Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuza gitar aramaktayım

seyyah

Öne çıkan mesajlar

ucuza şöyle güzel tonlu gitarlar var mı?yani ben konser için falan değil kendim için istiyorum bc.richler pahalı galiba s.b dreams çok mu dandik?ben şöyle biraz metal gitarı arıyorum tonu distortionlı olan gerçi o pedallada yapılır.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Gibsona görünüş olarak benzeyene ucuz model çokta ton açısından benzemesi çok zor. www.srvmusic.com da gitarlar bölümünde diğer markalarda bi gibson taklidi olcak ona bi göz at derim fiyatıda uygun.

Ucuz metal gitar bcrich bana kalırsada şöle ucuz 2. bi el bulunabilir. www.turkrock.com da bunun için uygun alım satım bölümü[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadaş ibanezin bi modelini aldı zuhalden, bayagı iyi bi gitar 30 watt anfiyle 1100 oluyodu 900 milyon yapmışlardı. 300-350 eu falandı gitar ama zuhal çok eş dost işleriyle yuruyen bi yer oldugu icin aynı gitar 500 eu yada gidiyor yani. modelini ben bir sorup bildiririm gidip deneyebiliyosun zaten tanıdık falan bulursun oneririm sana o gitarı. Cort var bi de orta seviye gitarları fena olmayan, yine x-6 en cok bilineni, hic kullanmadım kullananı da gormedim ama orta seviye icin guzel diyolardı. ben bildigim fena olmayan modelleri sıraladım yani ben bunlar olcak bunlar superdir diye bir ısrarda bulunmuyorum bulunamam da zaten oyle geniş geniş tanımıyorum gitarları, ama benim gordugum bunlar vardı.[signature][hline]böyle iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elvyn, 08 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
abi ibanez almam diyosun da ibanez var ibanez var. ibanezin leş gibi modelleri de var. a bu gitar işte o duşuk modellerin iyilerinden biri. ha almayacaksan da zorla aldıramam tabii ki de kendimi tatmin etmek icin alıyorum ne demek ola ki? cunku bunun anfisi var bilmemnesi var bir kac parca calayım diye niye alırsın ki parana yazık guzel bi klasik gitar al madem boşuna bu kadar para dokmene gerek yok.
[signature][hline]böyle iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
SX Telecaster alabilirsin.
(SX markası, (çin malı) telecaster da fender çakma kasası. :))
150 dolar, fiyatına göre performansı çok iyi. (en azından bendeki öyle, sen yine de dene ya da bilen biriyle git, çürük çarık çıkmasın)
ama manyetiklerinden ötürü metale pek uygun değil.
ama çok güzel :)[signature][hline]May the Force be...
With me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...