helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bence hoş değil. bu benim şahsi kanaatim. ayrıca daha önce söylediğim gibi, bundan önce açılan iki başlıkta son derece ciddi cevaplar verdim, ama bu kadar üst üste gelmesini normal bulmadığımı belirtmenin de paticik'in sınırlarını aşmak ya da gölge etmek olduğunu sanmıyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 helena +1[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 azgın gençlik desek :P[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 estel yetimin dostumu kesildin.normal bir konu rahatsız olunuyorsa girilmez rahatsızlığını belirtirsin üstüste mesaj atıp konuyu cıvıttırmazsın,saçmalamayın.burada merak ettiğim bir konuyu gönül rahatlığıyla açıp tartışamayacakmıyım alakası olmayan adamlaramı gidip soracağım kendi konumda ali kıran baş kesenim rahatsızlığın varsa gider gerekli yere iletirsin.uo emulatorculugu oynamayalım konu dışındada.[signature][hline]shinsetsu desu..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1) Yetimin dostu değil, düşüncemin savunucusuyum 2) Allaha şükür neyin ne olduğunu neyin uo emulatörcülüğü olduğunu iyi biliyorum 3) Girmeden rahatsızlığını nasıl belirteceksin? Girmiş rahatsızlığını belirtmiş 4) 35.000 kişilik bir toplulukta hepimiz aslında senin bu soruyu sorduğun alakasız kişiler olmuyor muyuz? 5) Ne senin ne benim bu forumda ali kıran baş kesen olma hakkımız yok zira ikimiz de forumun faydalanıcıları, kullanıcılarıyız ister kendi konumuz olsun ister başka mevzuular yegane alikıran yöneticiler ve yetkililerdir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 klasik pati tepkileşmelerine dönüyor, aman diyorum :) geyik yapmak isteyen ya da ciddi ciddi bilimsel boyutuyla tartışmak isteyen varsa tartışsın ama nolur konunun cılkını çıkarmayın(herhangi bi konu için geçerli bu). (aynı gün ve aynı saat içinde açmamak lazım bu kadar benzer başlık tabi tepki alınır :P)[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol. [Bu mesaj Sacros tarafından 16 Haziran 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
helena Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 benzetmeye bak "yetim" sonuçta toplumda herkesin düşüncesinin seninkiyle örtüşmesini ya da seni takdir etmesini bekleyemezsin, zıt düşünceler de olacak ki gelişim olsun. madem farklı düşüncelere tahammülün yok, bir daha başlık açtığında not düşersin "sadece olumlu düşüncelerinizi bekliyorum" diye. ha kimin yazıp kimin yaz(a)mayacağını belirlemek sana mı kalmıştır? hayır. daha fazla cevap yazmaya uğraşmıcam, çünkü sen eminim yazdıklarımı bile tam okumadan, neye karşı çıktığımı bile anlamadan salt muhalefet olmaya kararlısın.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 seks bence dünya üzerindeki en saglıklı uyuşturucudur. hal böyleyken telefunken diye salak espriyle baglim dedimde elime yüzüme bulaştı galiba. neyse sonuç olarak gerekliliktir. üreme amaçlı yapılması ömürde 1-2 kere olur. bazen abartıp 90-100 kere yapan 5-6 karılı adamlarda yok degildir hani.[signature][hline]unholy ownz u
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 gerek değil. el işi görür bir müddet... Sonra belki gerekir[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hmm asıl sorulması gereken soru, müslüman olmak demek islam'ın bütün şartlarına hiç fire vermeden uymak mı demek? ya da tersten sorayım daha anlaşılır olsun; yasakların bir kısmına uymayan kişi müslüman değil midir? eğer o kişi müslüman değilse neden günahkar diye bir kavram vardır? (dip not: iş bu mesaj da provakasyon amacı taşıyan hiç bir unsur yoktur, sadece kavramların gerçek anlamlarını aramak amacıyla bir kaç sorgulama yapılmıştır.)[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yok yok en iyisi 12den sonra kapatalım paticigi, malum coluk var cocuk var etkileneni var.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hah klasik bir topice daha döndük,mutluyum şahsen. said: Estel_Anorien, 16 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: 1) Yetimin dostu değil, düşüncemin savunucusuyum girişin pekte öyle masumca değildi.'ali kıranmısınız baş kesenmisiniz' said: 3) Girmeden rahatsızlığını nasıl belirteceksin? Girmiş rahatsızlığını belirtmiş Rahatsızlığını bana özel mesaj ile bu tür konulardan rahatsız oluyorum veya konu üzerinde bir kereye mahsus olmak üzere rahatsızlığını belirtirdi.Bende rahatsız olunacak bir konu olmadığını,rahatsız oluyorsa girmemesini önerirdim.Konuyu alakasız yerlere çekip,sohbet edilmesini önlememesi gerektiğini söylerdim. said: 4) 35.000 kişilik bir toplulukta hepimiz aslında senin bu soruyu sorduğun alakasız kişiler olmuyor muyuz? Forumda ben konuşmak istiyorsam 35.000 kişi içinden elbet bu konuda konuşmak isteyenlerde çıkacaktır.Forumların amacı insanları terbiye etmek değil sohbet edip,konuşmaktır.Bu konuyu camiide 35.000 kişi ile birlikte konuşsan çok haklıydın. said: 5) Ne senin ne benim bu forumda ali kıran baş kesen olma hakkımız yok zira ikimiz de forumun faydalanıcıları, kullanıcılarıyız ister kendi konumuz olsun ister başka mevzuular yegane alikıran yöneticiler ve yetkililerdir. Bencede bir konunun yasak olup,olmadığını yöneticilere bırakmalıyız.Aydın efeleri gibi konuya ortadan dalıp batırmamalıyız.[signature][hline]shinsetsu desu..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sex insanın üstüne yakışanı giymesi gibi bişey sonuçta engellenemezki doğal bşi :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
trapt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Aaaaa olurmu canım Adem ve havva yı örnek alıyolar..Bu çocuk psikolojisidir insan önemli birini benimser ve ona benzemeye çalışır...Küçükken kuran okuyupta Hz.adem yada Havva yı örnek alan birisi..ilerde deliler gibi sevişir..french kiss yapar ...of ne diorum ben ya :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
Estella Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 seks bir ihtiyaçtır yaşamak için gereklidir heh[signature][hline]it feels good to know you are mine
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 normalde uremedir bence ama tabiki verdigi zevk dolayisiyla insanlarda ihtiyac , tankinsi , saplanti haline gelmi$. bilmyiorum bana gore boyle . bu ihtiyac meseleside hep amerikanlarin falan onla bunla yatip bahane bulmasi gibi geliyor bana. ha tabi her insanin duzenli bir seks hayati olabilir , seks bazi seylere iyi gelebilir bilemem ama bana gore ureme yonu daha agir basar.ama tabiki boyle diyorum diye elimi ayagimi cekecek degilim eheh saplanti haline getirmeden yapmak en iyisidir[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 zina olayı tamamen rezillik. görüp tanıdığım veya tanımadığım birkaç dinci adamın kesinlikle zina yaptıkları konusunda dedikodular duydum. seks ömrüde uzatıyormuş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 %100 gereklidir bence..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 seks güzeldir gereklidir hoştur[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hele aşık olduun insanla yapmak ayrı bi zevk :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sex zevktir, e zevkde gereklidir.[signature][hline]Beş Hececiler
huun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sadece zevk haz degil saglikli bir fizyoloji icinde gereklidir . vucuda cokca faydasi vardir . ayrica onemli bir gududur tatmin edilmedigi surece psikolojik sorunlara sebep olabilir . uremek icin mi tatmin olmak icin mi sorusu apayri bir konudur . nihayetinde her insan evladi dunyaya kendinden bir seyler getirmek ister . uremek tatmindir. kucagina ufacik tefecik burus burus altina sican iseyen osurup kusan bir yaratigi aldiginda insan baska hangi sebepten mutlu olabilir ki ?[signature][hline]
muratty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Size Mexikalı Bi Chat Partnjerim hakkında bilgi vermek isterim:) Kızın 1 sevgilisi Bi aşkı bide sex Partneri var ve bende cybersex Partneri oldum . evet utanıyorum :utaniem: ama boyle :D Gereklilikten başka bişey degildir deniliyor.Ama Biyolojik olarak tamamen gereklilik.Dinsel acıdan Üreme, Muratsal Acıdan ise Olmazsa olmaz sdfa.Neyse Abi Paticik coşuyor abi madsuhf[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 muratcım sana katılmamak elde değil :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 önce gerektir , sonra üremektir...[signature][hline]chuck!
Öne çıkan mesajlar