Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aslında bulmustum bi topicde ama şimdi bulamıyorum o yüzden yeniden açtım bi yardım ediverirseniz sevinirim wow nick:Aveho[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Her talentın önemli özellikleri var ancak sana tavsiyem genel olan hunter talentlarını inceleyip kendine uygun olanını oluşturmaktır.Böylece kendi tarzın olur ve en iyi oynama şeklini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 En iyi talent nedir? Yok ööle birşey. En iyi talent tree veya en iyi talent build demek istiyorsun sanırım?[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Genelde marksaman üzerine gidilir ben 31 marksman 20 survival yapmayı planlıyorum beast master bence gayet gereksiz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Beast mastery, 60'a kadar yararlı oluyor bildiğim, ancak 60'tan sonra moblar dellendiği için, genelde marksman'a dönüyorlar.[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 en azından hunter oynayanlar +ları - leri yazsınlar bende ona göre bir fikir sahibi olam[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bana göre 31 marks man ship kesinlikle gerekli bi şey sonuçrta ilerde pvp olsun raid dungeonlar olsun ranged atck yapıyosun sora istersen beastmasteriy e gidebilirsin sana önerim 5 point %25 hawk a bonusa git( beastmaster) sora petin canını arttırana git daha sonra %20 mi ne petin damage i arttırana gidebilirsin ama bence survivaldaki wind clip talentida çok önemli belli bi şansla adamı durduruyo ama istiyosan ben beast + mark + survival yapıcam en iyisi bence kendi talent buildini yapman benim önerilerim bu kadar ve pvp istiyosan 36 point marks manda yapabilirsin(5 pointi serpent sting e verebilirsin pvpde işe yarar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar