Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO server ı

Karizmaokan

Öne çıkan mesajlar

bak verdigim linkte zgrw anlatmis sphere.iniyi ayarlaman lazim bak tam olarak burayi

//#########################################################################################
//# Account Policy #
//#########################################################################################
// ACCAPP=# Account application process.
// 0=Closed, // Closed. Not accepting more.
// 1=EmailApp, // Must send email to apply.
// 2=Free, // Anyone can just log in and create a full account.
// 3=GuestAuto, // You get to be a guest and are automatically sent email with u're new password.
// 4=GuestTrial, // You get to be a guest til u're accepted for full by an Admin.
// 5=Other, // specified but other ?
// 6=Unspecified, // Not specified.
// 7=WebApp, // Must fill in a web form and wait for email response
// 8=WebAuto, // Must fill in a web form and automatically have access
ACCAPP=2//Burası 2 olursa acc ler free olur

REQUIREEMAIL=0

ACCAPP=2 yazan bir satir var orasinin 2 olmasi gerekiyor yukarda yazdigi gibi bunu unuttuysan oyuna giremessin

senin sorununu tam olarak anlayamadim ben nerde takiliyorsun[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu bende ayarladım zaten sorun oyuna girememek değil acc almam gerekmiyomu gerekiyo nerden alıcam /c: de sphere da spheresvr den dimi ordan komutla alcam ama açılmıyo spheresvr programına çift tıklıyorum ama açmıyo ne yazı çıkıyo ne açıyo ne bi şey yapıo olduuu gibi kalıo

hee bi sorun daha var clienti açıp acc ismi salladım ve online olmaya çalıştım ama program yanıt vermedi ve hata verisini göndermek istedi bende gönderme dedim bu sorunu nasıl halledicem
Sosyal ağlarda paylaş

ustte yanitladim bak bir daha aciklayayim

C:sphereaccountssphereaccu diye bir metin dosyasi olmali
o dosyayi acip alttaki bosluga

[okan] >>account ismi
PLEVEL=Owner >>serverdaki seviyen (owner)
PASSWORD=123 >>account sifren

kopyalaman icin ayri olarak bir daha vereyim ne yazacagini bu yaziyi oraya kopyalayip kaydet sonra account name'e okan veya onun yerine ne yazdiysan, sifreyede 123 veya gene onun yerine ne yazdiysan yazip girebilirsin servera

[okan]
PLEVEL=Owner
PASSWORD=123

bunu oraya kopyala yapistir yap ve acc name'e okan yaz, sifreyede 123 yaz girmeyi dene kabul edicektir.

burdan acc acmak daha kolay.

eger player olarak acc acmak istiyorsan
PLEVEL=2

seer yapmak istiyorsan
PLEVEL=3

gm yapmak istiyorsan
PLEVEL=4

.. bu sekilde 7 ye kadar gider, 7(owner en ust duzeydir)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Sosyal ağlarda paylaş

Sphere Your Sphere Name accounts file
NOTE: This file cannot be edited while the server is running.
Any file changes must be made to sphereaccu.scp. This is read in at save time.

[Administrator]
PLevel=Admin
PrivFlag_Detail=1
PrivFlag_GMPageHear=1
FirstConnectDate="2004/02/29 03:56:20"
LastIP="127.0.0.1"

[EOF]

bu yazı kalsın mı bunuda sileyimmi
Sosyal ağlarda paylaş

[Administrator]
PLevel=Admin
PrivFlag_Detail=1
PrivFlag_GMPageHear=1
FirstConnectDate="2004/02/29 03:56:20"
LastIP="127.0.0.1"

[EOF]

bak sana ne yazacagini oldugu gibi yazicam buraya hepsini silip onu yaz

simdi onlarin yerine oldugu gibi bunu yapistir

[okan]
PLevel=owner
Password=123

[EOF]

bunu o yazilarin yerine yapistir.
sonra acc name'e okan sifreyede 123 yazip owner olarak oyuna gireceksin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Sosyal ağlarda paylaş

o işlem tamamdır kendimi kaydettim owner da yaptım sıra geldi diğer soruna client i açıom client 2.00.3 açıom acc adı giriyom şifrede tamam ama verifying account diyo ve tıkanıo da soonada hata veridi oluşturuldu microsoft a gönderilsinmi? diyo ve UO client i kapanıyo neden yaaa neden hep ben :( lütfen bana yardım et
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bundan sonrasi ozele giriyor heralde bundan sonrasini baska soran olmaz sen bana ozelden
sphere.ini nin en alt bolumunu oldugu gibi kopyala ve yolla

bu Login Servers diye bir bolum var ordan alta kadar olan yeri ozelden bana yolla bakalim ayarlamismisin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Sosyal ağlarda paylaş

yahu yazdıklarımı cidden okuduguna eminmisin.Acc acmayı ogrettim orda sana.account dosyasından kasmaya gerek yok ki hata da verdırırsın.uzunca yazdıgım yazıyı iyicene oku ve orda acc acma işlemini yap ve oyuna baglan.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bak örnek Consolu acıyosun

said:
Account add Karizmaokan 123456

Sonra kendini owner yapıcaksın

said:
account Karizmaokan plevel 7

Sonrasında Save Cak bi dene onuda consola '' save yazarak yapıcaksın.Ötesimi var :)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar www.sphere.com adresini veriyosunuz sphere r402 yi indir diye orda r402 yok ben oraya üye bile oldum hiç bir download bölümünde bulamadım nerde bu sphere r402 . eğer sizde varsa bana gönderirmisiniz e-mail adresim [email protected] lütfen sphere r402 si olanlar benimle bu adresten irtibata geçsin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...