Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Esasında annem değil, ben giriyorum ama annem benden daha çok ÖSS modunda. Esasında çok şikayetçi değilim hiç ilgilenmiyor olmayabilirdi(Ama LTH diye bişey var kadınlarda :D). Diğer ÖSS'ye gireceklerin anne-babaları nasıldır?[signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar... (Gerçi ÖSS girecek ama :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hehe benim bi arkla babasıyla girdi öss ye ama babası düşük puan almış öğrendim baya dalga geçmiş babası ile :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 valla bana özel ders veren hocam zamanında kızıyla birlikte öss'ye girmişti , kazanıp ekonometri okudu :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eğer bi sene daha öss'yi kazanamamış olsaydım annem bu durumu ciddi ciddi gerçekleştirecekti. Kadın artık hırs yapmıştı. Lan 2 kere girdin ne var bunda bu kadar mı zor diye diye sinir oldu. Bende bu senede kazanamazsam birlikte girelimde gör diyince kadıncağız sırf beni döt edebilmek için sınava girmeye razı olmuştu. Allah'tan sınavı kazandım da böyle bi olaya gerek kalmadı. Düşündümde annemle sınava giriom, 3. senenin verdiği tecrübeye rağmen annem benden daha yüksek bi puan alsaydı intihar ederdim herhalde... [signature][hline]Face your fears live your dreams There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! [Bu mesaj B0nzi tarafından 16 Haziran 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ekonometri??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Var böyle bi olay, bu sene beraber giriyorlar anne-çocuğu. Hatta TC Kimlik No'ları ard arda olduğundan sınavda da arka arkaya oturacaklar.. :tebrikz:[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ehehe güzelmiş o da... "Anne yana kay azıcık tarihi geçiriyim senden." lol[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 :) hoş birşey aslında ama annenden düşük puan yaparsan.. işte o kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi onu hiç düşünmek bile isteme sen sınır bile geçemedin anne yada baban üni kazandı HHAAYYIIRR bu ölüdem bile kötü yaa :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 hakkatten yaa.. iğrenç bi durum olsa gerek.. aslında hem iyi hem kötü.. o kadar aradan sonra kazanacak kadar zeki anne/babaya sahipsin.. ömrün boyunca kendini ezik hissedeceksin :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 alıştılar artık bizimkiler 3. sefer olunca[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 abi yusuf yusuf 1 gün kaldı :( ha untmadan sınawdan sonra nasıl geçtine dair bi topic açarsınız artık :D ama ben türkiyede olmıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kaçanziiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sınavı kazanamayıp (%51 öyle olacak ) ortalıkta kalırsam beni evine alabilecek war mı günde 2 öğün yemek yerim eve parada getiririm ama bi şartım war evde bilgisayar olcek ko için :D vicdan sahibi arkadaşları yardıma davet ediyorum [email protected] help me plzzzzz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 4 tane postu arka arkaya atan arkadaşlarınla bir daha görüşmemem isteniyor zaten evde, mümkün değil yani.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: marksman, 17 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki: abi yusuf yusuf 1 gün kaldı :( ha untmadan sınawdan sonra nasıl geçtine dair bi topic açarsınız artık :D ama ben türkiyede olmıcam Onu unuturuz kesin :)[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kuzenim babasıyla girmişti..Sonucta ne mi oldu? Amcam Eğitim sisteminin bozuklugundan söz ediyordu :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: Grimwolf, 16 Haziran 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Ehehe güzelmiş o da... "Anne yana kay azıcık tarihi geçiriyim senden." lol [signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar