seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ucuza şöyle güzel tonlu gitarlar var mı?yani ben konser için falan değil kendim için istiyorum bc.richler pahalı galiba s.b dreams çok mu dandik?ben şöyle biraz metal gitarı arıyorum tonu distortionlı olan gerçi o pedallada yapılır.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ben böyle şeklinde iyi olsun istiyorum biras gitardan anlamıyorum çok ama sadece kendimi tatmin etmek için ucuza birşeyler istiyorum s.b dreamsler aynı jackson tarzı[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benimde param kısıtlı ve almayı düşünüyorum. acaba gibson'a benzeyen söle ucuz bi marka/model varmıdır?[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gibsona görünüş olarak benzeyene ucuz model çokta ton açısından benzemesi çok zor. www.srvmusic.com da gitarlar bölümünde diğer markalarda bi gibson taklidi olcak ona bi göz at derim fiyatıda uygun. Ucuz metal gitar bcrich bana kalırsada şöle ucuz 2. bi el bulunabilir. www.turkrock.com da bunun için uygun alım satım bölümü[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sb dream(serdar bağcan rüyaları dır türkçesi yanlış bilmiyorsam) sakın alma.......pişman olursun........cortun ucuz ve ilk gitar için idare edecek modelleri var......kardeşim aldı bi tane modelini hatırlamıyorum şu an gayet memnun......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 cort x-6 satayım sana[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bizim arkadaş ibanezin bi modelini aldı zuhalden, bayagı iyi bi gitar 30 watt anfiyle 1100 oluyodu 900 milyon yapmışlardı. 300-350 eu falandı gitar ama zuhal çok eş dost işleriyle yuruyen bi yer oldugu icin aynı gitar 500 eu yada gidiyor yani. modelini ben bir sorup bildiririm gidip deneyebiliyosun zaten tanıdık falan bulursun oneririm sana o gitarı. Cort var bi de orta seviye gitarları fena olmayan, yine x-6 en cok bilineni, hic kullanmadım kullananı da gormedim ama orta seviye icin guzel diyolardı. ben bildigim fena olmayan modelleri sıraladım yani ben bunlar olcak bunlar superdir diye bir ısrarda bulunmuyorum bulunamam da zaten oyle geniş geniş tanımıyorum gitarları, ama benim gordugum bunlar vardı.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 zuhal kazıktır.....paranızı kaptırmayın sakın.........en azından ankarada öyle............indirimli fiatları bile dünyanın parası nasıl kazanıyorlar anlamıyorum....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben zaten öyle sadece kendimi tatmin etmek için istiyorum fender,ibanez alamam.şöyle birkaç parçayı çalayım yeter öylesine yani.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 al cort x-2 filan...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hmm ne kadar civarındandır onlar?[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 abi ibanez almam diyosun da ibanez var ibanez var. ibanezin leş gibi modelleri de var. a bu gitar işte o duşuk modellerin iyilerinden biri. ha almayacaksan da zorla aldıramam tabii ki de kendimi tatmin etmek icin alıyorum ne demek ola ki?[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: elvyn, 08 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki: abi ibanez almam diyosun da ibanez var ibanez var. ibanezin leş gibi modelleri de var. a bu gitar işte o duşuk modellerin iyilerinden biri. ha almayacaksan da zorla aldıramam tabii ki de kendimi tatmin etmek icin alıyorum ne demek ola ki? cunku bunun anfisi var bilmemnesi var bir kac parca calayım diye niye alırsın ki parana yazık guzel bi klasik gitar al madem boşuna bu kadar para dokmene gerek yok.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ibanezin geolar var ucuz ama onlar bile yüksek fiyatlı ben maksimum 250 $ civarında verebilirim.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 250 usdye de yeterli bişeyler alınır da anfi istiyo musun. anfiler pahalı. gerci 2 watt bişey alırsın 55 usd yeter diyosan ok. 250 usdye de washburn derim ben.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok pcye bağlarım gitarı[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 sana x-6 satayım 250 dolara[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara_koncolos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=119929 bi' bak istersen dostum.[signature][hline]the truth is unspoken! [Bu mesaj kara_koncolos tarafından 19 Haziran 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bu arada hala bulamadıysan 100 dolar civarında bişiler vardı ki cocuk sırf elinden satmak için gitar 50 dolar harcayıp satıyo fazlalık duruyo burda diye[signature][hline]get up,stand up,dont give up the fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 SX Telecaster alabilirsin. (SX markası, (çin malı) telecaster da fender çakma kasası. :)) 150 dolar, fiyatına göre performansı çok iyi. (en azından bendeki öyle, sen yine de dene ya da bilen biriyle git, çürük çarık çıkmasın) ama manyetiklerinden ötürü metale pek uygun değil. ama çok güzel :)[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kesinlike cort stat2t almanı tavsiye ederim.150 dolara alınabilecek en güzel gitar.Gidip bir yerlerde dene kesinlikle[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kötü gitar yoktur kötü gitarist vardır.. 40 milyonluk mandolinle led zeppelin solosu bilem çalarım[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Peki biz sizi ararız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ok[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Bir saniye, oss'ye gireyim geliyorum.[signature][hline]Delinquent's Homepage Delinquent's DeviantART Gallery Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar