Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seks gerekmidir üremekmidir

Apache

Öne çıkan mesajlar

yukarda bahseıdlen tezde tespıt ettıgım bazı anektodların şerri hukumler kanunlarının 35. maddesıne gore caiz olmadıgını belırtmek ısterım

hem sex ıhtıyactan ote zorunluluga akcarsa genc kızlarımız azar oglanalrımız ıse abaza olur cıakr ortaya lezbıyenelre ve gay ilişkilerine hiç deyinmiyorum bile[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi insanlar gereklilikten ürüyorlarsa hem gerektir hem üremektir, hem zevktir. müslümanlıkta üremeyin diye bi tabir yok, ahlaksal boyutta aldatmayın, düzgün yaşayın gibi tabirler var :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Issız yerlerde sevdiğin için bir evren ol.
Sosyal ağlarda paylaş

müslümanlığa göre zina yapmak demek kendine haram olan bir bayanla girdiğin cinsel ilişkidir.buna zina denir.

kendi helalinle cinsel ilişkiye girmek zinaya girmez.Çünkü o kişi sana helal kılınmıştır.Hem cinsel arzularını sapıklık derecesine gitirmemek için ( belli bi zamandan sonra abazan gençlik konumuna düşmek kötü her gördügüne saldırırsın kötü olur ) hemde sağlıklı nesiller için helal kılınmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz

Tamamen budur.
+ eklemek isterim sex cinsel ilişki için yapılır,
cinsel ilişkinin sağlanmadığı durumlarda biz vicudumuzu kandırıyoruz resmen...
bu mantıkla gidilirse soyumuz tükenir (Bknz. Avrupa)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 15 Haziran 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
paticik sex bölümü açılsın bahar çarptı patilere sanırım
ben bunu daha önceki baharlardan hatırlıyor gibiyim ama... hadi hayırlısı :P[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Zeki Mürende seks yapcak mı?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

toplumsal değerler açısından, muhafazakar biri sorun oluşturcağını söyleyebilir, ama genel ahlak kuralları dışına çıkılmadıkca bence bi sakıncası yok, hayatın bi parçası sonuçta.bi de "bunu biliyormusunuz" şeklinde bişi yaziim:
zevk için seks yapan tek canlinin insan olmadiğini, yunuslarında bunu yaptiğini biliyormuydunuz[signature][hline]Your Ad Here!
Sosyal ağlarda paylaş

böyle konuların düzgün bi şekilde tartışılması olgun bir ahlak seviyesi gerektirir ki burdaki insanların da "har har har abazanım vs " tarzında konuya yaklaştıklarını görmedim? herkes görüşünü, düşüncesini belirtiyor.
ben pembeyi sevmiyorum, pembeye dayanamıyorum diye pembeden nefret edenler örgütü kurup itiraz etmiyorum birilerine. utanan, sıkılan bakmaz.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun bu adamakıllı tartışıp tartışamamak değil

bundan önce açılan gaylik ve zar ile ilgili başlıklara bakarsan gayet ciddi cevaplar verdiğimi görürsün. ama 3. de açıldıktan sonra paticikteki özgürlüğün sömürülmeye başlandığını hissettim.

10 dk. içinde 3 başlık birden..dikkat çekici bence[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...