fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Biraz arama yaptım herkes xhearon yazmış, sanırım kapalı orası ne forumları açık nede connectorunu indirebiliyorum. level&ırk sistemli şuanda online olan bi server var mı ?[signature][hline]www.forumum.org [Bu mesaj fir3blad3 tarafından 18 Haziran 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Abicim biraz araştırın bea? yukarıda bacyo yazmış Ayıp yaw :) adamın emeğe yazık size değil.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 biraz beklersen olucak bu arada gamers da ırklıydı sanırım ama server aktıf mı degılmı onu bilmiyorum[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 abi artık lütfen bırakın ultimayı...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 "Bacyo yazmış" ne demek onu bir söle bana, anlayamadım. Eğer sabit başlığı kastediyorsan veya arama yı kullan diyorsan hepsine baktım, serverlar buldum fakat hepsi kapanmış. Nie atlanılıyor sürekli bunu anlamıyorum?? Bu tarz konuşmalar olmasın die orda altı çizili olarakta yazdım şuanda online die..[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Dev, 18 Haziran 2005 13:31 tarihinde demiş ki: abi artık lütfen bırakın ultimayı... Böyle bir server duymadım? Nasıl, dediğim gibi lvl sistemi ırk sistemi falan varmı "abi artık lütfen bırakın ultimayı..." serverında ?[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 bende xhearonda oynuyordum fakat kapandı sanırım sımdı oranın admini yeni bir shard acıcak gne levelli flm oraya baslayabilrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Xhearon ve tüm taydası XXXXXXXXXX kadar server açsınlar bu mantıkla bu fikirle zaman kaybından başka birşey yapmazlar, adamlardaki mantık cafedeki 20 makine dolsun cebime 100 m para girsin kebab, yarına allah kerim.İşte ultimayı sıkıcı hale getiren başka bir boyutta budur.Viper'ın yazdığıı level sisteme coded' by cart lyn'ın yazdığı ırk systemine coded by cort sonrada GELDİK, YEPYENİYİZ, BURADYIZ, TEKİZ, FARKLIYIZ gibisinden anlamını taraflarında yetirmiş kelimelerle gövde gösterisi yapmaya çalışırlar, ne oldu 20 kişi daha bıraktı ultimayı ne oldu 20 kişi daha sözlüğe uo'nun haketmediği yorumları yazdı, ne oldu xxx kişinin cebine hak etmediği şekilde xxx kadar para girdi... NE OLDU ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya arkadaşım inadınamı yapıyorsunuz bişey sorduk iyiki.ne kadar alaksız şey warsa yazmışsınız..[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Senin soruna cevap vermei unutmusm sorry, eğer biraz beklersen dark venue' tekrar açılacak onların kendi level sistemli shardları var..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: fir3blad3, 18 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: "Bacyo yazmış" ne demek onu bir söle bana, anlayamadım. Eğer sabit başlığı kastediyorsan veya arama yı kullan diyorsan hepsine baktım, serverlar buldum fakat hepsi kapanmış. Nie atlanılıyor sürekli bunu anlamıyorum?? Bu tarz konuşmalar olmasın die orda altı çizili olarakta yazdım şuanda online die.. Bölüm kurallarınıda okusaydın keşke...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: fir3blad3, 18 Haziran 2005 14:54 tarihinde demiş ki: ya arkadaşım inadınamı yapıyorsunuz bişey sorduk iyiki.ne kadar alaksız şey warsa yazmışsınız.. Evet inadına yapıoz :horace:[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Erutan, 18 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki: said: fir3blad3, 18 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: "Bacyo yazmış" ne demek onu bir söle bana, anlayamadım. Eğer sabit başlığı kastediyorsan veya arama yı kullan diyorsan hepsine baktım, serverlar buldum fakat hepsi kapanmış. Nie atlanılıyor sürekli bunu anlamıyorum?? Bu tarz konuşmalar olmasın die orda altı çizili olarakta yazdım şuanda online die.. Bölüm kurallarınıda okusaydın keşke... -" Soru sormadan once Arama yapmayi, Tutorial ve Faq topicine bakmayi, Scripts sitesini incelemeyi kesinlikle unutmuyoruz," demişler, Ben zaten buralara baktığımı daha önceki msglarımdada belirttim. Ha sorumun cevabını senin dediğin bölümde bulabilirsen banada yazarsan sevinirim. orda level sistemli shardlar tarzı bi başlık falan warmı?? Kaldıki sen şimdi öle başlık mı açcaklar die zıplayacaksın .Bunu önlemek içinde zaten baktım listedeki shardlarada..tr-gamer ve fatal war u buldum onlarda istediğim gibi değil.. Tekrar söylüyorum aramayıda kullandım verilen linkler ya öle ya da serverlar kapanmış... said: Erutan, 18 Haziran 2005 15:51 tarihinde demiş ki: Evet inadına yapıoz :horace: buna zaten diycek bi lafım yok..Ama yinede söyleyeyim şunu sana bide sen bak bakim bölüm kurallarına ne yazıyor.???[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben Baktım şöyle bişey gördüm - Yararli site ve shard adresleri topicine ugramayi da unutmuyoruz, hic oyle birsey yokmus gibi 'bana bir shard soyleyin' tipi konular acmiyoruz, :hmm:[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 xhearon daki daha once owner lar neler yapmiş onu bilemem ama bu yen i acilacagi server ile tum idari ve sistem işleri ile eski admini ilgileniyor yani bence hak eden yerini bulur diye dusunuyorum cunku o adminide taniyorum bayag ugraşiyor[signature][hline]Epica ile Tum ilişkisini kesmiştir. Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hadi bakalım...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Erutan, 18 Haziran 2005 16:11 tarihinde demiş ki: Ben Baktım şöyle bişey gördüm - Yararli site ve shard adresleri topicine ugramayi da unutmuyoruz, hic oyle birsey yokmus gibi 'bana bir shard soyleyin' tipi konular acmiyoruz, :hmm: Kusura bakma ama, anlamıyormusun anlamak mı istemiyorsun onu anlayamadım. Oralara baktım diyorum ve benim aradığım şey yok orda! Bu yüzden de topic açtım yeni bir tane. Hala gelmiş bana alakasız şeyler yazıyorsun.. Madem o kadar bağlısın forum kurallarına nie benim açtığım topic i böle gereksiz şeylerle kirletiyorsun ?[signature][hline]www.forumum.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 senin açtığın forum , db'yi yeteri kadar kirletiyor zaten,birde seni uyaranları,bunun yerinin burası olmadığı güzel bir dille söyliyenlere karşı aldığın tavır,dahada kirletmiş burayı.[signature][hline]Lucas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 fir3blad3 Ya safmısın sen kardeş? okuman yokmu? iyi oku ya allah allah hala gelmiş pişkin pişkin laf söylüyo.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bakın hala anlamak istemiyorsunuz. Bu forumun açılma gayesi ne? tatışma, sorunların çözülmesi, soru sorulmaası vs vs.. Buraya kadar tamamdır umarım.. 3mü etti 4 mü etti bilmiyorum ama bidaha soylüyorum. Boş yere topic açmadım. Forumda her türlü aramayı yaptıktan sonra istediğim kaynakları bulamamam doğrultusunda bu konuyu açtım ben. Bunda anlaşılmayacak ne var hala anlamadım? yok işte aradığım bilgi forumda şu anda mevcut değil. Ben de o yuzden başka üyelere soruyorum. Hala tutturmuşsunuz aramaydı kuraldı falan filan. Kaldıki mod. oraya genel olarak koymuş shard isimlerini. İlla türkiyedeki bütün shardlar orda olcak die yok belli başlıcaları var sadece.. Ordaki linklerin bi kısmı zaten çalışmıyor, updatelenmemiş daha. Yeterince açık olmuştur umarım siz takılmışsınız evelden açılan konu falan die.. Ama dediğim gibi linkleri çoğu ölü. Artık bu kadar yazıdanda bişey çıkartamıyorsanız yapabilcek bişeyim yok. hala kirletmekten bahsediyorsunuz bana.. Laflarına dikkat et Erutan karşında çocuk yok. [signature][hline]www.forumum.org [Bu mesaj fir3blad3 tarafından 19 Haziran 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar