Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

San Antonio Spurs-favorim

somebody

Öne çıkan mesajlar

nba daha yeni başlamıştı; takımları seyrettikten sonra bir iddiada bulunmuştum; san antonio spurs şampiyon olacak dedim. ve şu anda san antonio spurs finalde. o iddiada bulunduğum yazıyı bulamadım ama buna yakın mesajlarım aşağıdaki linklerde... şimdi reklam mı yapıyorsun diyeceksiniz .. evet yapıyorum ...

http://forum.paticik.com/view.php?id=99435
http://forum.paticik.com/view.php?id=96891&page=6[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

İyide ufak bir sorun San antonio ligin en istikrarlı takımı , geçen sene lakersa yenilmese şampiyonluğun en büyük adayı , ondan önceki senenin şampiyonu üstüne bu sene Barry gibi istikrarlı bir şütör aldılar.San antonio lig başlamadan favori göstermek çok çok az nba bilgisi olan biri için bile fazla kolay.Tabi hayalperest değilseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 02 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
nba daha yeni başlamıştı; takımları seyrettikten sonra bir iddiada bulunmuştum; san antonio spurs şampiyon olacak dedim. ve şu anda san antonio spurs finalde. o iddiada bulunduğum yazıyı bulamadım ama buna yakın mesajlarım aşağıdaki linklerde... şimdi reklam mı yapıyorsun diyeceksiniz .. evet yapıyorum ...

http://forum.paticik.com/view.php?id=99435
http://forum.paticik.com/view.php?id=96891&page=6

adam gibi yorum yapacaksan buna benzer birşey yapacaksın

takımımın maçı ve de karşısında da bu yılın 1 numarası olduğundan uzuncana bir yorumda bulunacam. üşenmeyip okursanız sevinirim

1) sas ile phoenix bu sene 3 kere karşılaştılar, bunların 2'sini sas, sonuncusunu phoenix kazandı. bu eşleşmelerin hiç birinde nazr mohammed oynamadı sas'ta. son maçta phoenix'te jim jackson oynadı ancak son maçta san antino'da duncan ve ginobili yoktu. son maçı o yüzden pek ölçü olarak almak doğru olmaz
gerçi belki de hiç bir maçı ölçü almak doğru olmaz

2) nash gerçekten çok iyi oynuyo ama san antonio maçlarında normalden daha çok turnover yapıyor. ayrıca playofflarda da sezon içinden daha çok turnover yapmaya başladı. bu seride yine nash'ten normalden fazla turnover bekliyorum. phoenix'in o güzel basketbolu turnover sayısı 15'in üstüne çıktığı zaman sokak basketbolu havasına dönüyor. o zaman da yenilgi kaçınılmaz oluyor.

3) san antonio spurs belki de nba'de phoenix'e karşı en ters gelebilecek ekip. isterlerse eşşek gibi geriye koşup phoenix'e az fast break sayısı buldururlar. isterlerse ginobili ve parker gibi çok hızlı guardlarıyla phoenix tarzı hücum edebilirler (fast break'lerde phoenix nasıl marion/richardson ile boş üçlük atıyosa, aynı hücum organizasyonunu bowen'la sas'ın uyguladığını çok gördüm).

4) en son transferler bu seriyi nasıl etkiler. malik rose gitti yerine nazr mohammed geldi. malik rose pozisyonuna (pf) göre hızlı ve çevik ancak size bakımından dezavantajı olan bir oyuncuydu ancak bilinen bir gerçek var ki yetenekleri son derece sınırlıydı. yerine gelen mohammed şu anda ilk 5'te nesteroviç'in yerine başlıyor. bu çok önemli bir artı sas için. çünkü sas'ın pf yerinde bir sorunu yoktu, her zaman nesteroviç'in kötü oynadığı veya faul problemine girdiği maçlarda 2. bir center eksikliği çekiyorlardı. nesteroviç de sezonun yarısında zaten ağır bir pivot olduğu için çabuk pivotlara karşı zorlanıyordu ve kötü oynuyordu doğal olarak (bunu sezon boyunca aldığı ortalama 25 dakkadan anlayabiliriz).

öbür yanda phoenix'in aldığı jim jackson ise gerçekten çok büyük bir transfer phoenix için. kenardan gelip sağlam sayı katkısı yapabilen bir oyuncu ve iyi bir dış tehdit.

5) san antonio'nun boyalı alanda ve ribaundlarda üstünlük kuracağı bir gerçek. amare'den çok büyük bir performans da beklemiyorum açıkçası çünkü karşısında nesteroviç'e oranla daha çabuk olan bir nazr mohammed var. phoenix'in tek şansı dış şutlar, bunu da nba'de en iyi yapan takım. ancak bu dış şutları hiç bir zaman el üstünden atamıyorlar, bunun için asist yapmaları şart. san antonio ise ligin en az asist yaptıran takımı, inanılmaz bir savunma rotasyonları var, savunmada it gibi yardıma koşuyorlar rakibe boş şut buldurmamak için. (bu amare yorumum tutmadı pek ama olsun)

bu yüzden bu serinin genelinde san antonio'yu daha şanslı görüyorum. ayrıca san antonio'nun rakibi gibi hızlı oynayarak rakibini 2 kere yendiğini hatırlatıyorum. bu yüzden 20 saniye süren hücumlar beklemiyorum bu sefer san antonio'dan. ve bunun da yine sezon içindeki gibi, maçları 200 sayının üstüne götüreceğini düşünüyorum[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 02 Haziran 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
şimdi reklam mı yapıyorsun diyeceksiniz .. evet yapıyorum ...

Neyin reklamını yapıyorsun?
Bulaşık Detarjanı mısın ki sen :)[signature][hline]rtc

[Bu mesaj Smoke tarafından 03 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu kobenin bi bok bilmeden charlotte bobcatsi tutması,sonra o takımın beş para etmediğini anlayıp o sıralar ligde iyi olan phoenixi tutmaya başlaması,bebekliğinden beri onu tuttuğunu ve onun maçlarına gitmek için milyarlar harcadığını idda etmesi gibi olmuş.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Sosyal ağlarda paylaş

sezon başında san antonio süper oynuyor favorim dedim. ve finale kadar çıktı 2-0 da önde. bu hoşuma gitti açıkçası ve belirtmek istedim o yüzden topic açtım... güzel de oldu ... 8-)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...