elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Saymışlar mı di mi yani.[signature][hline]
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nufusu ogrendik, rakim kacmis acaba?
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Değişiyo anam gezegen gezegen sistem sistem bunlar il ilçe değil ki.[signature][hline]
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yaa.. ceday yalan yaa...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Benim bildigim anakin skywalker filmde de soyledikleri gibi guce dengeyi getiriyor. 2 jedi kaliyor, yoda ve obi van, 2 tane de sith kaliyor, darth sidius ve lord vader. Kehanete gore diger jedilerin yaşama şansı yok. Kac yillik kehanet yalan olucak degil herhalde:)
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aslında kehanet yok niyo.[signature][hline]
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 jedi katliamından kurtulan jedi lar şunlardır denemez. revenge of the sith ile a new hope arasında 19 senelik bi zaman dilimi var. bu zaman diliminde kim öldü kim kaldı nerden bilinebilir? order 66 dan sonra galaksinin her yerindeki her jedi'ın anında öldürülcek hali yok tabii ki. ama bu 19 yıllık zaman diliminde ele geçirilenler öldürülmüştür. starwarstürk forumlarında nom anor güzel bi çalışma yapmış ama ben sağlıklı bulmuyorum böyle bi listelemeyi. hiç bi kanıt elde yokken "öldüğü sanılıyor" diye tahminde bulunmak bişey kazandırmicaktır, sonuçta varsayımdır çünkü[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya sorunuz bir de çok açık. kaç jedi kalıyor derken hangi zaman diliminde kaç jedi kalıyor. Altıncı filmden sonra Luke kardeşini çocuklarını ve kardeşinin çocuklarını eğitiyr ondan sonra onlarca padawan yetiştiriyor yani sonuncu olan Luke değil. Onun dışında cüce; o gezegendeki jedi değil. Ve yine zaman aralığı olarak konuşursak sadece savaşta yer almış olan ve tapınakta bulunan jediler öldürülüyor. galaksinin diğer bölgelerine dağılmış olan diğer jedilerı bilemeyiz. 9000 jedi zamanla katlediliyor(dark olsa da). ve bu da Lucas'ın yeni projesinin malzemesi zaten....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 cem_Jedi var[signature][hline]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: daverc, 18 Haziran 2005 20:56 tarihinde demiş ki: sözde jedi katliamindan kurtulan olmamistir :/ ahahah oldum gulmekten.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 aayla secura shaak ti nin öğrencisi bildiğim kadarıyla?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 lucas a mail atsaniza[signature][hline]
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 said: lizardking, 19 Haziran 2005 01:20 tarihinde demiş ki: leiada da jedilık var unutmayalım.. yau bu jediların akrabaları yokmu onları eğitebilirlerdi aslında jedi olmak için luktan bissürü padawan elde ederlerdi Jedi olmakla force sensitive olmak arasında dağlar kadar fark var. Leia o anda jedi falan değil. Jedi'lar, kuralları gereği hayatları boyunca yalnızdır. bu da starwars.com dan quinlan vos'un hikayesi. tam okumadım gerçi ama, yazıda böyle bir satır var: said: After achieving Knighthood, Vos took a Padawan, a young Twi'lek girl named Aayla Secura. [signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon.
Öne çıkan mesajlar