Pyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu sucukların ustundekı $effafımsı bır $ey var.tam olarak ne bilmiyorumda bazen tamamı soyulmuyor mutlaka sucugun ustunde kalabılıyor.bu usttekı tabaka nedır ne degıldır zararlı mıdır bılen var mı acaba?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 onla da yedim onsuz da yedim, yaşıorm. ama o derimsi şeyi soyarsan daha gsl oluyo bi de sucuk yaparken, yani bize kayseriden fln gelmişti, daha böyle içindeki et yumuşak oluyo, çevresinde de o deri oluyo, onun sayesinde içinde hafif sertleşince o deriyi soyup yiosun eti.. böle bişe..[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bi zararı olduğunu sanmıyorum yaa.. bende o dşındaki şeyler çok yedim..[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bagırsak o ya bu yasınıza geldınız ogrenemedınız mı =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sanirim bagirsak o yanlis bilmiyorsam. yav yine gec kaldim ben, haksizlik bu. [Bu mesaj dominic tarafından 19 Haziran 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 o Bağırsak. Hangi bağırsak olduğunu bilmiyorum ama.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kalın bagırsak flnsa bok ta yedırıyorlar bıze sucuk nıyetıne ama ınce bagırsak flnsa yıne o kdr zararlı degıl bnm bıldıgım.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu saatte de en süfer topic herhal burnuma sucuk kokusu geliyo düşecek biyerlerim :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 atla gel yapim ama yanında bagırsakta yersın söliim =P $ahsen demın sucuk nıyetıne bagırsakta yedım öeh.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bağırmasak malum geç oldu[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yapay onlarin cogu plastik bagirsak kullanan kaldigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 19 Haziran 2005 01:46 tarihinde demiş ki: bagırsak o ya bu yasınıza geldınız ogrenemedınız mı =P her marka bagırsak kullanmıyor :) kagıt gibi olanlarda vardıki onları almayın ucuz sucukta almayın. bide onu soyun ya hehe[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 apikoğlu, namet, maret tercih ettigim 3 lü sucukta baharatlı olanlar da iyidir vakumlu alıyorum valla güzelde oluyor pek öyle bagırsak bilmecesi yaşamadım önceden denk geliyodu bayadır dikkatimi çekmiyo zaten[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wrmaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sucuk kadar lezzetli bişi yok abi. Banane ne bağırsağından yapıolarsa yapıolar Avrupalı yaşamak için yiyo Biz yemek için yaşıoz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hepsi bağırsak değil bazıları plastik de oluyor[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 afyonda otobüs mola verdiginde cumhuriyet sucukları...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 dış etkilerden koruyo sucuğu[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 $ekil 1-A Bağırsaklı sucuk örneği(ya da zanlısı)[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: DynamicK, 19 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki: bağırmasak Bunu yapan insan olamaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cumhuriyet sucugu var, bilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 19 Haziran 2005 01:52 tarihinde demiş ki: afyonda otobüs mola verdiginde cumhuriyet sucukları... said: dominic, 19 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki: cumhuriyet sucugu var, bilir misiniz? [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mangal sucuğuymuş hemde negüzel yenir o be :)[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: elvyn, 19 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki: said: DynamicK, 19 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki: bağırmasak Bunu yapan insan olamaz. Ahahahha lol, gece gece düştüm yerlere..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 19 Haziran 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: dominic, 19 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki: cumhuriyet sucugu var, bilir misiniz? dom iki oldu fistan aldı birinciliği..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar