said:
xarion, 19 Haziran 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
yedim öss yi fenden 36-40arası matematikten 40 45 arası netim var :) budur :D mutlu oldum valla :P

Oha??[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
ya 2. senem benim geçen sene berbat geçmişti 236 almıştım (ham) bu sene yıktımtabuları çalıştım işte baya bi :)[signature][hline]"did you see my butt??"
  • Yeni Oluştur...