Yamakasi_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 avi bu knight şahane bi oyun ama bağamlılık yapıo hele bide nooblar uyuz edio beni geçen troll e dönüştüm adamın biri abi sen gm misin abi bana chitin versene abi ne zaman servera reset gelio dedi yaaa ayar oldum :D ve bu xegenonda orclar çok güçlü yaa cz yapılmıo:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ? lol gorduğum ve kahrolası bı hata ıle basladığım en boktan oyun bırı benı kurtarsın artık bu haldeyım:P cıkıs nerde?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bekle xig e geliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 uodan beter olamaz abi. uo yu 6 sene fln oynadım ama bu oyunun ömrü max 2 senedir[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ko dan sonra galaxies yapmak lazım..o zamana kadar para da olur.."may the force be with you" (konuyu dağıtmış olmayayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ko dan sorra gomulcek mezar bulmak lzm yada gırecek tımarhane[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Mastera bir kala okçu Server: Ares biri bana oynu cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ahhhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hayatımda uo oynamadım.gözlenimlerimle beğenmedimde.zararlıda çıkmadım... :)[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben mmo ya KO ile girdim...galaxies ile çıkmayı düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben knighttan da vazgeçemedim uo danda. uo da yeni server açılmış. ph açık diye orda da hazırda bi skiller 100 yapılmış bi mage hazırda bekliyo[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 WoW oynıcam assındada zor gelio şimdi nerden bilim knight ın ilk günlerindeki gibi olmak istemiom bi daha :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 WoW da civciv :D lol..millete pm atarmışsın "Abi civcivim lvl up pls" die o da "Hönk ??!" diye karşılık verirmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Wow Ko'dan kat kat zor onu söyleyeyim.. Basliyacaklar sabirli olmali, ilk leveller öyle 5 solucan öldürünce geçilemiyor. Ama kesinlikle deger.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 :D[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Marl0_on, 18 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki: :D sen oynama : ) cüce seni :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 tmm bea :([signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ule hem nerde benim gönderceim mail ?[signature][hline]Name:CamthalionTasardur| _TaFFy_ Lvl:61 | 46 Clan:ANCIENTS | ANCIENTS Nation:Karus | Karus Job:Elemental Lord | Shaman Server:Ares | Ares National Point : 5xxx | 100 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 gelio[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Marl0_on, 18 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: WoW oynıcam assındada zor gelio şimdi nerden bilim knight ın ilk günlerindeki gibi olmak istemiom bi daha :D satim istiyosan 80 e hala 25 gün bedava kullanım zımbırtısı var yani.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 İnsan bikaç gün önce söyler 100ytl bayıldım :)[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bende senin gibi bikaç gün önce 100 ytl bayıldım 5-6 saat oynadım oyundanda bayıldım[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Malach, 18 Haziran 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Ko dan sonra galaxies yapmak lazım..o zamana kadar para da olur.."may the force be with you" (konuyu dağıtmış olmayayım) yaw galaxies de vader olamayıp terzi ya da zibidi bi soldier olcana burda masterlık yap. ceday bile olamıosn.zaten turkten ceday olduunu dusunemorm bile.off hele ısın kılıclarıyla tam cem yılmaz hiayelerine dondururler. ban nedeni: ısın kılıcıyla milletin orasını burasını yoklamak.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Heh :)[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar