bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 selam arkadaslar boyle bi scp i fix.scp nin icinde [events fix] i buluyorum onun altindaki on=@spellcast bolumunun altina ekliyorum ama oyun icinde genede atiliyor buyu yardimci olur musunuz ? IF (> & 04000) ///////////Sehirde Field buyusu atamama IF () RETURN 0 ELSEIF (==24) || (==28) || (==39) || (==47) || (==50) SRC.ACTION -1 SRC.SMx Bu alanda Field yada Wall buyulerini kullanamazsiniz.. RETURN 1 ENDIF ENDIF
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 if (==1) if (==24) || (==28) || (==39) || (==47) || (==50) src.action -1 f_fizzle src.sysmessage Bu Alanda Filed Buyuleri yassah Gardasım. RETURN 1 endif endif Not = Uykuluyum Yazdım Oylesine bi dene hata varmı =/[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Albert Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yok hata dogru :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page
Öne çıkan mesajlar