paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Acımın düştüğü yerdeyim avucumun terlediği başımın döndüğü kalbimin durduğu yerdeyim karanlığın gökyüzünü dövdüğü ışığın yok olduğu yerdeyim çiçeklerin bitmediği toprağın olmadığı yerdeyim kimsenin göremediği bakışların kaybolduğu yerdeyim hiçliğin ortasında karanlıkta yalnızım dipnot:önceki şiirimde yapılan eleştirileri kulak arkası etmedim ve yazılarımı daa kısa ve kafiyeli yapmaya çalıştım ilginize teşşekürler[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 son mısra kafiyeli olsaydı bomba olurdu , bu hali de gayet güzel :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar