Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annem ÖSS'ye giriyor!!!

Half_Cow

Öne çıkan mesajlar

Esasında annem değil, ben giriyorum ama annem benden daha çok ÖSS modunda. Esasında çok şikayetçi değilim hiç ilgilenmiyor olmayabilirdi(Ama LTH diye bişey var kadınlarda :D). Diğer ÖSS'ye gireceklerin anne-babaları nasıldır?[signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar...
(Gerçi ÖSS girecek ama :D )
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bi sene daha öss'yi kazanamamış olsaydım annem bu durumu ciddi ciddi gerçekleştirecekti. Kadın artık hırs yapmıştı. Lan 2 kere girdin ne var bunda bu kadar mı zor diye diye sinir oldu. Bende bu senede kazanamazsam birlikte girelimde gör diyince kadıncağız sırf beni döt edebilmek için sınava girmeye razı olmuştu. Allah'tan sınavı kazandım da böyle bi olaya gerek kalmadı.

Düşündümde annemle sınava giriom, 3. senenin verdiği tecrübeye rağmen annem benden daha yüksek bi puan alsaydı intihar ederdim herhalde... [signature][hline]Face your fears live your dreams

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!

[Bu mesaj B0nzi tarafından 16 Haziran 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Var böyle bi olay, bu sene beraber giriyorlar anne-çocuğu. Hatta TC Kimlik No'ları ard arda olduğundan sınavda da arka arkaya oturacaklar..
:tebrikz:[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten yaa.. iğrenç bi durum olsa gerek.. aslında hem iyi hem kötü.. o kadar aradan sonra kazanacak kadar zeki anne/babaya sahipsin.. ömrün boyunca kendini ezik hissedeceksin :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!?

[b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
marksman, 17 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
abi yusuf yusuf 1 gün kaldı :( ha untmadan sınawdan sonra nasıl geçtine dair bi topic açarsınız artık :D ama ben türkiyede olmıcam

Onu unuturuz kesin :)[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...