ruia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yabancı ve ya türk sphere serverları bildiklerinizi yazarmısınız adresleriyle beraber mümkünse fakat runuo veya uogate den olmucak[signature][hline]Şappur şuppur öpemem ama Lambur Lumbur Gömerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kimse Bişi Yazmasın Beyler.Tamamen Reklama Elverişti Bir Topic!!!!! Burasi Turk Serrverlar Burasi Yabanci Serverlar Baktin Begenmedin Hemen Seni Buraya alabiliriz.. Bu gibi Topicleri Acmamaniz Dilegi ile...[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iide bunları hiç birisinde bişi yok belki dedim adam gibi server vardır nese tamam tamammmmm sustuuumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Allah gozunu Doyurmasın :lol: Birisi Dunyanın Uo sunucuları ( Top 100 listesi ) digeride Turkiyedeki Sunucular ( paticik topic =/ ) daha nolsun..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yabancı shardlara baktımda hıc bırnın sıtesı acılmıyor....[signature][hline]www.sindarin.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 topshardın sitesi bozuk ondan acılmıyor...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya stiky var iki dakka okuyun üf[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar