Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter a en iyi Talent nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında bulmustum bi topicde ama şimdi bulamıyorum o yüzden yeniden açtım bi yardım ediverirseniz sevinirim

wow nick:Aveho[signature][hline]Nick:Silverpain
Server:Ares
Clan:The_Others²
Class:Warrior
Race:El Morad
Mesaj tarihi:
Her talentın önemli özellikleri var ancak sana tavsiyem genel olan hunter talentlarını inceleyip kendine uygun olanını oluşturmaktır.Böylece kendi tarzın olur ve en iyi oynama şeklini bulursun.
Mesaj tarihi:
Genelde marksaman üzerine gidilir ben 31 marksman 20 survival yapmayı planlıyorum beast master bence gayet gereksiz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
en azından hunter oynayanlar +ları - leri yazsınlar bende ona göre bir fikir sahibi olam[signature][hline]Nick:Silverpain
Server:Ares
Clan:The_Others²
Class:Warrior
Race:El Morad
Mesaj tarihi:
bana göre 31 marks man ship kesinlikle gerekli bi şey sonuçrta ilerde pvp olsun raid dungeonlar olsun ranged atck yapıyosun
sora istersen beastmasteriy e gidebilirsin sana önerim
5 point %25 hawk a bonusa git( beastmaster) sora petin canını arttırana git daha sonra %20 mi ne petin damage i arttırana gidebilirsin ama bence survivaldaki wind clip talentida çok önemli belli bi şansla adamı durduruyo ama istiyosan ben beast + mark + survival yapıcam en iyisi bence kendi talent buildini yapman benim önerilerim bu kadar ve pvp istiyosan 36 point marks manda yapabilirsin(5 pointi serpent sting e verebilirsin pvpde işe yarar)
  • Yeni Oluştur...