ruia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yabancı ve ya türk sphere serverları bildiklerinizi yazarmısınız adresleriyle beraber mümkünse fakat runuo veya uogate den olmucak[signature][hline]Şappur şuppur öpemem ama Lambur Lumbur Gömerim
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Kimse Bişi Yazmasın Beyler.Tamamen Reklama Elverişti Bir Topic!!!!! Burasi Turk Serrverlar Burasi Yabanci Serverlar Baktin Begenmedin Hemen Seni Buraya alabiliriz.. Bu gibi Topicleri Acmamaniz Dilegi ile...[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
ruia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iide bunları hiç birisinde bişi yok belki dedim adam gibi server vardır nese tamam tamammmmm sustuuumm
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Allah gozunu Doyurmasın :lol: Birisi Dunyanın Uo sunucuları ( Top 100 listesi ) digeride Turkiyedeki Sunucular ( paticik topic =/ ) daha nolsun..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yabancı shardlara baktımda hıc bırnın sıtesı acılmıyor....[signature][hline]www.sindarin.gen.tr
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 topshardın sitesi bozuk ondan acılmıyor...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected]
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ya stiky var iki dakka okuyun üf[signature][hline]Boo
Öne çıkan mesajlar