Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bugün başıma bir olay geldi ve işin aslını merak ettim Olay Arugal dan daha önce bana bir Meteor Shard düşmüştü . Bugün birtane daha düştü fakat alamadım ... Garip bir hata verdi şu anda hatırlamıyorum bunun sebebi unique itemlardan aynı karakterde 2 tane olmaması mı ? yoksa başka bir sebebi mi var ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Aynen ööle, unique olanlardan sadece 1 tane olabilir.[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Teşekkürler ... Oysa ne hayallerim vardı ...[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ayrıca yeni bir topic açmak istemedim beni eskiden tanıyanlar varsa Zenedar Serverındayım herzamanki gibi Rogue um :) Undead - Nick : Khasperet Ulaşmak isteyen varsa buyursun[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar