Spidey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ko na başlayalı bi kaç gün fln oldu lvl 15 barbar warriorum var.areste oynuorum.bi arkadaş ares yakında kapanıcak boşuna kasma orda başka serverda yeni char aç dedi.ne kadar doğru bu?hem server kapanma söz konusu olsa bile o serverdaki tüm charlar ortada mı kalıcak?bana mantıksız geldi bi de burda bi topic açiim dedim.nedir işin aslı?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Yalaaaaan[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Spidey Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ok şimdi rahatladım :)[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
zetro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bye Bye Ares diye bi notice görmüştüm olabilir aslında[signature][hline]The_Other El Morad warrior
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ben de bye bye beramus die 4 tane arka arkaya notice gordum du gm ler event yaptığında sadece adamlar hoşçakalın diyor oyunculara server a bişi olacağı yok..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+
zetro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 cıks bu öle bye değildi :D[signature][hline]The_Other El Morad warrior
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sen bilmessin bu gmleriiii...[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Hem niye kapansın ki, gül gibi geçinip gidiyoz GM'lerle:D[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Walla dupe itemler silindiğine göre, adamın server a bye demesi gayet doğal, çünkü çoğu eleman aç bi hal kalacak, çoğu cıscıbıl kalacak, yazık vallahide, dupe yapanlar bunu düşünmüyor tabi, ben dupeyi yaparım itemi satarım paramı kazanırım mantığında adamlar, yazık walla çok yazık[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site [Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Haziran 2005 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Su dupe zımbırtıları çıkalı pazardan topu topu 3 baba item aldım.Sahsen toplam fiyatlarının 1 milyarı gectigini dusundugumde eger onlar da dupe cıksaydı ve silinseydi ben kapatırdım ares sayfasını zaten.O kadar parayı toplayamam cok uzun bir sure daha kasıp.Allahtan hic armor almadım +6/10 chitin liyim ezelden.Armorların silinmesi kaldıgına gore sadece,dupe vakasını kazasız belasız atlattık[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Walla ben armor da almıştım, endişeli endişeli bekliom otto, ya silinirse... küllüm zıçtık walla, iflas bayrağını dünyanın öbür ucundan görürler...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Kapansın her kez rahatlasın :) Şuan bile Ares e yeni başlayanlar görüyorum. Bence hiç bir anlamı yok arese başlamanın. benle aynı başlayan arklarım lvl 64 e kasıyor. +8 raptorlarla full shell giyiyor. oda ordan abi ben arese yeni başadlım dediğini görünce gülemden edemiyorum:) Bi yeni server daha açılsada oraya aksak...[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
_Jack__William_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya ares dışında bu diezdeki itemlarda bi araştırılsa iyi olucak... şimdi buraya diezden daha rast gelmediğim bi adamın itemlarını knightonlineranking den kopyalayarak yazıyorum 61 NightShift 8BALL Rogue El Morad Rogue Chitin Armor Pauldron +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Pads +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Helmet +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Gauntlet +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Boots +8/15 DEX Iron Bow +8/80 Poison eet bu adamın itemları normaldir.... adam hakkıyla yapmıştır diyen birisi varsa çıksın tartışalım.... :)
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: SteelBB, 17 Haziran 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kapansın her kez rahatlasın :) Şuan bile Ares e yeni başlayanlar görüyorum. Bence hiç bir anlamı yok arese başlamanın. benle aynı başlayan arklarım lvl 64 e kasıyor. +8 raptorlarla full shell giyiyor. oda ordan abi ben arese yeni başadlım dediğini görünce gülemden edemiyorum:) Bi yeni server daha açılsada oraya aksak... hosh geldin serdar, nerelerdesn hc sesn cıkmıor :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: _Jack__William_, 17 Haziran 2005 14:05 tarihinde demiş ki: ya ares dışında bu diezdeki itemlarda bi araştırılsa iyi olucak... şimdi buraya diezden daha rast gelmediğim bi adamın itemlarını knightonlineranking den kopyalayarak yazıyorum 61 NightShift 8BALL Rogue El Morad Rogue Chitin Armor Pauldron +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Pads +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Helmet +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Gauntlet +8/15 DEX Rogue Chitin Armor Boots +8/15 DEX Iron Bow +8/80 Poison eet bu adamın itemları normaldir.... adam hakkıyla yapmıştır diyen birisi varsa çıksın tartışalım.... :) Bence mümkün yani adam kafadan 1.5 sene fln oynuyosa ztn chiitnler bol serverda adam yapmıştır:)hemide bowda kolay serverda rahat 30 kişide +8 ırn bow var..benim bir türk arkadaşımda +8chitin bow var..(adam gözümün önünde yaptı 2tane bow patlattı.ama sonunda oldu..)yani böle her gördüğünüz iteme dupe demeyin emkle yapan insanlar var... +8fulldex chitin ve +8ıron bow mümkündür. Ancak +8shell set görsem ona inanmam...:) Sonçta her +8dupe deildir.Gmlerde bazen siizn giiibi düşünüyolar ve +8raptor olan herkesi banlıyolar..(örnek burial sekil a1) Ancak emek emek yapanlarda var!!
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dupe itemların silinmesi cok sacma bence. biz pazardan alırken ne bilelim kardeşim dupemidir deilmidir. dupe yapanı banlayın. hayret bişi ya. şimdi benim elimdeki +7 viper giderse :) ki almak için 2 gün tezgahtaydım. herşeyimi sattım. bi de reduce bastım zati :) int yetmiyodu. mpye fazla yüklenmişim- neyse. o staff giderse ben yakarım lam bu gmleri :D
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 heh bnm +7 shardım gıttı hemde uc tane ee ben oyunu bırakamdım hala yanı gıden gıder kalan bız oluruz cıplak halımıze ağlarız baska da bı bok olmaz zararımı aresın yuksek pıyasa sartlarını goz onunde tutarak hesaplayın ama cıkıs yol olur her zaman emın olun. ben satın almıstım sucum ve ya gunahım neydı? ama gıttı ee napcaz yanı 3 sılah gıttı dıe oyunu mu bırakalım (aslında cıkıs yol gosterın ılk kacan olurum:P ) sılınn gıder zamanında nası aldıysak bı daha tıcaret basarımızı gosterıp toplayacaz parayı yıne alacaz ama artık aldığım adamın ss lerını yığıcam pc me bı dah sılınme fln olursa 2. darbe kalp krızı gecırtır bana ağlarısınız a3 aposlarda garıban burayı cok severdı dıe[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
Öne çıkan mesajlar